Liverpool – Swansea 2:3 (kon.) | Bournemouth – Watford 2:2 (kon.) | Crystal Palace – Everton 0:1 (kon.)
Middlesbrough – West Ham 1:3 (kon.) | Stoke – Manchester Utd. 1:1 (kon.) | West Brom – Sunderland 2:0 (kon.)
Manchester City – Tottenham 2:2 (kon.)
konec
Liverpool FC
2:3 (0:0)
Swansea City
Sobota 21.01.2017, 13:30 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Pro tentokrát se s vámi loučím, ale ještě před tím si vás dovolím pozvat k dalším zápasům anglické Premier League, které na onlajnech startují už v šestnáct hodin. Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního dne, napočtenou. (15:42:14)
    Radost Fernanda Llorenteho po jedné ze dvou vstřelených branek

     
    Sledovali jsme utkání dvou rozdílných poločasů. V tom první jsme se branky nedočkali, ale druhý byl už strhující a nabídl nám pět gólů. Liverpool byl častěji u balonu a vytvořil si hned několik šancí. Jenže dokázal proměnit jen dvě, což pro dnešek na body nestačilo. Naopak Swansea směřovala tři pokusy mezi tyče a všechny skončily gólem. To je úctyhodná statistika pro The Jacks. Hostující tým alespoň do podvečerních hodin opustil sestupové pozice a patří mu sedmnáctá příčka. Tento výsledek je pro všechny obrovským překvapením a ukazuje na to, jak je fotbal nevyzpytatelnou hrou.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    The Reds už na nic nečeká a posílá další dlouhý míč do šestnáctky soupeře. Jenže v té kraluje Łukasz Fabiański, jenž si pro balon vyběhl a zdá se, že se již nic nestane a Swansea si z Liverpoolu odveze cenné tři body.
     
    90+5
    Domácí tým kombinoval na vlastní polovině a z tribun se ozýval pískot. Dlouhý pas mířil na Daniela Sturridgee, jenž prodlužoval hru do vápna. Jenže obrana Swansea míč získala a odkopává jej.
     
    90+4
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Leroy Fer, přichází Jay Fulton.
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Georginio Wijnaldum, přichází Joël Matip.
     
    90+3
    Jeden z hostujících hráčů zůstal sedět na zeleném pažitu a ukazuje, že potřebuje vystřídat. Leroy Fer je zraněným hráčem, jenž již kulhá za postranní čáru.
     
    90+2
    Swansea se snažila uhrát pár minut na polovině soupeře. Jenže Borja Bastón trefil Ragnara Klavana do obličeje. k míči se vrací The Reds, které chce získat bod.
     
    90
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se bude hrát pět minut nad rámec normální hrací doby. To je pro domácí tým stále dost času na to, aby alespoň dokázal vyrovnat.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Leroy Fer (Swansea City), jenž nafilmoval pád a je dalším potrestaným hráčem. Hlavní sudí celou situaci dobře viděl a nenechal se opít rohlíkem.
     
    88
    K přímému kopu se postavil Gylfi Sigurdsson, jehož rána měla mířit k pravé tyči, ale branku minula asi o dva metry. Do dalšího útoku se žene Liverpool, jemuž už moc času nezbývá.
     
    87
    Swansea odjede z Liverpoolu s bodovým ziskem, ale musí bojovat ještě o plný počet bodů. Hostující tým se dostal na polovinu soupeře, kde vybojoval standardní situaci.
    86. Adam Lallana se mohl stát hrdinou a vyrovnat stav utkání
     
    86
    Swansea stále vede, což je po další akci domácího celku neskutečné! Adam Lallana se s míčem dostal do vápna, kde obloučkem trefil břevno. Balon se odrazil k Divocku Origimu, jenž našel opět Lallanu, jehož další zakončení hlavou zamířilo nad horní tyč. The Reds utahuje smyčku a snaží se alespoň o vyrovnání.
     
    85
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Fernando Llorente, přichází Borja Bastón.
     
    84
    Hostující trenér chystá další střídání, ale vraťme se na zelený pažit, kde kombinuje Liverpool. The Reds ice vystřelilo, ale pokus zamířil do bránícího hráče a následně si faul vynutil Gylfi Sigurdsson.
     
    83
    Tlak Liverpoolu trochu opadá, jelikož u balonu jsou hostující hráči. The Jacks kombinují na polovině soupeře, ale nepřesná přihrávka jim celé snažení zastavila.

    Michal Luxa

    Branky: 55. Firmino (Milner), 69. Firmino (Wijnaldum) – 48. F. Llorente (Routledge), 52. F. Llorente (T. Carroll), 74. G. Sigurdsson

    Karty:   36. Klavan (LIV) – 89. Fer (SWN)


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:7.
    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, Lovren, Klavan, Milner – Wijnaldum (90+4. Matip), Henderson (C), Can (71. Origi) – Firmino, Coutinho (57. Sturridge), Lallana.
    Náhradníci: Karius – Sturridge, A. Moreno, Lucas Leiva, Origi, Matip, Woodburn.

    Swansea City: Fabiański – Naughton, F. Fernández, Mawson, M. Olsson (79. Rangel) – Fer (90+4. Fulton), T. Carroll, Cork (C) – Routledge, F. Llorente (85. Bastón), G. Sigurdsson.
    Náhradníci: Nordfeldt – Amat, Bastón, Dyer, Rangel, Fulton, McBurnie.

    Rozhodčí: Friend – Cann, Scholes
    bahis siteleri