Mountfield HK – Chomutov 3:1 (kon.) | Liberec – Kladno 1:4 (kon.) | Vítkovice – HC Plzeň 6:5 (2:1 po s.n.)
konec
Mountfield HK
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Piráti Chomutov
Pátek 13.01.2017, 15:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se přeci jen dočkal a v závěru zápasu přeci jen snižuje. Pěknou střelou z pravého mantinelu překonává JAKUB KöVER hradeckého brankáře a vykřesává tak naději pro svůj tým. Asistence: Michal Smutný.
     
    48:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec přeci jen přesilovou hru využívá. Po pohledné akci, která putovala přes osu Štohanzl – Hnik se puk dostal až k ALEŠI DUFKOVI. Ten z pravého kruhu zamířil přesně do odkryté klece a zajišťuje tak pro svůj tým tříbrankové vedení! Asistence. František Hnik, Martin Štohanzl.
     
    28:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu druhý gól Mountfieldu! ALEŠ DUFEK nejprve zblokoval střelu chomutovského obránce a s kotoučem si to namířil až k Pavlátovi. Střelou od mantinelu do horního rohu branky mu nedal šanci a zvyšuje vedení svého týmu. Asistence: Michael Gaspar.
     
    21:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zahradník přihrával z levého kruhu přesným pasem na úplně volného DAVIDA CHALUPU na pravé straně brankoviště. Ten se zakončením neměl problém a posílá svůj tým do vedení! Asistence: Tomáš Zahradník, Tomáš Hofman.

    Matouš Soukup

    Branky a nahrávky: 22. Chalupa (Zahradník, Hofman), 29. Dufek (Gapsar), 49. Dufek (Hnik, Štohanzl) – 58. Köver (Smutný)


    Mountfield HK: Bartozel (Bechný) – Hroudný, T. Kynčl, Gaspar, Šalda, J. Moník – Dufek, Zahradník, Malík, Štohanzl, Hnik (C), F. Moník, Hofman, Řepík, Hidveghy, Chalupa, Pažourek. Trenér:Aleš Krátoška.
    Piráti Chomutov: Pavlát (Strejc) – Buchtela, Hlaváček, Kopic, Novák, Lidák (C), Smutný, Hřebíček – Köver, Polák, Palička, Krejčiřík, Részegh, Tůma, Rindoš, Svoboda, Šilar, Wágner, Adámek. Trenér:Robert Kaše.

    Rozhodčí: Veinfurter – Pechánek, Potůček
    bahis siteleri