K. Vary – Jihlava 1:2 (1:2 po s.n.) | HC Plzeň – Kometa Brno 6:2 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
6:2 (3:0, 3:2, 0:0)
HC Kometa Brno
Úterý 10.01.2017, 15:30 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Zdárně se před gólmana Koláře natlačil Jan Hasoň, zakončení už ale nebylo tak povedené, jak by bylo třeba!
     
    56:36
    Další početní výhoda pro svěřence kouče Bruka. Za sekání je vyloučen znovu Matěj Novák (KOM).
     
    53:58
    Do obrovské příležitosti se vřítil Robert Havlát, jeho zakončení ovšem neskončilo úspěchem, Kolář totiž situaci uhasil!
     
    52:01
    Po ráně Lukáše Kaňáka se o dorážku snažili Filip Kokoška a Tomáš Vracovský, jenomže ani jedna z domácích juniorských hvězd neuspěla!
     
    50:27
    Matěj Novák (KOM) nyní míří na trestnou lavici za nedovolené bránění, domácí mužstvo tak rozehraje přesilovku.
     
    45:09
    Libor Zábranský si najel do levého kruhu a krásně pálil zápěstím, naštěstí pro domácí celek jeho střelu zastavila branková konstrukce!
     
    43:54
    Zcela osamocený v prostoru mezi kruhy zůstal Jan Süss, ani z této šance ale nedokázala Kometa údeřit! Kristián Kolář vytáhl dobrý zákrok.
     
    42:49
    Tomáš Mlynář byl zasažen do obličeje hokejkou Petra Ereta (PLZ). Kometa si vyzkouší čtyřminutovou početní výhodu, jelikož hostující forvard krvácel.
     
    42:08
    Po dobré ráně Jiřího Stráského se k dorážce protlačil David Roubal, i tu ale dokázal Martin Holík zneškodnit!
     
    39:52
    Domácí mohli přidat sedmou branku, Kantner v přečíslení nahrával Jakubu Vavřičkovi, ten ale zamířil jen do betonu Holíka!
     
    36:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Gólostroj se nezadrhl, nyní se však prosazuje hostující tým! Lukáš Kaňák zůstal v pásmu zcela osamocený na ROBERTA HAVLÁTA a Tomáše Mlynáře, načež prvně jmenovaný vzal odpovědnost na sebe a střelou švihem na vzdálenější tyč prostřelil Kristiána Koláře. Asistence: Luboš Horký a David Sedláček.
     
    35:16
    Kometa střídá gólmany. Martina Krčka od 36. minuty nahrazuje starší dorostenec Martin Holík.
     
    35:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Včera dali deset branek, dnes jsou Plzeňané opět při chuti! MATĚJ CHALUPA nádhernou střelou švihem z mezikruží udělal ze všech pavouků v brance Martina Krčka bezdomovce – ukázkově totiž vymetl šibenici. Bez asistence.
     
    34:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni z následného protiútoku přidávají již pátou branku! JAKUB POUR se probojoval před brankáře Krčka a kličkou do forhendu po zemi navzdory tísnění soupeřovým obráncem dal již na 5:1. Bez asistence.
     
    34:03
    Tomáš Mlynář nejprve přihrával na Roberta Havláta, což neprošlo. Ihned poté se ale dostal k dorážce, kterou mu chytil Kolář!
     
    30:32
    Tomáš Mlynář zničehonic vjel do útočného pásma a byl osamocený před Kristiánem Kolářem, toho ale kličkou do bekhendu nepřekonal!
     
    30:10
    Robert Havlát se nyní snažil nahrát v přečíslení dva na jednoho, ale Jakub Vavřička (PLZ) ho přidržel. Brno čeká přesilovka.
     
    30:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se přesně v polovině utkání prosazují a vrací do zápasu! Nejproduktivnější hráč brněnské Komety LUBOŠ HORKÝ střelou z mezikruží dopravil kotouč za záda Kristiána Koláře. Asistence: Robert Havlát a Libor Zábranský.
     
    28:23
    Matěj Novák našel před bránou nepohlídaného Jana Hasoně, ani ten ale recept na Kristiána Koláře nenašel!
     
    26:40
    Matyáš Kantner se rozhodl, že soupeři puk prostě nepůjčí. Po levém křídle se krásně natiačil před bránu, ale nesthil touš přizvednout nad beton Martina Krčka!
     
    25:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí se dostali do útočného pásma a poté, co neproměnili velkou šanci, využili tu další. Lukáš Kaňák nadýchanou přihrávkou z levého křídla našel před bránou FILIPA KOKOŠKU, jenž v pádu dopravil kotouč do brány. 4:0! Asistence: Lukáš Kaňák a Jakub Pour.
     
    21:55
    Matěj Novák se před brankou nedokázal probojovat k puku, z druhé vlny ale dorazil Michal Furch, který naštěstí pro Koláře mířil nad bránu!
     
    19:31
    Zbytečné nedovolené bránění připravuje Západočechy o přesilovku. Josef Roubal (PLZ) inkasuje dvě minuty.
     
    19:22
    Libor Zábranský (KOM) dnes potřetí fauloval, a to stále máme jen první třetinu. Nyní dostává dvě minuty za podražení.
     
    17:54
    Matěj Chalupa souběžně s koncem trestu zazvonil na tyčku Krčkovy brány, Vracovský se pak snažil dorážet, ale už se mu to nepovedlo!
     
    16:11
    Po střele Lukáše Kaňáka dorážel v předbrankovém prostoru Jiří Stráský, brankář Martin Krček ale dokázal na poslední chvíli zareagovat!
     
    15:53
    Indiáni budou hrát další přesilovku. Jakub Čejka (KOM) je vyloučen na 2+10 za zásah do hlavy nebo krku, menší trest odsedí Daniel Hroudný.
     
    15:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    No a JOSEF ROUBAL ho provedl opravdu mazácky, krásným blafákem do bekhendu o břevno dopravil kotouč do brány a navýšil již na 3:0!
     
    15:02
    Josef Roubal byl hákován Liborem Zábranským (KOM) v samostatném úniku a pojede trestné střílení!
     
    10:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky, tohle si gólman Komety za rámeček rozhodně nedá! DAVID ROUBAL se po přihrávce od Marka Rubnera dostal před brankou k dorážce vlastní střely a po zemi u tyče procedil touš do branky. 2:0 pro indiány! Asistence: Marek Rubner a Štěpán Hanzlík
     
    07:36
    Domácí čeká přesilovka, Libor Zábranský (KOM) je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    07:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní už se domácí hráči ujímají vedení 1:0! Střela Tomáše Vracovského trefila do nohy JAKUBA POURA, na což Martin Krček nesithl zareagovat. Asistence: Tomáš Vracovský a Tomáš Krystl.
     
    06:04
    Ve velmi dobré šanci se nyní zjevil Josef Roubal, osamocený před gólmanem Martinem Krčkem ale trefil jen jeho lapačku!
    Marken.cz

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 8. Pour (Vracovský, Krystl), 11. D. Roubal (Rubner, Hanzlík), 16. J. Roubal (TS), 26. Kokoška (Kaňák, Pour), 35. Pour, 36. Chalupa – 30. Horký (Havlát, Zábranský), 37. Havlát (Horký, Sedláček)


    HC Plzeň 1929: Kolář (Krasanovský) – Staněk, Váchal, Kaňák, A. Novák, Krystl (C), Pokorný – Kantner, Stráský (A), Hanzlík, Vavřička, Pour, Chalupa, J. Roubal, Kokoška, Vracovský, D. Roubal, Eret, Rubner.
    HC Kometa Brno: Krček (od 36. Holík) – Trnka, Slabý, Furch, Sedláček, Zábranský (A), Král – M. Novák, Havlát, Hasoň, Škvrně, Čejka, Horký (C), Mlynář, Süss, Hroudný, Jajcay.

    Rozhodčí: Sýkora – Jelínek, Pešek.

    Diváci: 55
    thejrc.org