Olomouc – Mladá Boleslav 5:3 (kon.) | Chomutov – Liberec 3:4 (kon.) | Havířov – Letňany 1:3 (kon.)
Vsetín – Kolín 4:2 (kon.) | Vítkovice – Slavia 3:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kladno 1:3 (kon.)
HC Plzeň – Jihlava 4:5 (kon.) | Pardubice – Třinec 2:9 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 5:4 (kon.)
Mountfield HK – Zlín 5:3 (kon.) | K. Vary – Č. Budějovice 4:1 (kon.) | Písek – HC Litvínov 2:11 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:3 (2:0, 3:1, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 13.01.2017, 13:00 • Zimní stadion Olomouc • Extraliga staršího dorostu • 7. kolo
Partner:
     
    48:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    hosté jdou na rozdíl dvou branek! Foerster v situaci jeden na jednoho vystřelil přesně do pravé horní šibenice a ukázal, že utkání rozhodně ještě neskončilo. Asistence: David Jirásek.
     
    45:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Dvořák zavezl puk do útočného pásma a předal ho HYNKU HAVELKOVI, který střelou na vzdálenější tyč snižuje na 5:2. Asistence: Jan Dvořák.
     
    39:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nikým nehlídaný zůstal před boleslavskou brankou DANIEL PAŤAVA, který dostal nahrávku od Skopala a přesnou střelou zvyšuje už na 5:1. Asistence: Miroslav Skopal, Josef Podlaha.
     
    38:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Skopal vypíchl puk hostujícímu obránci a přesnou přihrávkou poslal JOSEFA PODLAHU do samostatného úniku, který olomoucký útočník zakončil rychlou střelou. Asistence: Miroslav Skopal.
     
    35:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí si berou dvoubrankové vedení zpět. DAVID KALAČ sklepl ze vzduchu přihrávku od Holiše a protože byl sám proti dvěma obráncům, nic nevymýšlel a vystřelil přesně k levé tyči. Asistence: Tomáš Holiš, Matěj Kořenek.
     
    31:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Kučera zychytil puk ve středním pásmu a v přečíslení dva na jednoho ho přenechal PETERU NOVÁKOVI, který přesnou střelou pod horní tyč snižuje na 2:1. Asistence: Lukáš Kučera.
     
    15:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují na dvě branky, poté, co MIROSLAV SKOPAL vypíchl hostujícím obráncům puk a střelou švihem překonal Haase podruhé. Bez asistence.
     
    13:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hned z buly vyrazila trojice olomouckých útočníků dopředu a JOSEF PODLAHA posílá přesnou střelou domácí do vedení. Asistence: Miroslav Skopal.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 14. Podlaha (Skopal), 16. Skopal, 36. Kalač (Holiš, Kořenek), 39. Podlaha (Skopal), 40. Paťava (Skopal, Podlaha) – 32. Novák (Kučera), 46. Havelka (Dvořák), 49. Foerster (Jirásek)


    HC Olomouc: Galuška (Schejbal) – Dajčar, Rutar, Bahounek, Kažimír, Klesla, Holiš (C), Vosátko – Krátký, Podlaha, Aulehla, Paťava, Skopal, Karpíšek, Kalač, Kořenek, Kret, Štefka
    BK Mladá Boleslav: Haas (Marek) – Beneš, Novák, Dlabola, Jirásek, Imlauf, Nepokoj, Červenka – Čermák, Dvořák, Křížek (C), Hrachovec, Šípek, Foerster, Havelka, Flynn, Jindra, Moravčík, Kučera

    Rozhodčí: Dědek – Lukš, Holibka

    Diváci: 48
    bahis siteleri