Vsetín – Opava 6:2 (kon.) | Technika Brno – Kopřivnice 2:3 (kon.) | Šumperk – Val. Meziříčí 10:2 (kon.)
Mor. Budějovice – David Servis 10:3 (kon.) | Žďár n/S – Písek 7:2 (kon.) | Nymburk – Pelhřimov 4:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 8:3 (kon.) | Tábor – Kolín 2:1 (po pr.) | Řisuty – Bílina 5:1 (kon.)
Trutnov – Klášterec nO 2:1 (2:0 po s.n.) | Jablonec n/N – Sokolov 5:2 (kon.) | Kobra – Děčín 7:0 (kon.)
Klatovy – Vrchlabí 5:6 (po pr.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:3 (0:1, 4:1, 4:1)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Středa 25.01.2017, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Aktuální lídr tabulky z Havlíčkova Brodu splnil povinnost a v Kotlině porazil poslední Jindřichův Hradec. Úplně lehký zápas to ale pro něj zejména v první části utkání ale rozhodně nebyl, papírový outsider byl nepříjemný. Bruslaři si užívají zaslouženou děkovačku, do tabulky získali další tři bosy za výhru 8:3. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou! (20:06:58)
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Bruslaři ještě drží hru v útočném pásmu.
     
    59:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No vida, předci jen se ještě domácí hráči dočkali další gólové radosti! Filip Navrátil nahrál na pravé křídlo TOMÁŠI CHLUBNOVI, který si vybruslil do lepší palebné pozice a z blízkosti kruhu vyzrál hezkou ranou na gólmana Formánka! Asistence: Filip Navrátil.
     
    59:08
    Dnes hodně aktivní Denis Heldák vypálil z pravého kruhu, ale rána mu nesedla podle jeho představ a brankáře Nováka nakonec neohrozila.
     
    58:57
    Domácí ještě vyhodili na icing, buly u gólmana Nováka.
     
    58:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A havlíčkobrodská "Superstar" se dočkala hattricku, na led tak přistála z brodského kotle čepice! Luboš Voříšek narýsoval hezký pas mezi kruhy, kde se kapitán a velká hrající legenda havlíčkobrodského hokeje opřela do puku, který skončil pod horní tyčkou! Asistence: Luboš Voříšek.
     
    58:09
    O vítězi už je zřejmě rozhodnuto, to by musel být velký zázrak, aby s tímhle ještě hosté dokázali něco většího vymyslet. Navíc se musejí i nadále bránit.
     
    57:42
    Bruslaři už se drží na dostřel gólmana Formánka a nahrávají si.
     
    57:19
    Hosté zachytili puk ve svém pásmu a rozehrávají. Ještě chtějí utkání alespoň trochu zdramatizovat, domácí se snaží neudělat hloupou chybu.
     
    57:00
    Hosté už jsou v plném počtu, ale stále se ještě musí bránit.
     
    56:34
    Jakub Lacina se opřel do puku v těsné blízkosti modré čáry, ale jeho dělovka skončila jen v nachystané náruči gólmana Formánka.
     
    56:09
    Havlíčkův Brod už zavezl kus černé gumy do útočného pásma a kombinuje v přesilovkovém postavení.
     
    55:53
    Brankář Formánek vyrazil ránu od modré čáry a Patrik Přidal dorážkou zblízka útočil na hattrick, ale puk do brány neprocpal!
     
    55:35
    A znovu se dostal puk až do hájemství brankáře Nováka.
     
    55:15
    Hosté získali kotouč a rychle vyhodili.
     
    54:58
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Heldák – 2 min., podražení).
     
    54:51
    Puk opustil hrací plochu, po přerušení se bude vhazovat v pásmu Havlíčkova Brodu po levici gólmana Nováka. Utkání sleduje 406 fanoušků.
     
    54:47
    Jindřichův Hradec neskládá zbraně a dál se žene za snížením. Nyní si svěřenci kouče Milana Mazance nahrávají v blízkosti gólmana Nováka.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 21. Přidal (TS), 27. Třetina (Kuchta, T. Semrád), 38. Duben (Voříšek), 40. Kulhánek (Kuchta, Třetina), 50. Přidal (Třetina, Vala), 52. Třetina, 59. Třetina (Voříšek), 60. Chlubna (Navrátil) – 10. Furch (D. Kohút), 37. D. Kohút (Heldák, Furch), 51. Lazorišák (Šalamoun)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – Bušek, T. Semrád, Duben "A", Lacina, Vala, Kulhánek – Přidal, Třetina "C", Kuchta – Voříšek, Kozlík, Michálek – Chlubna, Ludvík, Navrátil – Nguyen, Křížek, Beneš
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Formánek (Pírs) – Straka, Pípal "A", T. Kohút, Růžek, Zderadička, Bureš "A" – Furch, D. Kohút, Heldák, Šalamoun, Lazorišák "C", Jaša, Svatuška, Červený, Jambor, Beran, Vantuch

    Rozhodčí: Rudolf Volf – Aleš Vavruška, Jakub Oudes

    Diváci: 406
    bahis siteleri