Magnitogorsk – Soči 3:5 (kon.) | Čerepovec – Novosibirsk 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – Novokuzněck 2:0 (kon.)
Petrohrad – Omsk 5:3 (kon.) | Záhřeb – Barys 4:5 (kon.) | HC Slovan – Jekatěrinburg 3:2 (po pr.)
konec
Medveščak Záhřeb
4:5 (0:0, 1:2, 3:3)
Barys Nur-Sultan
Středa 11.01.2017, 19:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Goran BEZINA - 4:5
     
    59:20
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Přecijen je zaděláno na dramatu! Vteřinu před návratem vyloučeného Puškarjova se dostal k puku na pravém kruhu GORAN BEZINA, jenž následnou střelou pod víko vykřesal naději! Asistence: Lucas Lessio a Jakub Krejčík.
    58:06 Brendan SHINNIMIN - 3:5
     
    58:06
    Astana právě vstřelila branku!
    Medveščak sice zajímavě kombinoval, ale jeden z obránců následně nezachytil přihrávku na modré čáře. BRENDAN SHINNIMIN se vydal za pukem, do kterého těsně před brankou po své rybičce plácl. Ten následně možná trochu šťastně skončil v brance! Bez asistence.
    56:13 Nigel DAWES - 3:4
     
    56:13
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí nevyužili přesilovku a následně inkasují čtvrtou branku – to je bude nejspíše hodně mrzet! Kevin Dallman projel po pravé straně do pásma, ale svým pokusem trefil jen betony Garnetta. Od těch se ale puk odrazil před prázdnou branku, kde nedělalo problém zakončit NIGELU DAWESOVI! Asistence: Kevin Dallman a Brandon Bochenski.
    51:08 Jiří SMEJKAL - 3:3
     
    51:08
    Medveščak právě vstřelil branku!
    To, co nevyšlo v první třetině, vychází nyní! Český útočník JIŘÍ SMEJKAL se prodral po levé straně až před branku, kde udělal Karlssonovi kličku a bekhendem jej následně překonal! Geniální klička znamená vyrovnaný stav 3:3! Asistence: Jakub Krejčík a Mark Katic.
    44:36 Kirill VORONIN - 2:3
     
    44:36
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí celek se ovšem celkem rychle vrací do utkání! Hned po vhazování se ke kotouči dostal KIRILL VORONIN, který následnou střelou přes obránce překonal Henrika Karlssona – to se chytalo hodně špatně! Asistence: Mike Glumac.
    43:38 Nigel DAWES - 1:3
     
    43:38
    Astana právě vstřelila branku!
    Povedená akce prvního útoku Astany končí naprosto luxusní brankou! NIGEL DAWES dostal puk před brankou, kde si vymíchal Michaela Garnetta a přidal tak ke své asistenci také vstřelený gól! Asistence: Brandon Bochenski a Dustin Boyd.
    31:34 Brandon BOCHENSKI - 1:2
     
    31:34
    Astana právě vstřelila branku!
    Ano! BRANDON BOCHENSKI vjel do pásma a poslal přihrávku Nigelu Dawesovi. Ten si počkal na jeho nájezd před branku a v ideální moment mu předal kotouč. Bochenski následně jen vložil hokejku a přidal svou druhou branku v utkání! Asistence: Nigel Dawes.
    30:52 Alexandre GIROUX - 1:1
     
    30:52
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno je až nyní! Henrik Karlsson vyrazil střelu od modré čáry před sebe, kde stál ALEXANDRE GIROUX. Tomu se beton brankáře povedlo přehodit až na druhý pokus – máme tedy srovnáno! Asistence: Francis Paré a Colby Genoway.
    28:57 Brandon BOCHENSKI - 0:1
     
    28:57
    Astana právě vstřelila branku!
    Až nyní padá první branka utkání. Hosté pokračovali v aktivní hře a nakonec se jim povedlo skórovat! BRANDON BOCHENSKI vystřelil na branku, kde trefil bruslil obránce. Od ní se puk odrazil za záda dezorientovaného Garnetta! Bez asistence.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 31. A. Giroux (Paré, Co. Genoway), 45. K. Voronin (Glumac), 52. Smejkal (J. Krejčík, Katic), 60. Bezina (Lessio, J. Krejčík) – 29. Bochenski, 32. Bochenski (Dawes), 44. Dawes (Bochenski, Boyd), 57. Dawes (Dallman, Bochenski), 59. Shinnimin


    Medveščak Záhřeb: Garnett (Gajdučenko) – Bezina, Parlett, Katic, J. Krejčík, D. Smith, T. Larkin, Kozák – A. Giroux, Paré, Co. Genoway – Lessio, Bolduc, Smejkal – Glumac, K. Voronin, Mahbod – Perkovich, Arkalov, Zanoški.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Poulin) – M. Semjonov, Dallman, Šalapov, Barker, Savčenko, Lipin, Trjasunov – Dawes, Boyd, Bochenski – Michajlis, St. Pierre, Shinnimin – Chudjakov, Puškarjov, Kučin – Grenc, Trivino, Belgibajev – Paňukov.

    Diváci: 3895
    ocianews.com