Celta Vigo – Valencia 2:1 (kon.) | Eibar – Osasuna 0:0 (kon.) | Sevilla – Real Madrid 3:3 (kon.)
konec
Celta de Vigo
2:1 (0:0)
Valencia CF
Čtvrtek 12.01.2017, 19:00 • Estadio de Balaídos (Vigo) • Španělský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:54:26)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 7:16.
     
    Je konec! Celta Vigo opanovala i odvetné utkání a zaslouženě postupuje do čtvrtfinále Copa del Rey. V prvním poločase se hrál hodně opatrý fotbal a na hřišti panovaly obrany. Střeleckou mizérii protrhl až v 62. minutě Giuseppe Rossi, jež otevřel skóre. Valencia však o dvě minuty později vyrovnala, když se trefil Vinicius Araujo! Poté se už zápas pouze dohrával, zdále se, že skončí remízou, ale v nastaveném čase dostala Celta možnost rozehrávky přímého kopu. K míči se postavil Pione Sisto a střelou pod břevno rozhodl o výhře domácího celku!
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Pione SISTO - 2:1
     
    90+3
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Domácí přeci jen zvítězí i v druhém utkání! Celta zahrávala přímý kop z dobré pozice, exekuce se ujal PIONE SISTO, jehož technická rána zapadla pod břevno!
     
    90+2
    Sisto se skvěle natlačil na hranici pokutového území, kde jej ostrým zákrokem složil Parejo a za své počínání vidí žlutou kartu!
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Valencia už rezignovala na jakékoliv útočení. Hosté hrají jen na své polovině a vyčkávají, co předvede Celta Vigo. Opravdu se už jen čeká na závěrečný hvizd.
     
    89
    Mangala vynikajícím obranným zákrokem nenechal projít Rossiho do pokutového území. Mangala skluzem vypíchl soupeři míč na hranici pokutového území.
     
    88
    Jonny odcentroval z levé strany do pokutového území. Doménech jeho úmysl včas přečetl a došel si pro míč na malé vápno.
     
    87
    Do rozehrávky Celty se zapojil také brankář Alvárez. Domácí klub však stále drží balón na své polovině. Z tribun se začíná ozývat pískost.
     
    86
    Celta kombinuje s míčem na polovině hrací plochy a domácí fotbalisté už jen vyčkávají na závěrečný hvizd. Hra se v posledních minutách kouskuje opravdu minimálně.
     
    85
    Cartabia nyní vypálil o poznání lépe. Jeho skákavý projektil však směřoval přímo doprostřed branky a připravený Alvárez neměl s míčem problémy.
     
    84
    Na druhé straně se do otevřené obrany Valencie řítil Sisto. Domácí středopolař táhl útok středem hrací plochy, ale o míč přišel ještě před vápnem.
     
    83
    Další akce hostujícího celku ztroskotala na nepovedené přihrávce mezi domácí stopery. Připravený Cabral stihl míč zpracovat.
     
    82
    Cartabia zkusil štěstí z dobrých třiceti metrů. Hostující záložník napálil míč levou nohou, avšak jeho rána skončila vysoko na tribuně za brankou.
     
    81
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Hernandéz, přichází Wass.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 62. Rossi, 90+3. Sisto – 64. Araujo

    Karty:   61. Mangala (VAL), 90+2. Parejo (VAL)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 7:16.
    Celta de Vigo: Alvárez – Jonny, Sola, Lemos (78. Diop), Roncaglia – Sisto, Hernandéz (81. Wass) – Cabral, Sene, Radoja (63. Días) – Rossi
    Náhradníci: Wass, Blanco, Diop, Días, Aspas, Mallo, Bongonda

    Valencia CF: Doménech – Cancelo, Jimenéz (71. Santos), Mangala. Lato – Fede, Medrán, Soler (46. Parejo) – Mir (65. Gayá), Vinícius, Bakkali
    Náhradníci: Munir, Parejo, Montoya, Ryan, Gayá, Mina, Santos
    thejrc.org