Zlín – Kometa Brno 2:6 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 5:0 (kon.) | Olomouc – Jihlava 2:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:6 (1:1, 1:5, 0:0)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 12.01.2017, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nejprve se ke střele dostal Slabý, ale přes blok se kotouč k Hufovi nedostal. Následnou dorážkou už ale zlínskou klec trefil LUBOŠ HORKÝ. Asistence: Robert Havlát.
     
    33:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Huf dlouho nevydržel bez inkasované branky. Hostům tentokrát vyšel protiútok parádně. Matěj Svoboda se dostal před brankáře, ale ještě vylepšil pozici pro KARLA PLÁŠKA, který pověsil kotouč za Hufova záda. Asistence: Matěj Svoboda, Daniel Kowalczyk.
     
    29:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    A Kometa udeřila počtvrté. MICHAL FURCH od modré čáry natáhl ke střele přes obránce a umístil ji přesně k tyči. Asistence: Luboš Horký.
     
    26:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté jdou podruhé v zápase do vedení. Kometa se na delší dobu usadila v útočném pásmu a ještě nedávno zlínský obránce DANIEL KOWALCZYK skóroval na 3:2. Asistence: Jakub Čejka, Radim Ferda.
     
    22:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hostům se povedlo srovnat v oslabení, když kotouč za Šimonů dostal LUBOŠ HORKÝ. Asistence: Robert Havlát.
     
    21:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení. ŠTĚPÁN FRYŠARA poněkud šťastně překonal Slavíčka, když chtěl přihrávat kotouč před branku, ale odraz od hokejky brankáře přizvedl kotouč až pod horní tyč a vykutálel se za brankovou čárou. Asistence: Hefka, Váňa.
     
    16:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je srovnáno. JIŘÍ KARAFIÁT dostal prostor, aby se přiblížil k brance Komety a kotouč procpal za záda brankáře Slavíčka. Asistence: Jan Václavek, Vladimír Váňa.
     
    08:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tentokrát už to hostům vyšlo a využívají první početní výhodu. LUBOŠ HORKÝ se uvolnil před zlínskou brankou a Mlynář jej našel přesným pasem, který útočník Komety umístil mezi betony Šimonů. Asistence: Tomáš Mlynář, Daniel Kowalczyk.
    Marken.cz

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 17. Karafiát (Václavek, Váňa), 22. Fryšara (Hefka, Váňa) – 9. Horký (Mlynář, Kowalczyk), 23. Horký (Havlát), 27. Kowalczyk (Čejka, Ferda), 30. Furch (Horký), 34. Plášek (Svoboda, Kowalczyk), 39. Horký (Havlát)


    Berani Zlín: Šimonů (32. Huf) – Dluhoš, Jenáček, Augustin, Váňa, Padrnos, Gazda, Kolařík – Kotek, Fryšara, Hefka, Kenša, Miko, Václavek, Mikulec, Karafiát, Dvořáček, Gago, Stiksa.
    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Trnka, Slabý, Furch, Sedláček, Kowalczyk, Jeřábek – Havlát, Svoboda, Hasoň, Střondala, Škvrně, Čejka, Horký, Mlynář, Hroudný, Ferda, Jajcay, Plášek.

    Rozhodčí: Kika – Blaha, Goňa.
    thejrc.org