Interobal Plzeň – Vysoké Mýto 4:3 (kon.) | Litoměřice – Třinec 1:1 (kon.) | Hradec Králové – Hodonín 4:7 (kon.)
Česká Lípa – Chrudim 1:9 (kon.) | Zruč n/S – Helas Brno 7:4 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
1:9 (1:2)
FK Chrudim
Pátek 13.01.2017, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou zápas, který Chrudim nakonec proměnila ve svou exhibici. Dlouho byl stav vyrovnaný a Českolipští pokukovali po bodovém zisku. Východočeši ale ve druhé části druhého poločasu přepnuli na vyšší rychlostní stupeň a nasázeli dalších pět branek. Celkově tak zvítězili 9:1, připisují si tři body do tabulky a upevnili si vedoucí postavení v soutěži. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a z České Lípy přeji hezký víkend. (21:52:15)
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Havrda předvedl ukázkový obranný skluz, ale prohře České Lípy ani on dnes nezabrání.
     
    39
    Vobořil předvedl svůj důraz, ale přihrávku na nabíhajícího Havrdu přesně nenasměroval. Utkání se už pouze dohrává.
     
    37
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Favorit zápasu se v závěru střetnutí rozstřílel. David Drozd přenechal hrací předmět MARKU LUKASOVI, který je dalším hráčem, jenž se zapisuje do kolonky střelců. Asistence: David Drozd.
     
    37
    Kroupa si ještě nesáhl na míč a už jej mohl lovit ze své sítě. Čisté konto mu nakonec zachránil alespoň prozatím pohotový Havlásek, který vytlačil balon z brankové čáry.
     
    36
    V brance České Lípy došlo ke změně, Milena Kirova nahradil Jakub Kroupa.
     
    36
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Pavel Drozd se tentokrát převtělil do role nahrávače a jeho pas beze zbytku zužitkoval ROMAN MAREŠ. O vítězství Chrudimi už není sebemenší pochyb. Asistence: Pavel Drozd.
     
    35
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Východočeši mění zápas ve svou exhibici. Po přihrávce Felipeho se tentokrát sám před Kirovem prosadil PAVEL DROZD, který dovršil hattrick. Asistence. Felipe.
     
    34
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté pohodlně navyšují svůj náskok. Slováček přihrál ze strany do středu TOMÁŠI KOUDELKOVI, který si zkušeně počkal, až se Bejda položí a tváří v tvář Kirovovi nezaváhal. Asistence: Matěj Slováček.
     
    34
    Teď už Kirov musel předvést své brankářské umění, neboť jej po zahraném volném přímém kopu vyzkoušel Radim Záruba. Nejproduktivnější hráč Chrudimi své bodové konto nerozšířil.
     
    33
    Ze středu hřiště se chystal zakončit Michal Mareš, pro jeho úmysl ale neměl pochopení Tomáš Fichtner, který jeho ránu zblokoval. Kirov tak zůstal bez práce.
     
    31
    O podobné zakončení, jako předvedl Pavel Drozd, se pokusil Felipe, ale jeho lob nebyl dostatečně velký a Kirov si tentokrát poradil.
     
    30
    Chrudim právě vstřelila branku!
    ERA-PACK zasadil Démonům nepopulárního "bůra". Roman Mareš přihrál do běhu PAVLU DROZDOVI, který znovu přeloboval brankáře Kirova. Chrudimský střelec zřejmě dobře pamatuje časy Karla Poborského. Asistence: Roman Mareš.
     
    29
    v dobré střelecké pozici se ocitl Bažant, ale místo střely volil ještě přihrávku do středu na svého spoluhráče. Kdyby Bažant zakončil, nadělal by Žďánskému pořádné starosti.
     
    28
    Koudelka se vrhnul za míčem jako tygr a dokázal jej získat pro sebe. Jeho následnou střelu vyrazil Kirov do bezpečí. S přibývajícím časem přepnuli Chrudimští ještě na vyšší rychlostní stupeň.
     
    27
    Hosté výborně forčekují, důrazné napadání Záruby přineslo Chrudimi zajímavou šanci, ale Slováček zamířil jen do boční sítě.
     
    26
    Fichtner si vyměnil merunu s Havrdou, který vzal zakončení na sebe, ale Žďánský si mezeru mezi nohama pohlídal.
     
    24
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hráči ERA-PACKu se znovu usadili před Kirovem a ze své územní převahy vytěžili čtvrtý gól. Střelu Felipeho tečoval MICHAL MAREŠ a na změnu směru míče už nedokázal Kirov zareagovat. Asistence: Felipe.

    Michal Šandor

    Branky: 18. Bejda (Švec) – 7. D. Drozd (Koudelka), 15. P. Drozd (M. Mareš), 22. Slováček (Koudelka), 24. M. Mareš (Felipe), 30. P. Drozd (R. Mareš), 34. Koudelka (Slováček), 35. P. Drozd (Felipe), 36. R. Mareš (P. Drozd), 37. Lukas (D. Drozd)


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (36. Kroupa) – Bejda, Vobořil, Šafář, Bažant, Žampa, Švec, Havrda, Bialek, Fichtner, Havlásek
    FK Chrudim: Žďánský (Hlouš) – Záruba, R. Mareš, M. Mareš, Koudelka, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Lukas, Slováček, Felipe.

    Rozhodčí: Gryc, Milner
    thejrc.org