Studénka Sledge – Č.Budějovice 8:3 (kon.) | Zlín sledge – HC Sparta Praha Sledge 3:1 (kon.) | SHK Mustangové – Litvínov 10:0 (kon.)
SOHO Olomouc – Karlovy Vary 1:7 (kon.)
konec
SOHO Olomoučtí Kohouti
1:7 (0:4, 1:2, 0:1)
SKV Sharks Karlovy Vary
Sobota 21.01.2017, 19:00 • Zimní stadion Olomouc • Česká para hokejová liga • 13. kolo
Partner:
     
    34:53
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Být zde v Olomouci televizní kamery, nebo aspoň diváci, sklidil by MICHAL GEIER nějakou cenu za akci, kterou předvedl. Ve středním pásmu vykroužil s pukem oblouk, nabral rychlost a dojel až k nekompromisnímu zakončení a zvýšení na 1:7. Asistence: Miroslav Hrbek.
     
    27:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    MARTIN NOVÁK si vybruslil mezi kruhy a po ledě překonal lehajícího Macha. Asistence: Radek Jedlička.
     
    16:47
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Hosté bleskově přidávají další trefu, tentokrát se změnou střelce. Z mezikruží zamířil přesně JIŘÍ BERGER. Asistence: Michal Geier, Miroslav Hrbek.
     
    16:31
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Velkou šanci neproměnil z těsné blízkosti Berger, ovšem hra pokračovala a z dorážky zaznamenal již pátý gól MICHAL GEIER. Asistence: Jiří Berger, Miroslav Hrbek.
     
    14:35
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Čtvrtý zásah MICHALA GEIERA v této třetině a je to 0:4. Po přiťuknutí s Hrbkem v obranném pásmu projel karlovarský snajpr jako nůž máslem před Černocha a s ledovým klidem proměnil. Asistence: Miroslav Hrbek.
     
    12:31
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Karlovarský kapitán MICHAL GEIER táhne hostující celek za výhrou. Ve středním pásmu získal puk a v samostatném nájezdu překonal padajícího Černocha přízemním zakončením potřetí. Bez asistence.
     
    08:13
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Využitá přesilovka posílá Karlovy Vary do vedení 0:2. MICHAL GEIER si vybruslil do ideální pozice na hranici pravého kruhu a prostřelil Černocha. Asistence: Karel Wágner.
     
    03:16
    Žraloci právě vstřelili branku!
    MICHAL GEIER se chopil kotouče ve vlastním pásmu a po překonání modré čáry vystřelil. Černochova lapačka mávla naprázdno a hosté se ujímají vedení. Bez asistence.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 28. Novák (Jedlička) – 4. Geier, 9. Geier (Wágner), 13. Geier, 15. Geier (Hrbek), 17. Geier (Berger, Hrbek), 17. Berger (Geier, Hrbek), 35. Geier (Hrbek)


    SOHO Olomoučtí Kohouti: Černoch – Gergely, Novák, Prášil, Večerek, Kardoš, Jedlička, Radim Mikuš, Ferenčík
    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach – Hrbek, Wágner, Geier, Berger, Janko, Haas

    Rozhodčí: Cik, Novotný

    Diváci: 4
    thejrc.org