Vsetín – Nový Jičín 5:3 (kon.) | Technika Brno – SHK Hodonín 4:5 (po pr.) | Šumperk – Kopřivnice 7:4 (kon.)
Val. Meziříčí – Opava 3:4 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 4:3 (kon.) | Klatovy – Trutnov 3:2 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
7:4 (2:1, 3:2, 2:1)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 18.01.2017, 18:00 • Zimní stadion Šumperk • 2. liga skupina Východ • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:03
    Michal Vymazal (SUM) vyloučen na dvě minuty za podražení.
    54:57 MACH - 7:4
     
    54:57
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Na druhé straně poslal do úniku Kowalczyk JAKUBA MACHA, který se svou šanci naložil mnohem lépe než domácí hráč. Mach se prosazuje přesnou střelou pod beton Reného Zavadila. Asistence: Pavel Kowalczyk.
    52:06 NOVOSAD - 7:3
     
    52:06
    Draci právě vstřelili branku!
    Máme tu další branku domácích. Jakub Ďurkáč poslal kotouč na ZDEŇKA NOVOSADA, který dnes již posedmé rozvlňuje síť za zády hostujícího brankáře. Asistence: Jakub Ďurkáč.
     
    51:17
    Jan Fišera a Tomáš Drtil (SUM) a Daniel Hrubý a Jiří Pargáč (KOP) vyloučeni na dvě minuty za hrubost. Pokračuje se v pěti hráčích na každé straně.
     
    48:40
    Zdeněk Novosad (SUM) dostává dvě minuty za podražení.
     
    41:54
    Tomáš Drtil (SUM) dostává dvě minuty za krosček, ve stejném čase dostává dvě minuty Jakub Teper (KOP) za sekání.
    41:25 SEDLÁČEK - 6:3
     
    41:25
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci v úvodu třetí třetiny rychle navyšují svůj náskok. Jakub Řezáč nabil puk PAVLOVI SEDLÁČKOVI mezi kruhy, ten nic nevymýšlel a svou tvrdou střelou dokázal rozvlnit síť za zády Jana Unzeitiga. Asistence: Jakub Řezáč.
    37:33 TOMÁŠEK - 5:3
     
    37:33
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    S góly ve druhé třetině se nám roztrhl pytel. MARTIN TOMÁŠEK se dostal k puku ve chvíli, kdy už se René Svoboda nenacházel v brankářském postoji. Hostující hráč měl tak celkem jednoduchý úkol a to jen poslat kotouč do horní části brány. Bez asistence.
     
    36:10
    Střídání v týmu HC Kopřivnice: ze hřiště odchází Šimeček, přichází Unzeitig.
    36:10 JANOTA - 5:2
     
    36:10
    Draci právě vstřelili branku!
    MICHAEL JANOTA si na modré přebral puk, najel si sním do lepší střelecké pozice a krásnou střelou tahem posílá puk do horní částí Šimečkovi brány. Asistence: Tomáš Sedlák.
    35:28 VYČESANÝ - 4:2
     
    35:28
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Hosté ale rychle snižují stav utkání na 4:2. Jakub Teper poslal kotouč na MICHALA VYČESANÉHO, který se prosazuje střelou pod betony Reného Svobody. Asistence: Jakub Teper, Martin Tomášek.
    33:55 MATĚJKA - 4:1
     
    33:55
    Draci právě vstřelili branku!
    Michael Janota poslal kotouč na Šimečka, který jej dokázal vyrazit pouze před sebe, kde stál již připravený na dorážku JAN MATĚJKA, ten se dnes tak již podruhé dokázal prosadit do sítě Kopřivnice. Asistence: Michael Janota.
    29:40 MATĚJKA - 3:1
     
    29:40
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se prosazuje ve vlastním oslabení. Šanci dva na jednoho v podání Daniela Vachutky a JANA MATĚJKY dokázal druhý jmenovaný využít poté, co již jeho střelu sice Šimeček vychytal, avšak na jeho pohotovou dorážku už byl krátký. Asistence: Daniel Vachutka.
     
    28:00
    Draci si přesilovku dlouho nezahráli. Tomáš Sedlák (SUM) si jede odsedět dvě minuty.
     
    27:15
    Petr Procházka (KOP) vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    14:31
    Velká šance druhé domácí formace. Řezáč poslal kotouč před bránu na Ostřanského, ten trefuje ale dobře postaveného Kamila Šimečka.
     
    13:36
    Pavel Kowalczyk (KOP) dostává dvě minuty za sekání.
     
    12:48
    Tomáš Drtil (SUM) vyfasoval od rozhodčího dvě minuty za nedovolené bránění.
    09:55 DRTIL - 2:1
     
    09:55
    Draci právě vstřelili branku!
    Daniel Hroch poslal kotouč na hůl TOMÁŠE DRTILA ,který potvrzuje svou výbornou střeleckou formu i v dnešním zápase a přesnou střelou k pravé tyči vrací Šumperku vedení. Asistence: Daniel Hroch.
    09:21 ČERVENKA - 1:1
     
    09:21
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Šumperk se z vedení dlouho neradoval. Ondřej Sluštík našel přesnou přihrávkou ADAMA ČERVENKU mezi kruhy, který svou rychlou střelou posílá kotouč pod horní tyč Svobodovy brány. Asistence: Ondřej Sluštík.
    07:46 SEDLÁČEK - 1:0
     
    07:46
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí tým se ujímá vedení. Milan Ostřanský přihrával puk na volného PAVLA SEDLÁČKA, který přesnou střelou do sítě hostů otevírá skóre utkání. Asistence: Milan Ostřanský.
     
    04:45
    Velká šance Kopřivnice! Poruba přihrával puk zpoza branky na Hrubého, ten trefuje ale pouze bránícího hráče před sebou. Nutno podotknout že Svoboda byl v tu chvíli mimo své brankoviště !

    Kateřina Glogarová

    Branky a nahrávky: 8. Sedláček (Ostřanský), 10. Drtil (Hroch), 30. Matějka (Vachutka), 34. Matějka (Janota), 37. Janota (Sedlák), 42. Sedláček (Řezáč), 53. Novosad (Ďurkáč) – 10. Červenka (Sluštík), 36. Vyčesaný (Teper, Tomášek), 38. Tomášek, 55. Mach (Kowalczyk)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Svoboda (Kůdela) – Janota, Sedlák, Řezáč, Adam, Fišera, Drtil, Ďurkáč – Matějka, Vymazal, Vachutka – Ostřanský, Sedláček, Novosad – Cink, Králík, Hroch – Langr, Fischer
    HC ISMM Kopřivnice: Šimeček (Unzeitig) – Krutil, Teper, Čintala, Procházka, Marek, Kowalczyk – Kofroň, Pěnčík, Poruba, Sluštík, Vyčesaný, Hrubý, Tomášek, Pargač, Mach, Ollender, Červenka, Suchý

    Rozhodčí: Dědek – Maťašovský, Holibka
    thejrc.org