Havířov – Slavia 2:3 (kon.) | Olomouc – Kolín 6:0 (kon.) | Chomutov – Č. Budějovice 5:3 (kon.)
Sparta – Jihlava 0:4 (kon.) | Vítkovice – Letňany 4:0 (kon.) | Vsetín – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Pardubice – Zlín 8:4 (kon.) | K. Vary – Liberec 2:3 (kon.) | HC Plzeň – Kometa Brno 4:5 (1:2 po s.n.)
Písek – Kladno 2:12 (kon.) | Havlíčkův Brod – HC Litvínov 7:3 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 2:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:3 (1:2, 5:0, 1:1)
HC Litvínov
Sobota 14.01.2017, 14:05 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    To už je z Kotliny dnes ode mne vše. Dovolte mi, abych se s vámi rozloučil a popřál hezký zbytek víkendu. U dalších onlajnů se těším na počtenou. (16:04:45)
     
    Hned na začátku třetí třetiny domácí navýšili své vedení zásluhou Michala Teplého a sebrali tak Litvínovu i tu poslední naději na bodový zisk. Hostům se sice podařilo ještě jednou skórovat, když se tváří v tvář gólmanovi prosadil Marek Berka, na výsledku utkání to už nic ale nezměnilo. Všechny tři body zůstali v Kotlině a do tabulky si je připíše Havlíčkův Brod.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Hosté se ale nemohou dostat ke střele, Tomáš Blažek dostal volný kotouč pod lapačku. Naposledy v tomto utkání se bude vhazovat.
     
    59:39
    Ještě jednou se bude vylučovat, na trestnou lavici míří Jakub Rubner (HBR) za hrubost, Litvínov má tak šanci v závěru utkání alespoň kosmeticky upravit skóre.
     
    58:47
    Litvínov se drží před bránou Tomáše Blažka, přes obrnu Havlíčkova Brodu jej ale nedokáže ohrozit.
     
    57:28
    Oba celky se pravidelně střídají v rychlých útočných akcích, ty ale zůstávají bez zakončení.
     
    55:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nejprve to vypadalo na gól v síti Litvínova, když puk vytahoval z brankové čáry jeden z hostujících obránců. Pak se ale hosté dostali do rychlého protiútoku, který vedl na levém křídle Pavel Kordule, jenž přihrál na střed hřiště zcela volnému MARKU BERKOVI, který po povedeném blafáku do bekhendu zasunul puk do brány kolem levého betonu ležícího Blažka! Asistence: Pavel Kordule.
     
    54:46
    Dan Bartoš teď mohl využít laxního přístupu Havlíčkova Brodu, když obral za bránou Radima Pejchala a kolem tyče se obtáčel do zakončení, Tomáš Blažek měl ale betony u tyče včas.
     
    53:54
    Ondřej Dufek sice přes Jakuba Rubnera neprošel, puk se ale odrazil k Patriku Pechovi, jehož slibnou ránu na vzdálenější tyč vyrazil Blažek rukavicí.
     
    52:57
    Vojtěch Veverka byl blízko k dovršení hattricku, když dostal dobrý pas na osu hřištěm který jej poslal samotného na bránu, domácí útočník ale zblízka těsně minul levou tyč litvínovské klece!
     
    51:58
    Radim Pejchal se trestoměřiči propuštěn a Havlíčkův Brod hraje v plném počtu.
     
    51:33
    Robert Bártek se napřáhl na modré čáře a dělovka z jeho hole mířila k horní tyči, tam se ale zjevila lapačka Tomáše Blažka a bylo po šanci.
     
    50:59
    Jeden z pokusů o útok Litvínova zastavil ofsajd. Druhý pak po nahození zastavil Jakub Rubner, který domácí celek osvobodil dlouhým vyhozením.
     
    50:21
    Bruslaři se brzy zmocnili puku a vyrazili s ním dopředu, před brankovištěm zblízka střílel Teplý, Pejsar ho ale betony vychytal.
     
    49:58
    Pozor, teď se bude Havlíčkův Brod bránit ve čtyřech. Radim Pejchal (HBR) je vyloučen za podražení.
     
    49:40
    Patrik Pech vypálil tvrdě z pravé strany, byla to spíše ale taková střela z nouze, která trefila betony připraveného Blažka.
     
    48:53
    Aktivita Havlíčkova Brodu z úvodu této části hry už opadla a Litvínov se více dostává dopředu, tam jim chybí ale více přesnosti a důrazu.
     
    47:46
    Litvínovští hned po překonání modré čáry vypálili a bránu, Tomáš Blažek ovšem s klidem uklidil puk do lapačky.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 17. Pokorný (Tecl, Cachnín), 24. Donda (Pejchal), 31. Teplý (Holenda), 35. Veverka (Pejchal), 35. Tecl (Veverka, Horák), 39. Veverka (Tecl), 41. Teplý (Donda, Holenda) – 4. Dufek (Myšák), 18. Kordule (Bartoš), 56. Berka (Kordule)


    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (od 21. Blažek) – Krejčí, Pejchal, Horák, Rubner, Lachman "A", Adam, Zvěřina – Teplý, Holenda "C", Donda – Veverka, Křehlík, Tecl – Kohout, Cachnín, Pokorný
    HC Litvínov: Kožnar (od 41. Pejsar) – Myšák "C", Bártek, Havlík "A", Hipius, Liška, Černohorský, Cikánek – Vopat "A", Dufek, Pech, Pavlíček, Svoboda, Arnold, Berka, Bartoš, Kordule, Jindra, Beran

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Robin Horký, Marek Tichý
    bahis siteleri