Zlín – Kometa Brno 2:6 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 5:0 (kon.) | Olomouc – Jihlava 2:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HC Litvínov
Čtvrtek 12.01.2017, 18:00 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen se domácí dočkali! Pátý gól vsítil přesnou ranou k pravé Havlíkově tyči DAVID VOŽENÍLEK. Asistence: Jakub Hoskovec.
     
    39:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí přibalili svému soupeři na odchod do kabiny ještě jeden gól a opět to byla velká paráda! Dominik Dušek, který dnes hraje velký zápas, si počkal na najíždějícího MIROSLAVA ROHLÍKA a přes dva hostující beky ho poslal do šance, která nešla neproměnit. Domácí kapitán už jenom uklidil puk do prázdné branky, Havlík byl bez nároku zasáhnout. Asistence: Dominik Dušek a Jakub Martinec.
     
    31:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    DOMINIK DUŠEK dává svůj druhý gól v zápase, tentokrát dokonce v oslabení! Ve středním pásmu obral díky dobrému napadání jednoho z litvínovských hráčů o puk a neuvěřitelně přesnou střelou přes obránce pak s pomocí horní tyče překonal Havlíka! Bez asistence.
     
    27:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nádherná kombinace Pardubic vede ke druhé brance v síti Litvínova! Akci tic-tac-toe po ose Trejbal – Voženílek – DENIS KUSÝ zakončoval do prázdné brány poslední jmenovaný. Pardubice využívají druhou přesilovku v zápase. Asistence: David Voženílek a Ondřej Trejbal.
     
    03:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tohle domácím vyšlo! V přesilovce dlouho motali svého soupeře v jeho obranném pásmu a po dlouhém obléhání našel Jakub Martinec přesným křižným pasem DOMINIKA DUŠKA, který se z voleje z kruhu nemýlil! Asistence: Jakub Martinec.

    Karel Málek

    Branky a nahrávky: 4. Dušek (Martinec), 28. Kusý (Voženílek, Trejbal), 32. Dušek, 40. Rohlík (Dušek, Martinec), 59. Voženílek (Hoskovec)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kulich) – Faltys, Horyna, Klinecký, Rudy, Trejbal, Zukal – Dušek, Hoskovec, Kubišta, Kusý, Martinec (A), Petrus, Rohlík (C), Roubal, Štefka, Voženílek, Zadina, Zídek
    HC Litvínov: Havlík (Pejsar) – Brejžek (A), Brzek, Dvořák, Franc (C), Havlík, Macháč, Myšák, Urbánek – Bárdoš, Fencl, Horák, Chmelař, Jícha, Kučera, Pecka, Schmidmayer, Vébr,

    Rozhodčí: Veselý – Laczko, Urubčík
    bahis siteleri