Studénka – H. Benešov 6:3 (kon.) | Nová Paka – Nový Bydžov 3:2 (1:0 po s.n.) | Dvůr Králové n. L. – Jaroměř 5:4 (po pr.)
Náchod – Třebechovice p. O. 5:4 (kon.) | Wolves Č. Těšín – Krnov 5:7 (kon.) | HC Jičín – Hronov 4:6 (kon.)
Litomyšl – Polička 11:1 (kon.) | BK Havlíčkův Brod B – Chotěboř 6:1 (kon.) | Choceň – Chrudim 8:1 (kon.)
Moravská Třebová – Hlinsko 5:2 (kon.) | Světlá nS – Česká Třebová 5:6 (0:1 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod B
6:1 (3:1, 0:0, 3:0)
HC Chotěboř
Středa 18.01.2017, 18:30 • Zimní stadion Kotlina • Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    Ve třetí periodě se trefovali jen mladí Bruslaři. Dvakrát se zapsal do střelecké listiny Martin Polák a jeden gól vsítil Vladimír Szilva. Havlíčkův Brod tak v derby zdolal Chotěboř hladce 6:1. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou! (20:38:44)
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Útok Vojtěcha Veverky se ještě natlačil dopředu a snažil se procpat puk za záda gólmana Hamariče ze vzdálenosti několika kroků, ale nepovedlo se mu to.
     
    59:31
    Hosté byli blízko druhému gólovému úspěchu! Václav Svoboda našel před bránou dobře najetého Michala Málka, ale ten zblízka orazítkoval jen tyč! Brankář Kekula by však zřejmě stihl zasáhnout ještě betonem.
     
    59:10
    Od modré čáry vypálil rovněž dvougólový střelec Dominik Suchý, ale brankář Hamarič měl dobrý výhled a kotouč schoval v náruči do hvizdu sudího.
     
    59:04
    Vypadá to, že Martinu Polákovi se nechce platit za hattrick do týmové kasy! Nyní se ocitl v dobré palebné pozici v mírném úhlu na levé straně, ale brankáře Hamariče nepřekonal!
     
    58:40
    Puk je u brankáře Kekuly, Havlíčkův Brod může v klidu rozehrát.
     
    58:06
    Petr Mašek se hnal dopředu a byl zastaven Markem Bancířem, který zvedal ruce na znamení, že soupeře nefauloval. Sudí byl stejného názoru a nepískal.
     
    57:43
    Chotěboř se snaží rozehrát, ale Havlíčkův Brod dobře napadá její rozehrávku a pořádně jí tím znepříjemňuje život.
     
    57:32
    David Bušek táhl po zisku puku bleskový kontr Havlíčkova Brodu. Puk zatáhl do levého kruhu a "centroval" před bránu na rozjetého spoluhráče, ale ten na kotouč nedosáhl.
     
    56:57
    Havlíčkův Brod je nastěhován u soupeřovy brány a i nadále tahá za delší konec pomyslného provazu.
     
    56:21
    To samé platí i pro Martina Poláka, jenž si teď sjel volným prostorem až před bránu. Zezadu byl tísněný a zakončoval tak ze špatného postavení.
     
    55:42
    Dominik Suchý se teď vydal dopředu, vypadá to, že by rád ještě zaútočil za již rozhodnutého stavu na hattrick, což by byl na obránce úžasný počin.
     
    54:54
    Hosté se ještě snaží o korekci hodně nepříznivého stavu, ale domácí si nechtějí dovolit žádné podcenění situace, což by vedlo k obdrženému gólu.
     
    53:26
    Zápas už se teď spíš jen dohrává, o vítězi už je dávno rozhodnuto.
     
    52:34
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tohle už je exhibice, mladí Bruslaři si se svým soupeřem dělají takřka vše, co si umanou! Trio Michal Přibyl – Vojtěch Veverka – MARTIN POLÁK předvedlo pohlednou akci v útočném území a posledně jmenovaný už neměl problém s tím, aby zblízka úplně sám doklepl kotouč za ležícího gólmana Hamariče! Asistence: Vojtěch Veverka, Michal Přibyl.
     
    52:18
    Brankář Hamarič teď nemohl rozehrávat, protože se k němu slétli brodští útočníci jako vosy na lízátko. Musel tak podržet puk do přerušení hry.
     
    51:59
    Petr Veselý se vydal dopředu na útočný výlet, přejel modrou čáru a vypálil z okraje kruhů. Brankář Kekula teď nebyl úplně jistý, ale nadvakrát střelu zneškodnil.
     
    50:32
    Hosté se sice ještě snaží s hodně nepříznivým stavem něco udělat a utkání alespoň trochu zdramatizovat, ale jejich soupeř třímá otěže zápasu pevně ve svých rukách.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Cejpek (Jelínek), 17. Suchý (Cejpek), 20. Suchý (Jelínek, Cejpek), 49. M. Polák (Veverka), 50. Szilva (Hynek), 53. M. Polák (Veverka, M. Přibyl) – 15. Svoboda (Málek, Eis)


    BK Havlíčkův Brod B: Kekula (Adam) – Kříž, Bušek, Suchý, Motl, Bancíř, D. Polák – Hynek, L. Vala, Jelínek, Szilva "C", M. Přibyl, Cejpek, M. Polák, Nguyen, Veverka
    HC Chotěboř: Coufal (Hamarič) – Veselý, Musílek, J. Ludvík, Krejčí, Kopecký – Eis "C", Nermuť, Málek, Svoboda "A", Patrik Mašek, Hajšman, Langhans, Petr Mašek

    Rozhodčí: Radim Prchal – David Přichystal, Michal Veverka
    thejrc.org