Znojmo – Innsbruck 0:0 (odl.)
odloženo
HC LERAM Orli Znojmo
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HC TWK Innsbruck
Neděle 08.01.2017, 15:50 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League • 25. kolo
Partner:
     
    Utkání bylo z důvodu sněhové kalamity na cestě Innsbruck – Znojmo odloženo. O náhradním termínu budeme informovat na webu hcorli.cz! (12:02:43)
     
    Přijďte podpořit znojemské juniory v cestě za dalším vítězstvím! Utkání startuje již v 15:50!
     
    Nejproduktivnější dvojice znojemských útočníků ale bude mít na ledě dost práce, neboť bude střelecky měřit své síly s dvojicí nejproduktivnějších hráčů celé ligy.

    Jan Bulín (23+15) má navíc výborně nakročeno k tomu, aby oba vedoucí hráče Innsbrucku z trůnu sesadil. Clemens Paulweber, tabulkově nejlepší hráč celé ligy, má na svém kontě jen o pět kanadských bodů víc. Druhý nejlepší střelec Innsbrucku i ligy celé, Lucas Bär, pak má o pouhé tři body více, než znojemský útočník. V cestě za vítězstvím znojemským Orlům bude pomáhat také druhý a zároveň třináctý nejproduktinější hráč ligy, Jonáš Růžička. Ten má na svém kontě jedenáct branek a sedmnáct asistencí.
     
    Dnešní utkání s Innsbruckem zajisté přinese zajímavou podívanou. Nejen že se na ledě budou prohánět jedni z nejlepších útočníků v lize, žraloci se zajisté budou chtít na znojemský celek dotáhnout také bodově. Mají totiž na třetí místo, které nyní okupují znojemští, jen čtyřbodovou ztrátu. Z posledního utkání jsou navíc Rakušané dobře naladěni. Podařilo se jim na domácím ledě proti Villachu vysoce zvítězit, a to výsledkem 6:1

    Orli navíc potřebují v honbě za postupovým místem do play-off každičký bod. Na druhou MAC Budapešť, která má o dva zápasy více, ztrácí devatenáct bodů. Zápasů však zbývá ještě poměrně mnoho a Znojemští stále mají šanci.
     
    Znojemští Orli mají těžký týden. V něm odehráli již dvě utkání a třetí mají na programu právě dnes.

    Nejprve se v pondělí vydali na led do daleké Lublaně, kde se mladým Orlům ale vůbec nedařilo a domů si odvezli porážku 7:3. Ovšem na domácím ledě si chuť zase spravili a proti výběru nejlepšího týmu z C tabulky zvítězili. Jesenice však dokázala Orly potrápit a vítězství jim darovala až v samostatných nájezdech.

    "Zápas proti favoritovi jsme hráli ve vysokém tempu a byli jsme lepším týmem. Bohužel jsme ztratili bod díky nerozměňování vyložených šancí. Celému týmu ale děkuji za výborný výkon, " pochválil své svěřence za výhru 4:3 hlavní kouč Miroslav Vybíral.
     
    Ještě jednou přeji pěkné odpoledne a vítám u dnešního onlajnu všechny příznivce juniorského ledního hokeje. Dnes se znojemští junioři utkají v rámci dvacátého pátého kola mezinárodní EBYSL s rakouským celkem z Innsbrucku.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:50.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky:


    HC LERAM Orli Znojmo:
    HC TWK Innsbruck:
    ocianews.com