Chabarovsk – Záhřeb 4:2 (kon.) | Kunlun – HC Slovan 2:0 (kon.) | Minsk – Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.)
Jokerit – Jekatěrinburg 2:6 (kon.) | Riga – Barys 2:3 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
HC Slovan Bratislava
Čtvrtek 26.01.2017, 12:30 • LeSports Center, Peking • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání:

    Tomáš Kundrátek (SBA) – 25:08 na ledě – 4 střely na bránu – 0+0
    Lukáš Vopelka (SBA) – 5:40 na ledě – 3 střely na bránu – 0+0 (14:53:47)
     
    Zápas je tak za námi a jak se říká, každá série musí někdy skončit – Slovan sice vyhrál posledních sedm zápasů a naposledy nebodoval doma proti Magnitogorsku 23.12., ale dnešní zápas nezvládl podle svých představ. Kunlun hrál velice účinně z defenzivy a v poslední třetině navíc přidal druhou branku, když dokázal do protipohybu Brusta zamířit Ponikarovskij. Jelikož slovenský celek dnes na Karhunena recept nenašel, skončil zápas nehokejovým výsledkem 2.0.

    Ode mě je to pro dnešek vše, já se loučím a přeji Vám příjemný zbytek čtvrtečního dne.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Na konci zápasu si ještě hosté zahrají přesilovou hru, Kunlun je znovu poslán do oslabení za příliš mnoho hráčů na ledě, dnes už potřetí.
     
    59:28
    Ještě na konci zápasu chtěl, už v šesti lidech, ze zápasu drama udělat Chipchura, jeho tvrdý pokus ale i přes změt těl dokázal vyrazit Karhunen!
     
    58:39
    Slovan je i nadále ten tým, který se musí bránit a tak ani nemá možnost to zkusit bez gólmana – vypadá to, že čínský tým zápas dohraje daleko od vlastní branky.
    57:23 Alexej PONIKAROVSKIJ - 2:0
     
    57:23
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    A vypadá to, že je hotovo, protože domácí celek vede už o dvě branky! Útok táhl po levé straně Marcinko, který na konci celé akce dal pod sebe na ALEXEJE PONIKAROVSKÉHO, jenž tvrdou ranou z první do protipohybu Barryho Brusta zvýšil náskok svého celku. Asistence: Tomáš Marcinko a Brett Bellemore.
     
    56:38
    Slovenský celek se při přechodu do pásma vážně hodně trápí a většinou se zasekne u mantinelu, odkud je těžké si vytvořit nějakou kloudnou šanci.
     
    55:44
    Hraje se převážně ve středním pásmu a to pochopitelně vyhovuje domácím, kteří se nikam neženou a snaží se i nadále Slovan držet mimo své pásmo.
     
    54:49
    Už nám zbývá jen něco málo přes pět minut a Slovan se stále nemůže dostat do toho kýženého tlaku, takže to vypadá, že jeho vítězná série v Číně skončí.
     
    53:42
    Za branku teď vyjel svému celku pomoci Brust, rozehrát sice dokázal, ale Slovan o puk následně opět přišel a čas dále ubíhá.
     
    52:38
    Při snaze o rychlou rozehrávku to s důrazem trochu přehnal Skalický a jeho pokus o pas skončil až na zakázaném uvolnění.
     
    51:42
    K poměrně jedovatému pokusu se až teď dostal od modré čáry Tomáš Kundrátek, ani český bek ale neuspěl a jeho pokus vyrazil Karhunen za branku.
     
    50:45
    Sice se hra přesunula před branku čínského týmu, ovšem hosté se opět ani nedostali ke střele a o puk nakonec přišli.
     
    49:51
    Tempo hry není nijak valné a domácí stále pohodově drží svoje těsné vedení – v této třetině si snad Karhunen ještě nemusel připsat pořádný zákrok.
     
    48:45
    I nadále jsou vepředu o něco nebezpečnější domácí, kteří už několikrát měli blízko ke druhé brance, Slovan pak na tuto hru Kunlunu nenachází odpověď.
     
    47:54
    Na zemi teď zůstal nepěkně ležet Starosta, jenž se srazil ve středním pásmu s jedním ze spoluhráčů a musí odjet střídat.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 18. Collins (Mäntylä, Järvinen), 58. Ponikarovskij (Marcinko, Bellemore)


    Red Star Kunlun: Karhunen (An. Makarov) – Mäntylä, Järvinen, Jalasvaara (C), Bellemore, Viklund, Jing – Rau (A), Collins, Videll – Ponikarovskij, Marcinko, Wärn – Bakoš (A), Sallinen, Jüe – J. Alševskij, Pereskokov, Fleury – Lahti.
    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Kundrátek, Sersen (C), Švarný (A), Plastino, Bačík, Starosta, Rosandić – Cheechoo, Taffe (A), M. Hlinka – Chipchura, Jeglič, Musatov – Šťastný, Lušňák, Skalický – Petráš, Šiška, Vopelka – Pätoprstý.

    Rozhodčí: Fraňo, Kislov – Šalagin, Šišlo
    bahis siteleri