Juventus – AC Milán 2:1 (kon.)
konec
Juventus FC
2:1 (2:0)
AC Milán
Středa 25.01.2017, 20:45 • Juventus Stadium, Turín • Italský pohár • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (22:39:38)
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 16:25.
     
    V prvním poločase byl jednoznačně lepší Juventus, v tom druhém se ale hra hodně srovnala. A AC Milán svému protivníkovi několikrát notně zatopil, přitom nebyl daleko od vyrovnání. Paradoxně hrál možná nejlépe od vyloučení Locatelliho z 54. minuty. Domácí však nakonec potvrdili roli favorita a prošli v Coppa Italia do semifinále.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Deulofeu to zkusil individuálně, ale ukousl si až příliš velké sousto. Přes dva hráče jednoduše projít nemohl.
     
    90+2
    Tři minuty jsou nyní nastaveny ke druhému poločasu. Rugani si nyní dokázal poradit před dotírajícím Deulofeum. Milánskému celku zbývá už jen pár desítek vteřin do konce utkání.
     
    90+1
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Andrea Bertolacci, přichází Keisuke Honda.
     
    90
    Byly to jen jakési náznaky šancí ze strany milánského celku.Každopádně pořád má čas ještě alespoň vyrovnat. Juventus je zranitelný, především v poslední třetině utkání byl opravdu hodně.
     
    88
    ... Pjanić nyní nebyl úspěšný tak, jako v prvním poločase. Tentokráte svou střelu sice zakroutil znovu přes zeď, ale už jí nedokázal stlačit pod břevno.
     
    87
    Alex Sandro vybojoval faul na útočné polovině ve středu hřiště. Juventus znovu ušetří velmi cenné vteřinky. A ke standardce se už chystá tradiční exekutor Pjanić...
     
    86
    AC Milán se i přesto, že je v oslabení, nehodlá vzdávat. Ve druhé půli je to z jeho strany o sto procent lepší výkon. Už několikrát svému soupeři dokázal zatopit.
     
    85
    Možná Rugani malinko zapsal. A najednou se za ním objevil zcela nehlídaný Deulofeu, který se dostal těsně před brankáře Neta. Jenže pálil z ostrého úhlu. A vlastně míč z blízkosti poslal jen do domácího muže v rukavicích.
    83.
     
    83
    Nádherná akce domácího celku! Cuadrado jemným obloučkem z pravé strany našel v šestnáctce Pjaniće, který z voleje tvrdě vypálil. Nicméně mezi třemi tyčemi nakonec zasáhl fantastický Donnarumma.
     
    81
    Zase měl AC Milán k dispozici poměrně slušnou standardku. Tentokráte se snažil přímo zakončit Bonaventura, jenže zeď neobstřelil. Od jednoho z hráčů se nakonec míč odrazil pryč mimo hrací plochu.
     
    80
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Carlos Bacca, přichází Gerard Deulofeu.
     
    79
    Nebyla to vyloženě špatně rozehraná standardka. Žádný centr do vápna se nekonal, nacvičeného signálu chtěl využít Higuaín, který si naběhl na přihrávku, ovšem z hranice pokutového území mířil jen hodně mimo kýžený prostor.
     
    77
    Ačkoli jsou domácí v početní převaze, v posledních minutách mají s bráněním svého těsného náskoku poměrně velké problémy. Určitě je čeká ještě hodně krušná čtvrthodinka.

    Patrik Sandev

    Branky: 10. Dybala, 21. Pjanić – 53. Bacca

    Karty:   30. Pjanić (JUV), 44. Mandžukić (JUV), 68. Bonucci (JUV), 71. Alex Sandro (JUV) – 20. Kucka (ACM), 33. Locatelli (ACM), 72. Antonelli (ACM), 74. Zapata (ACM)   54. Locatelli (ACM)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 16:25.
    Juventus FC: Neto – Barzagli, Bonucci, Rugani, Asamoah – Pjanić, Khedira – Cuadrado, Dybala (67. Alex Sandro), Mandžukić – Higuaín
    Náhradníci: Del Favero, Muratore, Hernanes, Rincón, Alex Sandro, Sturaro, Dani Alves, Pjaca, Mattiello, Chiellini, Lichtsteiner, Audero

    AC Milán: Donnarumma – Abate (64. Pašalić), Zapata, Romagnoli, Antonelli – Kucka, Locatelli, Bertolacci (90+1. Honda) – Suso, Bacca (80. Deulofeu), Bonaventura
    Náhradníci: Lapadula, Deulofeu, De Sciglio, Storari, Gómez, Fernández, Pašalić, Paletta, Poli, Sosa, Honda, Vangioni

    Rozhodčí: Irrati – Preti, Paganessi
    ocianews.com