Chabarovsk – Jokerit 3:2 (kon.) | Vladivostok – Minsk 3:5 (kon.) | Kunlun – Riga 3:4 (1:3 po s.n.)
Barys – Ufa 4:3 (po pr.) | Jaroslavl – Toljatti 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Kazaň 1:2 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
3:5 (1:3, 1:2, 1:0)
HC Dinamo Minsk
Pondělí 16.01.2017, 10:30 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (13:07:40)
     
    Admiral proti Dinamu nezvládl úvodní třetinu a pak se to s ním celé vezlo. Nejvíce se soupeři dostal na dostřel dvou branek, takový rozdíl nakonec vydržel i na samotném konci zápasu. Hosté si vítězství zasloužili, domácí působili mnohokrát ustrašeným dojmem, a v boji play-off ztratili před vlastními fanoušky všechny body.
     
    Konec zápasu.
     
    58:43
    Ještě se Admiral pokusí o power-play. Serebrjakov už zamířil na střídakču, domácí hrají v šesti proti pěti.
     
    58:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty utkání.
     
    56:10
    Admiral vyhodil puk jen na zakázané uvolnění. Vteřinky neúprosně tikají, blížíme se samotnému konci tohoto střetnutí. Nutno podotknout, že Dinamo vede v tuhle chvíli zaslouženě.
     
    55:10
    Pět minut do konce zbývá domácímu celku, aby zaznamenal alespoň dvě branky a vynutil si prodloužení. Každopádně Dinamo pohodlný náskok v poklidu hlídá.
     
    53:29
    Domácí v plném počtu.
     
    52:35
    Ne že by Dinamo vyloženě chtělo využít za každou cenu tuhle přesilovku, nicméně Admiralu tohle vyloučení pochopitelně vůbec nepomáhá. Zbytečně totiž přišlo o dvě minuty hry v plném počtu.
     
    51:29
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Oskars Bartulis – 2 min., vražení na hrazení).
     
    50:39
    Admiral je po trefě Makarenka poměrně slušně v ráži. Je to logické, pořád cítí šancí alespoň na vyrovnání. I proto nyní musel mezi třemi tyčemi Scrivens zasahovat.
    49:21 Pavel MAKARENKO - 3:5
     
    49:21
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Že bychom přece ještě neměli rozhodnuto? PAVEL MAKARENKO vybojoval puk u levého mantinelu, nakonec se s ním dostal do mezikruží, a odtud z otočky překonal Scrivense. Bez asistence.
     
    48:10
    Jako by už se pomalu a jistě začínalo utkání dohrávat už jen z povinnosti. Pokud Admiral rychle nezaznamená kontaktní branku, v tomhle zápase už mu nezbude čas, aby v něm ještě uspěl.
     
    46:47
    Gavrilenko rozehrával tuhle útočnou akci zezadu, sotva se však puk dostal na modrou čáru, už se Admiral vystavil do ofsajdu. Program utkání nyní vyplňuje reklamní přestávka.
     
    45:17
    Hosté v plném počtu.
     
    44:19
    Hosté hrají ve čtyřech hráčích na ledě, Gragnani se již vrátil zpátky na led. Admiral bude mít ještě nějakou minutku o jednoho muže v poli navíc.
     
    44:05
    Sabolič střílel ze středu pole, jenže nepřesně. Prostě to domácím nejde a je to vidět. Ani ve dvojnásobné výhodě svého protivníka žádným výraznějším způsobem nepřetlačují.
     
    43:29
    Tohle je možná poslední možnost pro Admiral, jak se vrátit zpátky do zápasu. Dvoubrankovou přesilovku neměl v tomhle střetnutí k dispozici ještě ani jeden z týmů.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 12. M. Plotnikov, 29. Sajustov, 50. Makarenko – 3. Palushaj (Ellison, Lisovec), 4. Kitarov (An. Stěpanov, A. Volkov), 12. Gragnani (Matěruchin, Drozd), 21. An. Stěpanov (A. Volkov, Kitarov), 37. Stas (Drozd)


    Admiral Vladivostok: Treťjak (4. Serebrjakov) – Blum, Bartulis, Volčenkov, Morrisonn, Gavrilenko, Zemčjonok, Kurašov – Sabolič, Wright, Krasnoslobodcev – Alexandrov, Sajustov, Gorškov – Žafjarov, Makarenko, Kazakov – Sigarjov, I. Ivanov, M. Plotnikov – Alexejev.
    HC Dinamo Minsk: Scrivens (Lalande) – Korobov, Gragnani, Šinkevič, Chenkel, Gotovec, Lisovec – Pettersson, Ellison, Palushaj – Matěruchin, S. Kosticyn, Drozd – Pavlovič, Stas, Gavrus – An. Stěpanov, A. Volkov, Kitarov.

    Rozhodčí: Odinš, Sergejev – Kučava, Novikov
    bahis siteleri