Interobal Plzeň – Vysoké Mýto 4:3 (kon.) | Litoměřice – Třinec 1:1 (kon.) | Hradec Králové – Hodonín 4:7 (kon.)
Česká Lípa – Chrudim 1:9 (kon.) | Zruč n/S – Helas Brno 7:4 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
1:1 (0:0)
SKP Ocel Třinec
Pátek 13.01.2017, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:26
    Hrdý byl zcela osamocen před bránou, ale i přesto se nedokázal dostat k míči, aby mohl zakončovat.
     
    38:47
    Třinečtí zkoušeli štěstí střelou přes celou délku hrací plochy. Zakončení nebylo vůbec přesné a skončilo daleko od pravé tyče.
     
    37:45
    Oddechový čas pro domácí.
     
    33:13
    Třinečtí sice dosáhli při přímém kopu branky, jeden z rozhodčích však viděl v brankovišti před dosažením branky faul, který odpískal, díky čemuž nebyla branka uznána.
     
    30:37
    Domácí Litoměřice se hnaly ve třech hráčích proti dvěma. Zapletal vzal celou situaci na sebe, ale opřel svoji střelu pouze o tělo soupeře.
     
    26:45
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Odpověď Litoměřic přišla velmi rychle. Už Hrdý si v souboji se soupeřem počínal zkušeně, ale ještě přihrál na lépe postaveného Johneho, který našel před bránou PETRA ZAPLETALA. Tomu se stačilo zaseknout míč a zasunout míč do opuštěné branky. Asistence: Johne.
     
    25:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    LUKÁŠI BARONOVI stačilo zamířit míč z pokutového kopu doprostřed branky, jelikož se Vavrek přesouval ke své pravé tyči. I tak prošla domácímu brankáři střela těsně vedle nohy.
     
    25:51
    Červenou kartu dostává Vagnao (Gardenline Litoměřice). Domácí hráč v očích rozhodčích zahrál na brankové čáře rukou a je vykázán do kabin.
     
    24:12
    Výkop Vavreka přistál na hlavě Kroka, který ještě přiklepl míč na nohu Filingera, který sice překonal vyběhnuvšího Sikoru, ale míč na brankové čáře vyhlavičkoval jeden z hostujících hráčů. Při hostech nyní stáli všichni svatí.
     
    21:30
    Macháčkovo zakončení z velmi velkého úhlu málem bylo úspěšné. Celou halou zaznělo zahučení, míč minul bránu opravdu jen o pár centimetrů!
     
    18:48
    Po faulu na pronikajícího hostujícího kapitána, kterého k zemi poslal Johne, mají na svém kontě i Litoměřice pátý akumulovaný faul.
     
    18:48
    Žlutou kartu dostává Johne (Gardenline Litoměřice).
     
    18:12
    Třinec má na svém kontě pátý akumulovaný faul.
     
    14:30
    Johneho nenápadná střela mezi nohama soupeře ještě tolik nebezpečná nebyla, ale Sedláčkova dorážka nadělala Sikorovi určitě mnoho vrásek. Domácí hráč měl před sebou prázdnou bránou, ale trefil pouze tyč hostující brány.
     
    13:23
    Oddechový čas pro SKP Ocel Třinec.
     
    13:23
    Hosté se provinili čtvrtým akumulovaným faulem, což využil Vagnao ke své dělovce. Jeho střelu sice Sikora vyrazil před sebe do brankoviště, zde už ale čekal agilní Tichý, který trestuhodně netrefil zcela odkrytou bránu!
     
    10:40
    Před domácí bránou zůstal osamocen Hudieczek, ale ze své šance nedokázal vytěžit branku a z další velké šance Třince není nic ani v tento moment.
     
    08:41
    Oddechový čas pro Gardenline Litoměřice.
     
    08:17
    Mendrok se dostal po rozehrávce rohového kopu do zajímavé pozice k zakončení. V tom mu ale bylo zamezeno zásluhou včasného bloku jednoho z domácích hráčů.
     
    02:08
    Johan Vavrek předvedl při protivníkově protiútoku dva velmi dobré reflexivní zákroky. Nejprve zlikvidoval zakončení Barona, aby o chvíli později vytáhl ještě lepší zákrok proti střele Buryana.

    Josef Cestr

    Branky: 27. Zapletal (Johne) – 26. Baron (pen.)

    Karty:   19. Johne (GRD)   26. Vagnao (GRD)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Bakiu) – Hrdý, Filinger (C), Vagnao, Krok, Macháček, Sedláček, Tichý, Zapletal, Johne.
    Trenér: Vlastimil Bartošák.

    SKP Ocel Třinec: Sikora (Kreželok) – Mendrok (C), Baron, Kantor, Blahut, Buryan, Kašický, Hudzieczek, Slavík, Samek, Opluštil.
    Trenér: Andrea Bucciol.

    Rozhodčí: Jiří Lasch, Bohumil Vrtal.
    Delegát: Jiří Hanzlík
    bahis siteleri