Pittsburgh – Nashville 4:2 (kon.) | Carolina – Philadelphia 5:1 (kon.) | NY Islanders – Washington 3:2 (kon.)
NY Rangers – Columbus 4:6 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.) | Tampa – Boston 3:4 (kon.)
Montreal – Buffalo 5:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:5 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:5 (kon.)
Dallas – Toronto 6:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 2:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
Anaheim – Colorado 5:1 (kon.) | San Jose – Chicago 3:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
6:5 (2:3, 2:1, 2:1)
Ottawa Senators
Středa 01.02.2017, 01:40 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Šťastný střelec vítězného gólu.
     
    S konstatováním, že dnešní utkání v BB&T Center v Sunrise sledovalo 11 933 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou! (04:30:16)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ

    Florida Panthers

    Jaromír Jágr 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:27
     
    TŘI HVĚZDY UTKÁNÍ

    1. Michael Matheson (FLA) 2+0
    2. Jonathan Marchessault (FLA) 1+0
    3. Ryan Dzingel (OTT) 2+0
     
    Dnešní zajímavé utkání je tedy u konce a dva body si připisují domácí Panteři. Ti měli lepší vstup do zápasu a v první třetině dvakrát vedli o jednu branku, avšak nakonec bylo po dvaceti minutách spokojenější hosté. Ottawě se v úvodu druhé části podařilo zvýšit na 4:2, ale následně přišla rychlá odpověď v podobě kontaktní branky a ve třicáté minutě nakonec i vyrovnání.

    Ve třetí třetině se na další zásah čekalo do 54. minuty, kdy Jonathan Marchessault využil obrovské chyby hostujícího gólmana a dostal Floridu o vedení. Pětatřicet sekund před koncem zápasu se navíc do prázdné brány trefil Jason Demers a poslední zásah z hole Dericka Brassard už tak nic nezměnil. Florida v dramatickém utkání vítězí 6:5!!!

    Střely na bránu

    Florida Panthers – 34 (13, 13, 8)
    Ottawa Senators – 41 (11, 13, 17)
    Domácí tým se raduje z výhry v tomto zápase.

     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Hosté puk bleskově dostali do útočného pásma, ale Florida si za vlastní bránou pohlídala poslední vteřiny zápasu a slaví!
    59:47 Derick BRASSARD - 6:5
     
    59:47
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ještě ale přichází branka Ottawy a možná budeme svědka zajímavé koncovky. Po nahození od modré čáry se puk zastavil před bránou, kde se nejlépe zorientoval Bobby Ryan. Ten kotouč rychle posunul k DERICKU BRASSARDOVI, jenž už měl jednoduchou pozici. Asistence: Bobby Ryan, Fredrik Claesson.
    59:25 Jason DEMERS - 6:4
     
    59:25
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Po souboji ve středním pásmu se ke kotouči dostal JASON DEMERS, který ho od vlastní modré čáry poslal na bránu. Erik Karlsson kotouč mohl zastavit, ale nakonec mu záhadně prošel přes nastavenou hokejku a skončil v odkryté bráně. Bez asistence.
     
    59:08
    Dvakrát se hostům podařilo dostat puk k Luongově bráně. Ani jednou ale nepřišlo finální zakončení z bezprostřední blízkosti. Teď je píská ofsajd.
     
    58:38
    Mike Condon utíká z brankoviště a Ottawa to zkouší se šesti hráči v poli.
     
    58:17
    Po Ryanovo akci přišlo nepřesné zakončení. Lépe ale posléze nedopadl ani Jonathan Marchessault. Hra má opravdu velký spád.
     
    57:51
    Od modré čáry si nyní k levému kruhu sjížděl Karlsson, nicméně jeho zadovka na jednoho z hráčů doputovala pouze do neutrální zóny.
     
    57:17
    Mike Hoffman byl příliš nedočkavý a při přechodu do útočného pásma se dopustil ofsajdu. Vhazuje se ve středovém kruhu.
     
    56:58
    Registrujeme pouze další sražené nahození v podání jednoho z hostujících beků. Hra se poté vrací do středního pásma.
     
    56:17
    Ottawa se pochopitelně snaží o aktivní napadání a ráda by se natrvalo usadila v útočném pásmu. Defenzíva Floridy je ale zatím pozorná.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 3. Matheson (Petrovic, Bjugstad), 6. Pysyk (MacKenzie, Sgarbossa), 23. Sceviour (Demers, McKegg), 30. Matheson (Sgarbossa), 54. Marchessault, 60. Demers – 5. Dzingel (Turris), 9. Dzingel (Methot, B. Ryan), 20. Ch. Wideman (E. Karlsson, Mark Stone), 23. E. Karlsson (Z. Smith, Pyatt), 60. Brassard (B. Ryan, Claesson)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Demers, Pysyk, Ekblad (A), Matheson, Petrovic – Jágr, McCann, Bjugstad – J. Jokinen (A), Trocheck, R. Smith – MacKenzie (C), Sgarbossa, Marchessault – S. Thornton, McKegg, Sceviour.
    Ottawa Senators: Condon (Hammond) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf, Ceci, Claesson, Ch. Wideman – Z. Smith, Brassard, Mark Stone – Dzingel, Turris (A), B. Ryan – Hoffman, Pageau, Pyatt – Wingels, Kelly, Neil (A).

    Rozhodčí: Jake Brenk, Steve Kozari – Darren Gibbs, Tony Sericolo

    Diváci: 11 933
    thejrc.org