Philadelphia – Vancouver 5:4 (1:0 po s.n.) | Ottawa – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Tampa – Buffalo 4:2 (kon.)
Nashville – Boston 2:1 (kon.) | Minnesota – Montreal 7:1 (kon.) | Dallas – Detroit 5:2 (kon.)
Colorado – Anaheim 1:4 (kon.) | Edmonton – New Jersey 3:2 (po pr.) | Los Angeles – St. Louis 5:1 (kon.)
po prodl.
Edmonton Oilers
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
New Jersey Devils
Pátek 13.01.2017, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:50 Leon DRAISAITL - 3:2
     
    61:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Je hotovo, Edmonton dnes zcela zaslouženě vítězí a i podruhé v této sezoně poráží New Jersey v prodloužení! Connor McDavid a LEON DRAISAITL se dostali do přečíslení dva na jednoho, které po pasu od domácího kapitána zakončil německý útočník tím nejlepším možným způsobem. Ke dvěma asistencím tak přidává i vítěznou branku, Oilers vyhrávají 3:2! Asistence: Connor McDavid a Oscar Klefbom.
    52:36 Patrick MAROON - 2:2
     
    52:36
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Rogers Place bouří radostí, domácí Oilers totiž srovnávají na 2:2! Elitní formace si vytvořila solidní tlak a byla odměněna. PATRICK MAROON zůstal nedůsledně pokrytý v předbrankovém prostoru a došťoural kotouč za záda bezmocně ležícího Coryho Schneidera. Asistence: Leon Draisaitl a Connor McDavid.
    39:09 Steven SANTINI - 1:2
     
    39:09
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se vrací zpět do vedení! Taylor Hall se v mezikruží probojoval ke střele zápěstím, u tyče během ní stál STEVEN SANTINI, od něhož se touš odrazil za záda Cama Talbota. Santini dává svou první branku v NHL! Asistence: Taylor Hall a P.A. Parenteau.
    20:16 Andrej SEKERA - 1:1
     
    20:16
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup Edmontonu do druhé třetiny! ANDREJ SEKERA obdržel přihrávku na modrou, sjel si mezi kruhy a jeho svižná střela zápěstím byla tak prudká, že okamžitě vyletěla z branky. Někteří si mysleli, že kotouč zachytil Cory Schneider, nicméně hrací předmět se takto rychle odrazil od sítě! Asistence: Leon Draisaitl a Adam Larsson.
    18:06 Travis ZAJAC - 0:1
     
    18:06
    Devils právě vstřelili branku!
    Na počátku předposlední minuty první třetiny se hostující tým ujímá vedení! Skvělou prací se o to postaral Kyle Palmieri, jenž vyjel zpoza brány a zakončoval bekhendem. Puk ovšem místo na branku zamířil k hokejce TRAVISE ZAJACA, jenž přes bránícího Brandona Davidsona dokázal otevřít skóre dnešního zápasu! Asistence: Kyle Palmieri a Michael Cammalleri.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 21. Sekera (Draisaitl, A. Larsson), 53. Maroon (Draisaitl, McDavid), 62. Draisaitl (McDavid, Klefbom) – 19. Zajac (Palmieri, Cammalleri), 40. Santini (Hall, Parenteau)


    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Sekera, Russell, Davidson, A. Larsson, Klefbom, Benning – Maroon, McDavid (C), Draisaitl – B. Pouliot, Nugent-Hopkins, Eberle (A) – Lucic (A), Caggiula, Slepyšev – Khaira, Letestu, Kassian.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Merrill, Lovejoy, Quincey, Severson, Stollery, Santini – Hall, Henrique (A), Parenteau – Cammalleri (A), Zajac (A), Palmieri – Wood, Kalinin, B. Bennett – Smith-Pelly, Coleman, Lappin.

    Rozhodčí: Meier, McIsaac – Knorr, Wheler.

    Diváci: 18 347
    ocianews.com