Opava – Šumperk 6:3 (kon.) | Kopřivnice – Vsetín 1:5 (kon.) | Nový Jičín – Technika Brno 4:1 (kon.)
SHK Hodonín – Poruba 2011 3:6 (kon.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 2:1 (kon.) | Klášterec nO – Jablonec n/N 7:4 (kon.)
Řisuty – Trutnov 1:8 (kon.) | Písek – Nymburk 2:3 (po pr.) | Bílina – Vrchlabí 2:1 (po pr.)
Sokolov – Kobra 4:8 (kon.) | David Servis – Kolín 3:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Tábor 2:6 (kon.)
Pelhřimov – Havlíčkův Brod 6:7 (0:1 po s.n.) | Děčín – Klatovy 1:4 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
3:6 (0:4, 2:1, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 21.01.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Matula – 2 min., krosček + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    58:28
    Teď se ale Poruba dostala do dobré šance! Piecha jel na brankáře stíhaný Kužílkem, toho se zbavil otočkou a následně nahrával Sztefkovi. K němu přistoupil hodonínský Kužílek a celou akci zachránil.
     
    53:18
    Illéš obral hodonínského obránce o puk a v spolu se Sztefkem čelili jedinému obránci Hodonína. Jakub Illéš nahrával Sztefkovi, tomu však puk přeskočil hokejku a porubský hráč promáchl!
     
    46:15
    Jakub Hajný (HOD) s Markem Kalužou (POR) si měli co říct a názory si vyměnili v pěstním souboji. Nakonec oba hráče posílá sudí obadal na trestnou lavici za hrubost. Hraje se 4 na 4.
     
    45:12
    Poruba právě vstřelila branku!
    Timeout se Porubě vyplácí! Přerušení hry přineslo hostům klid na hokejky a hned z první akce se jim podařilo skórovat. Jakub Illéš na sebe natáhl obránce a předložil puk před bránu MARTINU PIECHOVI, který jen tak plácl do puku a ten se doklouzal až do brány, jelikož Haloda byl mimo své obvyklé postavení. Asistence: Jakub Illéš, Michal Sztefek.
     
    44:57
    Po této akci si hosté vyžádali oddechový čas.
     
    44:57
    Miklík našel nahrávkou z vlastního pásma Vaňka na útočné modré, proti němu si Čech povyjel a zneškodnil jeho střelu. Celá akce ještě ale nebyla zdaleko u konce. K dorážce se dostal Potechin, ani on a následně aní Jakub Vrána si na Jakuba Čecha nepřišli.
     
    41:15
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté už byli kompletní, nicméně Hodonínu se podařilo vstřelit branku! PETR PEŠ zapracoval u hrazení, kde s pomocí svých spoluhráčů vybojoval kotouč a sám se řítil na brankáře, jehož překonal střelou nad rameno. Asistence: David Polesný, Jakub Kadlec.
     
    39:06
    Do stejné situace, ze které Poruba vstřelila dva góly, se teď dostávají domácí Drtiči. Michal Sztefek (POR) odjíždí na trestnou lavici za podražení a domácí čeká 75 vteřin dlouhá přesilová hra pěti proti třem.
     
    38:21
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Dresler – 2 min., hákování).
     
    38:05
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté odpovídají gólem a odskakují opět na třígólový rozdíl! PATRIK MOSKAL nahrával do předbrankového prostoru, kde se puk odrazil Halodovi od bruslí a zapadl až do brány. Asistence: Marek Sedlář.
     
    36:27
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Jurča ani natřikrát nepřekonal brankáře Čecha a Poruba vyhodila puk až k Halodovi. V následné akci to však PETR JURČA zkusil ještě jednou ze stejného místa a tentokrát už puk zapadl do brány! Drtiči vužívají přesilovou hru a snižují na rozdíl dvou branek. Asistence: Marek Haloda, Jakub Vrána.
     
    35:33
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Sztefek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:21
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Již čerstvá pětice hodonínských hráčů naskočila na led a začala napadat rozehrávku soupeře. To se vyplatilo, jelikož jeden z hostujícíh hráčů byl pod tlakem nucen rychle rozehrávat a puk namazal přímo na hokejku JAKUBA KADLECE, kterému stačilo kotouč poslat do odkryté části klece. Asistence: Dominik Matula.
     
    25:33
    Vaněk schoval střelu za obránce, i tak ale dokázal Čech reflexivně zakročit. Následně se otevřela před Halodou dálnice, hodonínský bek zkusil trefit horní růžek brány, tam ale čekala připravená Čechova lapačka.
     
    24:33
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Kaluža – 2 min., hákování).
     
    24:11
    A další šance dvou proti jedinému obránci! Tentokrát Matula dostal přihrávku. ta ale mířila vysoko a hodonínský útočník srazil puk vedle pravé tyče! Následně si v dobré šanci na Čecha nepřišel ani Kadlec, kterému puk přeskočil hokejku!
     
    15:30
    Střídání v týmu SHK Hodonín: ze hřiště odchází Kotvan, přichází Haloda O..
     
    15:30
    Poruba právě vstřelila branku!
    Porubá využívá již třetí přesilovou hru! Hosté si během početní výhody vypracovali hned několik šancí, nejúspěšnější byl ale projektil ROSTISLAVA VAŇKA. Ten si sjel do levého kruhu a střelou nad rameno zvyšuje už na 4:0! Asistence: Petr Seidler, Marek Sedlář.
     
    14:05
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Peš – 2 min., vražení na hrazení).
     
    10:11
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ještě následující přesilovou hru pěti proti čtyřem se podařilo hostům proměnit! Illéš posunul kotouč na MARTINA PIECHU, který přesnou střelou zvyšuje už na 3:0! Asistence: Jakub Illéš, Michal Sztefek.
     
    09:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    Drtiči si udělali ve dvojnásobném oslabení útočný výlet a už se nestihli vrátit do obrany. Porubští sérií přihrávek připravili ideální pozici pro DOMINIKA KAFKU, na kterého čekala prázdná brána. Asistence: Patrik Moskal, Marek Kaluža.
     
    08:18
    Krušné chvíle pro domácí! Na trestnou odchází také Michail Potechin (HOD) za zdržování hry, vyhodil totiž kotouč nad hrazení.
     
    07:40
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Charvát – 2 min., vražení na hrazení).
     
    07:25
    Michal Kuba byl blízko vyrovnávacímu gólu, nedokázal ale doklepnou skákavý kotouč do brány!
     
    05:21
    Hodonín se značnou chvíli držel v útočném pásmu a hostům nezbývalo nic jiného, než si pomoct faulem. Marek Kaluža je (POR) je poslán na dvě minuty na trestnou lavici za hákování.
     
    03:51
    Hosté se ocitli v přečíslení dva na jednoho. Sedlář volil střelu a minul Kotvanovu bránu jen o centimetry!
     
    02:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    Z další akce ale už Poruba skóruje! Kaluža vyslal sřelu, která těsně minula branku. Puk se odrazil od zadního hrazení na DAVIDA ZACHARA, který zkusil touš nahodit směrem na bránu a puk překvapivě propadl mezi betony hodonínského brankáře až za brankovou čáru. Asistence: Marek Kaluža,

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 34. Kadlec (Matula), 37. Jurča (M. Haloda, Vrána), 42. Peš (Polesný, Kadlec) – 3. Zachar (Kaluža), 10. Kafka (Moskal, Kaluža), 11. Piecha (Illéš, Sztefek), 16. Vaněk (Seidler, Sedlář), 39. Moskal (Sedlář), 46. Piecha (Illéš, Sztefek)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (16. Haloda O.) – Potechin, Miklík, Haloda M., Polesný, Kužílek, Pokorný (A), Loginovskij – Jurča, Vaněk, Vrána – Kadlec, Peš (C), Matula – Hajný, Charvát, Kuba (A) – Venclík, Černohous, Hložánek

    Trenéři: Stanislav Beťko, Jan Prčík

    HC RT TORAX Poruba 2011: Čech (Kubáň) – Slavík, Dresler, Flašar (A), Puškár, Kaluža, Bail, Puzič, Adamík – Ballner, Kafka, Piecha (A) – Moskal, Illéš, Kuťák – Zachar (C), Sztefek, Seidler – Sedlář, Vaněk, Tomčák

    Trenér: Tomáš Sršeň

    Rozhodčí: Obadal – Blaha, Wesley
    bahis siteleri