Znojmo – Innsbruck 5:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:1 (0:0, 4:1, 1:0)
HC TWK Innsbruck
Sobota 21.01.2017, 15:40 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League • 28. kolo
Partner:
     
    A je dobojováno. Znojmo zcela ovládlo druhou třetinu dnešního utkání a zaslouženě si tak připisuje do tabulky důležité tři body za čtvrté vítězství v řadě. (17:58:42)
     
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Hosté se natlačili před Geržu a snaží se ještě upravit skóre. Nemají ale dostatek času a znojemský gólman navíc výborně chytá.
     
    58:57
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Růžička – 2 min., sekání).
     
    58:57
    Jan Bulín ujížděl po pravé straně do útočného pásma a na druhé straně měl svého bratra Patrika. Po přejezdu přes útočnou modrou ale volil sólovou akci a z kruhu se pustil do střely. S tou si hostující brankář poradil a vyrazil ji před sebe. Tam se ji ještě snažil dorážet Patrik Bulín, ale ani ten neuspěl.
     
    58:13
    Innsbruck se už snaží jen bránit a nedostat další branku. Dnešní utkání už zajisté nevyhraje.
     
    57:55
    Hosté ihned po buly vyhodili puk ze svého pásma.
     
    57:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí sice nevyužili přesilové hry, ale i přesto se radují z gólu. Jeho autorem je MICHAL KRUCKOVYČ, jenž přidává do hostující sítě už pátou branku.
    Bez asistence.
     
    56:54
    Hosté jsou kompletní.
     
    55:27
    Innsbruck velmi rychle vyhazuje puk ze své třetiny a domácí si pro něj musejí až na druhou stranu ledové plochy.
     
    54:54
    Vyloučení v týmu HC TWK Innsbruck (Bär – 2 min., sekání).
     
    54:37
    Hosté buly před domácí klecí vyhráli. Nedaří se jim ale usadit na stálých pozicích, neboť Orli stále napadají a snaží se Innsbruck vystrnadit ven.
     
    54:05
    Sparber neměl komu přihrát a tak poslal puk na hůl znojemského hráče. Tato chyba ale domácím stejně moc nepomohla, protože poté vyhodili na zakázazné uvolnění.
     
    53:37
    Oba celky teď jen spíše krouží po ledové ploše.
     
    52:43
    Bär špatně odhadl, kam u brány najížděl jeho spoluhráč a přihrál tak na hokejku domácímu hráči, který s pukem ihned opouští vlastní pásmo.
     
    51:42
    Jonáš Růžička z bezprostřední blízkosti neuspěl.
     
    51:01
    Domácí se znovu pasovali do role aktivnějšího celku a už delší dobu pobývají v útočném pásmu. S každým pokusem si ale Rakušan Hardy poradil.
     
    49:24
    Stejně tak dopadl i Brabec.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 25. Konečný (Jambor), 26. Bulín J. (Brabec), 33. Bulín P. (Růžička), 37. Oščádal (TS), 58. Kruckovyč – 35. Paulweber (Teschauer, Kasnter)


    HC LERAM Orli Znojmo: Gerža – Kuntoš, Brabec, Kruckovyč, Pucher, Konečný, Peří – Oščádal Fruhwirt, Janás – Bulín J., Růžička, Bulín P. – Kosnar, Stromko, Jambor – Fruvirt, Minarčík, Hrubý.
    HC TWK Innsbruck: Huber – Huber A., Lupinsky, Riedl, Peskoller, Jaunegg – Paulweber, Teschauer, Krippels – Brandstätter, Koudelka, Fender – Bär, Kastner, Sparber – Frischmann, Gschwentner.
    thejrc.org