Benátky n/J – Jihlava 2:4 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 1:2 (po pr.) | Litoměřice – Kladno 1:4 (kon.)
Havířov – Slavia 7:1 (kon.) | Prostějov – Most 7:3 (kon.) | Ústí n/L – Frýdek-M. 4:3 (po pr.)
konec
AZ Havířov
7:1 (3:0, 2:1, 2:0)
HC Slavia Praha
Středa 18.01.2017, 18:00 • K&K PNEU Aréna Havířov • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZet spustil brankovou střelnici, bleskově využívá přesilovku a máme tady jeho 7. gól. Štumpfovu střelu Polívka jen vyrazil před sebe a PETR KANKO bekhendem uklidil puk z blízka do sítě. Asistence Daniel Štumpf a Marek Kalus.
     
    42:59
    Havířov právě vstřelil branku!
    Už poněkolikáté dnes AZet skóruje po vyhraném buly v útočné třetině. Tentokrát napřáhl na modré MARCEL PETRAN a jeho bomba se zastavila až ve slávistické brance. Asistence Radek Hubáček
     
    36:18
    Havířov právě vstřelil branku!
    JAN MARUNA kompletuje svůj hattrick. Hned po buly střílel Doudera, havířovská ikona poslala tečí puk pod břevno. Asistence Lukáš Doudera
     
    31:59
    Havířov právě vstřelil branku!
    Velký zmatek na slávistickém brankovišti ukončil dorážkou do odkryté branky JAN MARUNA. Asistence Marek Kalus a Jan Kotala.
     
    21:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté využivájí přesilovu a snižují na 3:1. Tvrdá střela RONALDA KNOTA zapadla Šafránkovi přesně k levé tyči. Asistence Pohl Jan a Beránek Petr.
     
    19:21
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tlak AZetu však pokračoval, hosté chybovali při rozehrávce, puk získal PETR KANKO a prudkou střelou ke vzdálenější tyči zvyšuje na 3:0. Bez asistence.
     
    16:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    Trochu laciný gól Azetu, ale to domácím určitě nevadí. Krislovu střelu hned po buly Frodl jen vyrazil před DANIELA ŠTUMPFA a ten už neměl problém bekendovým blafákem puk uklidit zblízka do branky. Asistence Jiří Krisl a Radek Hubáček.
     
    08:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po nepříliš pohledné pasáži je tu jako blesk z čistého nebe první branka. JAN MARUNA se dostal k puku na levém kruhu a rychlou střelou po zemi překonal Frodl. Asistence Daniel Kurovský.
    Marken.cz

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 9. Maruna (Kurovský), 17. Štumpf (Krisl, Hubáček), 20. Kanko, 32. Maruna (Kalus, Kotala), 37. Maruna (L. Doudera), 43. Petran (Hubáček), 46. Kanko (Štumpf, Kalus) – 22. Knot (Pohl, P. Beránek)


    AZ Havířov: Šafránek (Matoušek) – Petran, L. Doudera, Chroboček, Krisl (A), D. Seman (C), Holomek, Staněk, Dudek – Kanko, Hlinka, Kalus – Štumpf, Hubáček, Dvořáček – Kotala, Maruna, Kurovský – Rác, Haas (A), Gřeš.
    HC Slavia Praha: Frodl (21. Polívka) – Pohl, J. Novák (A), Bača, J. Holý, Knot (C), A. Růžička, Andrlík – Jankovský, Šafránek (A), P. Beránek – Schleiss, Kubica, Endál – Rys, Šagát, Krliš – Šmerha, J. Müller, Tejral.

    Rozhodčí: Trombik – Adamec, Konvička

    Diváci: 1.810
    ocianews.com