Třinec – Mladá Boleslav 0:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 2:1 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 6:3 (kon.)
Zlín – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Pardubice – Plzeň 2:3 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 5:0 (kon.)
Sparta – K. Vary 2:1 (po pr.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 13.01.2017, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:23
    Krátce po vstřelení branky domácích se nechal emocemi na stadionu unést Nicholas Schaus a vysloužil si osobní trest 10 minut a jako bonus druhý osobní trest do konce utkání.
     
    45:24
    Plzeň si zahraje další přesilovku. Alexandre Mallet dostává menší trest za podražení.
     
    39:06
    Jerome Leduc tvrdě sestřelil jednoho z plzeňských hráčů, který se jen těžce zvedal z ledu a za nevybíravý zákrok si vysloužil pět minut + osobní trest do konce utkání. Trest odpyká Alexandre Mallet.
     
    30:33
    Dynamo si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za držení totiž inkasuje Jakub Koreis.
     
    19:11
    V ní si Plzeň zahraje další přesilovku. Její bývalý hráč Matěj Beran se dopustil podražení a odjíždí na trestnou lavici.
     
    16:07
    Plzeň dostává výhodu zhruba minutu a půl dlouhé přesilovky v poměru čtyři ku třem. Na dvě minuty za podražení si totiž odjíždí odpočinout Jerome Leduc.
     
    14:43
    Podruhé v dnešním zápase se bude vylučovat. Po odpískání si poněkud prudčeji vyměňovali názory Nicholas Schaus s Dominikem Kubalíkem a oba putují na trestnou lavici za hrubost.
     
    03:57
    Máme tu první vyloučení v dnešním zápase. Přesilovku si zahraje Dynamo po faulu Jaroslava Kracíka, jenž svého soupeře podrazil.
    Marken.cz

    Marek Votke

    Branky a nahrávky: 48. P. Sýkora (Schaus, Hubáček), 55. P. Sýkora (Redenbach, Čáslava) – 18. Indrák (Stach, Čerešňák), 33. Moravčík (Vondráček), 44. D. Kubalík (Lev, P. Kadlec)


    HC Dynamo Pardubice: Martin Růžička (J. Hübl) – Schaus, Ščotka, Čáslava, Nedbal, Bokroš, Leduc, Zajíc – P. Sýkora, Redenbach, Hubáček – Klimenta, Nahodil, Rolinek – Beran, T. Kaut, Bárta – Mallet, M. Kaut, Starý.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Hylák) – P. Kadlec, Němeček, Čerešňák, Pulpán, L. Kaňák, Moravčík – T. Svoboda, Kracík, D. Kubalík – Indrák, Preisinger, Stach – Hrnka, Kodýtek, Lev – Vondráček, Koreis, Švarc.

    Rozhodčí: Úlehla, Hradil – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 6 037
    bahis siteleri