HC Plzeň – Olomouc 6:3 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
6:3 (4:1, 1:2, 1:0)
HC Olomouc
Úterý 17.01.2017, 17:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 31. kolo
Partner:
     
    58:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je po 25 sekundách využita! Parádní ranou se o to postaral MATĚJ CHALUPA, který poslal kotouč po zemi a gólman Václav Sonnek neměl mnoho šancí ho vyrazit. Chalupa se tedy dočkal své 22. branky v ročníku, dohnal tak svého spoluhráče Filipa Kokošku. Asistence: Jakub Vavřička a Matyáš Kantner.
     
    37:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Podařilo se to! Po prvotním nezdaru se kohouti nevzdali, nadále byli u kotouče a Dominik Marek přesným pasem od mantinelu našel LUKÁŠE SPURNÉHO, který krásnou střelou o tyč snížil na 3:5 z pohledu svého celku. Asistence: Dominik Marek a Matic Jeklič.
     
    31:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hattrick dokonaný ve vlastním oslabení, to je paráda domácího forvarda! FILIP KOKOŠKA zůstal trestuhodně nepohlídaný před gólmanem Václavem Sonnkem a pěkným blafákem do bekhendu upravil stav zápasu na 5:2! Filip Kokoška se touto trefou stal dokonce nejlepším střelcem ligy. Bez asistence.
     
    25:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti snižují na rozdíl dvou branek! Po levém křídle se do útočné akce vřítil Jan Beier, který se svým zakončením ani nadvakrát nepochodil. Filip Krasanovský měl ale kotouč stále před sebou a z druhé vlny dojíždějící DOMINIK HAJŠMAN jej dokázal doklepnout do branky! Asistence: Jan Beier.
     
    15:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Gólostroj Západočechů pokračuje, tohle je hodně smolný debut pro Schejbala. Jakub Pour z levé strany perfektní příhrou našel před bránou nedůrazně pokrytého TOMÁŠE VRACOVSKÉHO, který z bezprostřední blízkosti upravil stav zápasu na 4:1! Asistence: Jakub Pour.
     
    14:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A už je to o dva góly! Kohouti se vůbec nedokázali vymanit zpod tlaku Plzeňských a MATYÁŠ KANTNER nahozením z nulového úhlu o beton gólmana Adama Schejbala dopravil kotouč do brány. 3:1 pro indiány! Asistence: Matěj Chalupa a Jakub Vavřička.
     
    13:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí celek udržel puk v útočném pásmu a nakonec se dovedl prosadit! Znovu se o to postaral FILIP KOKOŠKA, který zůstal zcela nepokrytý před Adamem Schejbalem a poslal Plzeň do vedení 2:1. Druhá trefa pro domácího útočníka! Asistence: Jakub Pour.
     
    04:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ihned po vypršení trestu se podařilo Olomouci vyrovnat! Filip Krasanovský si tuto situaci za rámeček rozhodně nedá. O branku se postaral ROK MACUH. Asistence: Miroslav Kuba.
     
    00:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hned ze své první akce se indiáni ujímají vedení 1:0! Lukáš Kaňák odbržel puk na modré čáře, šikovně ho nahodil a skvělou tečí ho do branky usměrnil FILIP KOKOŠKA. Kokoška se tak posouvá do čela bodování soutěže. Asistence: Lukáš Kaňák a Adam Novák.
    Marken.cz

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 1. Kokoška (Kaňák, Novák), 14. Kokoška (Pour), 15. Kantner (Chalupa, Vavřička), 16. Vracovský (Pour), 32. Kokoška, 59. Chalupa (Vavřička, Kantner) – 4. Macuh (Kuba), 26. Hajšman (Beier), 38. Spurný (Marek, Jeklič)


    HC Plzeň 1929: Krasanovský (od 41. Zeman) – Kvasnička, Váchal, Kaňák, Novák, Krystl (C), Pokorný – Kantner, Stráský (A), Hanzlík, Vavřička (A), Pour, Chalupa, J. Roubal, Kokoška, Vracovský, D. Roubal, Rubner.
    HC Olomouc: Schejbal (od 21. Sonnek) – Štreit, Rutar, Spurný, Spálovský, Holiš, Kališ, Beutl, Škoda – Říčka, Hajšman, Podlaha, Beier, Macuh (A), Marek (C), Jelínek, Jeklič, Šťastný, Kuba (A).

    Rozhodčí: Valenta – Rubáš, Tvrdík

    Diváci: 55
    thejrc.org