Sparta – Pardubice 3:2 (kon.) | Třinec – Plzeň 3:2 (po pr.) | Chomutov – Vítkovice 5:3 (kon.)
Liberec – K. Vary 3:2 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
Zlín – Litvínov 3:1 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
3:2 (2:0, 0:1, 0:1 - 1:0)
HC Škoda Plzeň
Neděle 22.01.2017, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    32:00
    Tuto šanci ještě zvyšuje svým faulem Rostislav Marosz (TRI). Nejproduktivnější hráč Ocelářů je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    28:44
    Jan Schleiss (PLZ) je dnes podruhé na trestné lavici. Poprvé odpykával trest hráčské lavice, tentokrát je tam sám za sebe. A sice na dvě minuty za sekání proti M. Douderovi.
     
    24:41
    Domácí jsou v plném počtu a Kane si hned po návratu na led vykoledoval faul. Peter Frühauf (PLZ) je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    22:28
    Cory Kane (TRI) míří na trestnou lavici na dvě minuty za podražení. Indiáni mají obrovskou šanci v podobě dvojnásobné přesilovky.
     
    21:18
    Erik Hrňa (TRI) si při návratu do obrany pomohl hákováním proti Indrákovi. Dvě minuty pro útočníka Třince, druhá přesilovka pro Západočechy.
     
    17:47
    Hrubec pokryl střelu Indráka, po přerušení se však poprvé vylučuje na straně Třince. Lukáš Galvas (TRI) odjíždí na trestnou lavici na dvě minuty za držení Preisingera.
     
    11:02
    Po dobu devětadvaceti sekund si Oceláři zahrají v pěti proti třem. Lukáš Pulpán (PLZ) je potrestán dvěma minutami za vysokou hůl. V třinecké výhodě zasahoval Machovský proti střele Noska.
     
    09:31
    Plzeň hrála v šesti a Jan Schleiss (PLZ) si odpyká dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Třinec hraje druhou přesilovku.
     
    03:21
    Hrabal byl při rozehrávce na Kanea u mantinelu faulován. Tomáš Hrnka (PLZ) si odsedí dvouminutový trest za vražení na hrazení.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 4. Rákos (Roth, Petružálek), 8. M. Doudera, 61. Irgl (Adamský) – 23. Kratěna (Stach, T. Svoboda), 51. Indrák (Stach, P. Kadlec)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Galvas, Roth, Hrabal, Krajíček, M. Doudera, Nosek, Jank, Adámek – Adamský (A), Kane, Irgl (C) – Rákos, Špirko, Dravecký – Petružálek (A), Marosz, Hrňa – Jašek, Hladonik, Cienciala. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Hylák) – Němeček, Kadlec (A), Pulpán (A), Čerešňák, Frühauf, Sklenička – Kubalík, Kratěna (C), Svoboda – Stach, Preisinger, Indrák – Lev, Kracík, Schleiss – Hrnka, Koreis, Vondráček.
    Trenér: Martin Straka.

    Rozhodčí: Roman Mrkva, Robin Šír – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 4 149 (80 % celkové kapacity)
    thejrc.org