Liberec – Pardubice 3:2 (2:0 po s.n.) | Olomouc – Poruba 0:2 (kon.) | K. Vary – Kladno 2:5 (kon.)
Letňany – HC Plzeň 1:5 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 1:2 (kon.) | PZ Kladno – Kobra 0:1 (0:1 po s.n.)
HK MD Šumperk – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Vítkovice – Zlín 3:1 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 8:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 0:2 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 5:2 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 8:5 (kon.)
Slavia – Tábor 3:2 (1:0 po s.n.) | Č. Budějovice – Mountfield HK 3:2 (po pr.) | Třinec – Havířov 3:2 (po pr.)
konec
HC Letci Letňany
1:5 (1:3, 0:1, 0:1)
HC Plzeň 1929
Čtvrtek 12.01.2017, 15:40 • Ice Aréna Letňany • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:01
    Radek Mužík se protáhl až před Timofeje Zoluděva, kterému se snažil prostrčit kotouč mezi betony, ale gólman Letců se skvěle roztáhl a zamezil jakémukoliv zakončení!
     
    52:59
    Cinky linky, cinky link! Přesně toto zní Zoluděvovi v uších po dělovce Martina Langa z pravého kruhu, kterou plzeňský hráč div nepřepůlil břevno!
     
    49:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mužstvo z města, které svým Pilsnerem rozdává radost více jako deseti milionům lidí v naší republice, vede již 5:1! No a zkuste si tipnout, kdo by se tak mohl prosadit. Hádáte SEBASTIÁNA MALÁTA? Pak jste správně a můžete se za odměnu poplácat po rameni. Radek Mužík jej opět skvěle uvolnil a vyslal do úniku, při kterém si muž dnešního střetnutí povodil Zoluděva, jemuž zvedl touš nad rameno! Plzeňský mladík dnes nastřílel tolik gólů, co za celou sezonu. Asistence: Radek Mužík.
     
    44:58
    Martin Lang se dostal do samostatného úniku, ale Timofej Zoluděv jej dokázal vyčapat! Následně útočník s krví indiána spadl na leteckého inženýra s lapačkou a i s pukem ho natlačil za brankovou čáru, přičemž branku samotnou osadil zadní mantinel. Sudí rezolutně rozpažil. Buly ve středním pásmu.
     
    41:31
    Rozhodčí vylučuje hostujícího hráče, který se dostal do klinče s pronikajícím brkem Letců. Krásně si ho podržel a pak s ním praštil o led, jako legendární zápasník Koudelka ze Strojní traktorové stanice (STS) Chvojkovice – Brod.
     
    38:14
    A pozor, bude to minutu pět na tři! John Riley (LET) v náporu Plzně fauloval a za podražení je vykázán na trestnou lavici, kde bude dělat společnost Klattovi.
     
    37:11
    Domácí mužstvo bude hrát v oslabení. Po faulu na pronikajícího hráče, který místo u branky skončil na ledě na pravém kruhu, dostává trest za nedovolené bránění Adam Klatt (LET).
     
    35:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Staré pravidlo, které by nezrezivělo ani kdyby bylo nonstop vystaveno ve vysoce korozním prostředí. Asi víte, o čem tady píšu. Prostě, nedáš – dostaneš. Indiáni totiž naložili se svojí šancí lépe a po rychlém brejku mají náskok třígólový. A znovu u toho byla stejná dvojice. Radek Mužík protáhl puk po mantinelu a předložil ho SEBASTIÁNU MALÁTOVI, který si tak připisuje hattrick! Jeho zakončení proklouzlo Zoluděvovi pod betony. Asistence: Radek Mužík.
     
    35:15
    Mohlo to být jen o gól! Tomáš Krchňák poslal kotouč před branku, kde stál Daniel Bespalčenko, jenž ale trefil jen betony Lukáše Pilce, jenž následně vyskočil směrem k puku a vyrážečkou ho odpálil co nejdál od domácího hráče!
     
    32:25
    Tadeáš Pinkas tečoval před gólmanem střelu od modré a jen dvě čísla chyběla k tomu, aby byl Pilc pokořen. Takto proletěl kotouč nad horní tyč!
     
    30:38
    Letci mají šanci na snížení. Z podražení je vyloučen Jakub Hamšík (PLZ).
     
    23:55
    Domácí budou hrát v oslabení. Po levém křídle pronikal hostující hráče, kterého fauloval Filip Zrcek (LET), jenž inkasuje dvouminutový trest.
     
    22:37
    A do brejku se dokonce dostal Daniel Bespalčenko, který si najížděl zleva, ovšem Lukáš Pilc se nenechal rozhodit a počkal si na zakončení domácího hráče, které pak pokryl na hrudi!
     
    19:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši navíc odskakují do dvoubrankového vedení. Tento gól do šatny si domácí obrana zarámovat nedá. Nechala totiž úplně volného plzeňského hráče před svým maskovaným mužem. Timofej Zoluděv se sice snažil, seč mu síly stačily, ale SEBASTIÁN MALÁT to provedl bravurně, roztáhl si jej a následně mu zasunul kotouč zblízka mezi betony. Asistence: Radek Mužík a Jan Slanina.
     
    14:50
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Filip Kovařík – 2 min., držení protihráče).
     
    13:38
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Daniel Vlček – 2 min., držení protihráče).
     
    11:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ačkoliv se domácí mužstvo snažilo dostat před branku soupeře, inkasuje. Do brejku vyslal po pravém mantinelu Radek Mužík SEBASTIÁNA MALÁTA, který střelou na zadní tyč nedal Zoluděvovi šanci. Asistence: Radek Mužík.
     
    08:33
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Daniel Vlček – 2 min., podražení).
     
    07:39
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácím se povedlo těsně s koncem trestu srovnat! Ačkoliv se plzeňští hokejisté zdařile bránili, nakonec náporu Letců podlehli a rychlou střelou se prosazuje JAN HLAVÁČ. Asistence: Richard Pětník a Michael Krutil.
     
    05:39
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Dominik Soukup – 2 min., podražení).
     
    04:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hostující tým se po necelých pěti minutách dostává do vedení! Pěkný gól si připisuje kanonýr RADEK MUŽÍK, který překonal Timofeje Zoluděva. Asistence: Sebastián Malát a Jan Slanina.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Hlaváč (Pětník, Krutil) – 5. Mužík (Malát, Slanina), 12. Malát (Mužík), 20. Malát (Mužík, Slanina), 36. Malát (Mužík), 50. Malát (Mužík)


    HC Letci Letňany: Zoluděv (Zeithaml) – Kurtil, Klatt, Riley, Zedek, M. Pinkas, Krchňák – Václavík, Adamec, Zrcek, Tzovairis, Hlaváč, Pětník, Bespalčenko, Vlček, Vrba, T. Pinkas.
    HC Plzeň 1929: Pilc (Maličkay) – Hamšík, Pánek, Váchal, Rybáček, Kaiser, Malák, Kremláček, Kovařík – Kvasnička, Slanina, Vágner, Princl, De Sousa, Kolář, Balín, Malát, Lang, Kuchárik, Soukup, Mužík.

    Rozhodčí: Jan Knapík – Adam Kurtin, Daniel Müller
    thejrc.org