Chrudim – Hradec Králové 6:2 (kon.)
konec
FK Chrudim
6:2 (4:1)
MADOS MT Hradec Králové
Neděle 29.01.2017, 18:001. Futsal liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    36:14
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Na protesty Hradce Králové odpovídá Chrudim tím nejlepším možným způsobem. Michal Mareš posunul balon na LUKÁŠE REŠETÁRA, který se stal prvním dvougólovým střelcem Chrudimi v zápase – 6:2!
     
    32:18
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    ROMAN JELÍNEK se prosazuje podruhé! Kapitán hradeckého mužstva si zpracoval míč na prsa a ostrou ranou ze vzduchu propálil Jakuba Žďánského – 5:2!
     
    23:14
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Další protiútok ERA-PACKu již končí pátou radostí současného mistra! Rešetár našel před brankou RODRIGA MANCHU, jenž ve skluzu dopravil balon do sítě brankáře Ondráčka – 5:1!
     
    14:54
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Postupem času se znovu projevuje dominance Chrudimských, kteří po další pěkné akci skórují počtvrté! Mancha připravil balon pro LUKÁŠE REŠETÁRA, který z voleje trefil více než přesně – 4:1!
     
    13:45
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Favorit střetnutí odskakuje na rozdíl dvou branek! Rešetár před brankářem Ondráčkem nesobecky připravil balon pro PAVLA DROZDA, jenž neměl pozici před prázdnou brankou vůbec složitou – 3:1!
     
    11:17
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tentokrát se ale nejzkušenější hráč v dresu Chrudimi Roman Mareš blýskl fantastickou průnikovou přihrávkou, kterou našel DAVIDA DROZDA! Ten ve velké rychlosti ještě nasadil kličku brankáři a následně pohodlně zakončil – 2:1!
     
    07:06
    Chrudim právě vstřelila branku!
    První chrudimská čtyřka je hodně aktivní a na začátku osmé minuty zařídila vyrovnávací trefu! Rodrigo Mancha připravil balon pro FELIPEHO, který po kličce do středu hřiště zakončil neomylně po zemi k tyči – 1:1!
     
    01:34
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tak to je nečekaný úvod dnešního střetnutí! Friedl připravil míč na nohu kapitána ROMANA JELÍNKA, který ho z první poslal přímo mezi nohy přesouvajícího se Jeana – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 8. Felipe (Mancha), 12. D. Drozd (R. Mareš), 14. P. Drozd (Rešetár), 15. Rešetár (Mancha), 24. Mancha (Rešetár), 37. Rešetár (M. Mareš) – 2. Jelínek (Friedl), 33. Jelínek

    Karty:   8. Dědeček (SLM), 8. Novotný (SLM), 36. Ondráček (SLM), 36. Jelínek (SLM)


    FK Chrudim: Jean (Žďánský, Hlouš) – R. Mareš, M. Mareš, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Lukas, Ricardinho, Mancha, Rešetár (C), Slováček, Felipe
    MADOS MT Hradec Králové: Ondráček – Jelínek, Ikizgül, Friedl, Beran, Strasser, Novotný, Zdržálek, Habrman, Fenz, Dědeček, Semerád

    Rozhodčí: Kliner, Petr
    thejrc.org