Philadelphia – Vancouver 5:4 (1:0 po s.n.) | Ottawa – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Tampa – Buffalo 4:2 (kon.)
Nashville – Boston 2:1 (kon.) | Minnesota – Montreal 7:1 (kon.) | Dallas – Detroit 5:2 (kon.)
Colorado – Anaheim 1:4 (kon.) | Edmonton – New Jersey 3:2 (po pr.) | Los Angeles – St. Louis 5:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
1:4 (1:2, 0:1, 0:1)
Anaheim Ducks
Pátek 13.01.2017, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:24 Corey PERRY - 1:4
     
    58:24
    Anaheim právě vstřelil branku!
    COREY PERRY po nádherné diagonální žabičce Rickarda Rakkela na pravém křídle v blízkosti útočné modré čáry střelou zápěstím poslal puk do odkryté brány a podtrhl dnešní vítězství Ducks! Asistence: Rickard Rakell a Cam Fowler.
     
    57:16
    Semjon Varlamov naskočil na střídačku a Avalanche to v závěru utkání zkouší při hře bez brankáře!
     
    55:48
    Jakob Silfverberg puk doleva a Andrew Cogliano z kruhu pro vhazování nádhernou střelou mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Semjom Varlamov ale před vedl skvělý zákrok, když po nádherném semaforu puk ukryl v lapačce!
     
    55:18
    Nathan MacKinnon si vybruslil zpoza brány k pravé tyči, kde se snažil puk přes pravý beton Johna Gibsona puk propasírovat do brány, jenže bez úspěchu!
     
    53:18
    Jeden z hráčů Colorada nabral na levém křídle obrovskou rychlost a z úhlu napřáhl ke střele, která těsně nad ledem mířila mezi betony Johna Gibsona, brankář Ducks šel ale rychle do kolen a jeho nebezpečný pokus vyrazil!
     
    52:08
    Hokejisté domácího celku nebezpečně vypálili z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, jenže John Gibson proti jejich střele opět skvěle zakročil. Nyní zřejmě lapačkou, kterou puk vyrazil!
     
    50:11
    Sami Vatanen dostal dvě minuty za podržení a Avalanche mají k dispozici třetí přesilovou hru, kterou potřebují nutně využít.
     
    49:38
    Rene Bourque si zpoza brány krásně vybruslil do šance a v blízkosti pravé tyče se snažil bekhendem zamířit pod horní tyč, jenže John Gibson dokázal jeho pokus skvěle vyrazit vyrážečkou a vzápětí si poradil i s jeho dorážkou!
     
    49:00
    Avalanche se během pár sekund dostali ke dvěma nebezpečným střelám, John Gibson je ale obě dvě dokázal zneškodnit, zejména druhý pokus z pravého křídla v podání domácího celku byl nebezpečný!
     
    47:36
    John Gibson vyrazil střelu Nathana MacKinnona a v blízkosti pravé tyče se dostal k dorážce Carl Söderberg, brankář Anaheimu ale proti jeho bekhendové střele z otočky skvěle zakročil levým betonem!
     
    46:34
    Jakob Silfverberg dostal dvě minuty za hru vysokou holí a Colorado má k dispozici druhou přesilovou hru.
     
    42:52
    Ducks se na pravém křídle dostali k nebezpečné střele, kterou Semjon Varlamov zřejmě pravým betonem vyrazil!
     
    36:41
    Corey Perry naskočil na led a z levého kruhu pro vhazování krásnou střelou zápěstím mířil ke vzdálenější pravé tyči, Semjon Varlamov ale skvěle zasáhl lapačkou!
     
    30:41
    Ryan Kesler byl vyloučen na dvě minuty po zákroku Johna Gibsona za podražení a Avalanche si po poskytnuté výhodě zahrají v polovině utkání první přesilovou hru.
     
    30:27
    Semjon Varlamov rychle vystartoval ze své brány a Avalanche to při poskytnuté výhodě zkouší s šesti hráči v poli!
    27:00 John Gibson nastoupil ke svému 100. utkání v NHL!

     
    27:00
    Avalanche mohli rychle odpovědět, když se před bránou z ničeho nic ocitli ve velké šanci, jenže následná střela skončila na pravým betonu Johna Gibsona!
    26:03 Ryan KESLER - 1:3
     
    26:03
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Brankář Semjon Varlamov po zákroku proti střele Shea Theodora neměl vůbec tušení, kde je puk, a útočník Ducks RYAN KESLER ho v blízkosti pravé tyče poslal do odkryté brány. Asistence: Shea Theodore a Andrew Cogliano.
    22:42 Cody McLeod se dobře porval a poté pozdravil fanoušky.

     
    22:42
    Joseph Cramarossa vyzval na pěstní souboj Codyho McLeoda a oba hráči po rozdání několika tvrdých úderů usedli na pět minut na trestnou lavici.
     
    12:42
    Michail Grigorenko dostal menší trest za nedovolené bránění poté, co Ducks nevyužili poskytnutou výhodu, vzápětí si ovšem zahrají první přesilovou hru.
     
    11:06
    Josh Manson před bránou nebezpečně tečoval nahození z pravého křídla a Semjon Varlamov měl co dělat, aby puk vyrazil mimo tři tyče své brány, zákrok ale zvládl!
     
    10:42
    Ondřej Kaše dnes hraje s velkou chutí a dostal se ke třem střelám, Semjon Varlamov ale všechny zneškodnil!
     
    09:40
    Ondřej Kaše v blízkosti levé tyče zasouval puk mezi betony Semjona Varlamova, ten ovšem včas zavřel vrata a jeho nebezpečný pokus vyrazil!
     
    06:30
    Avalanche mohli opět rychle vyrovnat, John Gibson ale jejich střelu lapačkou vyrazil a připsal si výtečný zákrok!
    06:15 Rickard RAKELL - 1:2
     
    06:15
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RICKARD RAKELL po přihrávce Kevina Bieksy od modré čáry na vrcholu pravého kruhu napřáhl ke krásné střele zápěstím, která nad vyrážečkou bezmocného Semjona Varlamova zamířila pod horní tyč. Brankář Colorada vůbec nic neviděl a Ducks rychle získali ztracené vedení zpět! Asistence: Kevin Bieksa a Ryan Getzlaf.
     
    06:03
    Cam Fowler na levém křídle vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a Semjon Varlamov s problémy vyrazil puk vedle své pravé tyče!
    05:24 Nathan MACKINNON - 1:1
     
    05:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NATHAN MACKINNON skvěle vypíchl puk dvojici hráčů Colorada a protáhl se do samostatného úniku, který zakončil nádherným bekhendovým blafákem a vymetl levý horní roh brány. V Pepsi Center je vývoj utkání rychle vyrovnaný!
    03:52 Jakob SILFVERBERG - 0:1
     
    03:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    JAKOB SILFVERBERG vyrazil na pravé straně do přečíslení 2 na 1, které v kruhu pro vhazování zakončil nádhernou střelou zápěstím a nad lapačkou Semjona Varlamova zamířil pod horní tyč. Nádherný gól, po kterém Ducks vedou 1:0!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. MacKinnon – 4. Silfverberg, 7. Rakell (Bieksa, Getzlaf), 27. Kesler (Theodore, Cogliano), 59. Perry (Rakell, Fowler)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Ťutin, Barrie, Beauchemin (A), Zadorov, Wiercioch, Goloubef – Landeskog (C), MacKinnon, Rantanen – Nieto, Duchene (A), R. Bourque – Comeau, Söderberg, Iginla – McLeod, Grigorenko, Martinsen. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Theodore, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, O. Kaše – Cramarossa, Noesen, L. Shaw. Hlavní trenér: Randy Carlyle.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Marc Joannette. Čároví: Scott Driscoll, John Grandt

    Diváci: 14589
    bahis siteleri