Klášterec nO – Bílina 8:7 (4:1 po s.n.) | Řisuty – Sokolov 3:2 (po pr.) | Trutnov – Děčín 3:1 (kon.)
Jablonec n/N – Vrchlabí 5:3 (kon.) | Kobra – Klatovy 3:4 (po pr.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 4:7 (kon.)
Val. Meziříčí – Technika Brno 3:5 (kon.) | Šumperk – Vsetín 4:2 (kon.) | Písek – David Servis 2:6 (kon.)
Žďár n/S – Jindř. Hradec 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 3:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
5:3 (3:2, 1:0, 1:1)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 01.02.2017, 18:00 • Městský zimní stadion, Jablonec nad Nisou • 2. liga skupina Západ • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:18
    Vrchlabí jde do třech. Dvě minuty za vražení na hrazení dostal Tomáš Jirků (VRC).
     
    57:16
    Téměř do konce třetí třetiny budou hrát hráči z Krkonoš ve čtyřech. Dvě minuty za podražení inkasoval Tadeáš Hejda (VRC).
     
    33:03
    Další faul. Za hákování hráče ujíždějícího na branku byl vykázán na dvě minuty Petr Pilař (JBL). Domácí hráči mají na trestné lavici už tři hráče.
     
    32:43
    Počet hráčů na ledě se vyrovná, Vrchlabí totiž znovu faulovalo. Navíc se ještě po odpískání do sebe pustili Martin Matějček (VRC) a Tomáš Čechura (JBL). Vrchlabský hráč dostal dvě minuty za napadení a hrubost, přičemž jablonecký bek pouze za hrubost. Druhý hostující trest odpyká spolu s Martinem Matějčkem Michal Chleborád.
     
    31:53
    Menší trest za držení hole dostal Kamil Bříška (JBL).
     
    26:02
    Vrchlabí dostalo menší trest za sekání. Jablonečtí fanoušci mezitím pořvávají: "Cirkus Vrchlabí." Nejprve dostal Martin Klement (VRC) menší trest za krosček, poté ještě od hlavního sudího Kamila Hlinky vyfasoval pětiminutový trest za sekání a do konce utkání. Jablonec bude hrát dvě minuty pět na tři, následně tři minuty pět na čtyři. Tresty odpykají hráči Daniel Miškovský a Tomáš Oppelt.
     
    23:11
    Vrchlabí se dlouho v útočné třetině nezdrželo. Na dvě minuty odjel na trestnou lavici za hrubost Martin Klement (VRC).
     
    18:45
    Na dvě minuty musí za podražení na trestnou lavici Tomáš Bláha (VRC). Diváci tedy uvidí první přesilovku zápasu.
     
    13:05
    Vlci ještě diskutovali o výši trestu, ale nakonec jsou vyloučeni oba hráči. Za hrubost Daniel Svoboda (VRC) a nedovolené bránění atakovaný hráč Tomáš Demel (JBC). Trest odpyká Ladislav Pulec. Jablonečtí fanoušci se samozřejmě zlobí a dalo by se možná říci, že i popravdě.
     
    07:48
    První vyloučení zápasu. Na dvě minuty byli vykázáni za hrubost Kamil Bříška (JBL) a Michal Procházka (VRC). Hraje se čtyři na čtyři.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 1. Žalud (Bříška), 11. Peřina (Homolka), 19. Mulač (Babec, Bříška), 27. Pavlů (Čechura, Demel), 54. Brokeš (TS) – 14. Procházka (Čurda, Filip), 15. Bláha (Šimoníček, Maďar), 51. Šimoníček (Maďar, Bláha)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Stejskal (Bouška) – Moravec (A), Žalud, Čechura, Pavlů (A), Zeman, Pilař, Hubáček, Bílek – Havlas, Bříška (C), Babec, Homolka, Demel, Peřina, Mulač, Brokeš, Frk, Pulec
    HC Stadion Vrchlabí: Abrahám (na TS Jelínek) – Klement, Hejda, Jirků, Matějček, Jandejsek, Chleborád, Tržický – Procházka, Filip (C), Čurda, Maďar, Šimoníček, Bláha (A), Svoboda, Urban, Opelt, Miškovský, Krsek

    Rozhodčí: Hlinka – Votrubec, Ševic
    thejrc.org