Novokuzněck – Chabarovsk 0:1 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 5:1 (kon.) | Omsk – Kunlun 3:1 (kon.)
Toljatti – Kazaň 4:0 (kon.) | Záhřeb – Jaroslavl 4:7 (kon.) | HC Slovan – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
4:7 (0:4, 2:2, 2:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Čtvrtek 02.02.2017, 19:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tento šílený zápas je tak za námi a končí hodně atraktivní skóre 4:7. Domácí bohužel začali hrát až když už prohrávali o čtyři branky a tak se jim podařilo pouze snížit – nejprve na rozdíl tří branek snižoval Lessio, následně ještě vykřesal naději na vyrovnání Arkalov, ale tu rázně utnul střelou do prázdné branky Kozun.

    Ode mě je to pro dnešek vše, já se loučím a přeji Vám příjemný zbytek čtvrtečního večera. (21:37:51)
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Zápas se už jenom dohrává, domácí v pohodě drží puk ve své moci a snaží se už nepustit chorvatský tým do žádné šance.
    58:48 Brandon KOZUN - 4:7
     
    58:48
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak je definitivně hotovo a hosté opět vedou o tři branky. Talbot vybojoval puk a jelikož domácí hráli bez gólmana, vybídl lépe postaveného BRANDONA KOZUNA k jednoduchému skórování do prázdné klece. Asistence: Maxime Talbot.
     
    58:19
    Už to vypadá, že si hosté zápas pohlídají a byť se teď dostal do velké šance Giroux, tak proti pozornému Krasotkinovi nedal a šance jeho týmu se tak snížily!
     
    57:05
    Do dobré šance se teď dostal hostující Pašnin, Garnett ale puk nakonec vyrazil a i díky tomu se tak Záhřeb zatím drží ve hře.
     
    55:42
    Pořádná mela se teď strhla před brankou Medveščaku a bude se tak logicky vylučovat, protože se přitvrdilo vážně hodně – nejaktivnější a nejagresivnější byl Parlett, který dostává 10 + do konce zápasu.
     
    55:25
    Záhřeb se snaží co nejvíce tlačit před branku soupeře, ale nemůže se dostat k žádné pořádné střele a Lokomotiv se tak i nadále poměrně úspěšně brání.
     
    53:49
    Stále se ale hraje za brankou Medveščaku, což vyhovuje Jaroslavli a ta se tam tak snaží hru co nejvíce natahovat.
     
    52:49
    Dopředu se snažili procpat i hosté, kteří se pokoušejí nějak reagovat, ale přijde mi, že tuto třetinu silně podcenili.
    50:47 Ilja ARKALOV - 4:6
     
    50:47
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tak pozor, teď už to ale zajímavé být klidně může, protože je to už jen o dvě branky! ILJA ARKALOV natáhl ve výhodné pozici poblíž levého kruhu k důrazné ráně a dokázal využít toho, že Krasotkin moc dobře neviděl – svoji střelu tak dostal za jeho záda a snižuje na rozdíl dvou gólů. Bez asistence.
     
    50:25
    Zápas ale mezitím poklidně plyne dál a byť to tak chvíli mohlo vypadat, Záhřeb se jen velice těžko dostane zpět do zápasu.
     
    48:42
    Teď sice hosté dokázali dostat puk za Garnetta, ovšem jeden z nich stál v brankovišti a sudí tak branku nakonec vůbec neuznávají a hra se přesouvá do středního pásma.
     
    46:39
    Je tu další vyloučení, tentokrát opět proti domácím – na trestnou lavici musí Blake Parlett, který je potrestán za hákování.
     
    45:55
    Hra je opět přerušena – domácí cítí, že ještě mají jakousi teoretickou šanci a snaží se dostat zpět do hry, momentálně se tak hraje před brankou Lokomotivu.
    44:35 Lucas LESSIO - 3:6

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 26. Glumac (Perkovich, Katic), 32. K. Voronin (Parlett, A. Giroux), 45. Lessio (Perkovich, D. Smith), 51. Arkalov – 2. Iljenko (Pašnin), 3. Kontiola (Talbot, Kozun), 12. D. Osipov (Kontiola, Kozun), 18. Rafikov (Apalkov, Kadějkin), 23. Ljubuškin (E. Galimov, Kartajev), 31. Kozun (Talbot), 59. Kozun (Talbot)


    Medveščak Záhřeb: Gajdučenko (21. Garnett) – Parlett, Katic (A), T. Larkin, D. Smith, Smolec, Kozák – Lessio, Perkovich, A. Giroux – K. Voronin, Mahbod, Glumac (C) – Miličić, Arkalov, Zanoški – Janković.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (25. Krasotkin) – Nakládal, D. Osipov, Ljubuškin, Gavrikov, Pašnin (C), Rafikov, Koledov, Manuchov – Kozun, Kontiola, Talbot (A) – Iljenko, Kraskovskij, Polunin – E. Galimov, Kartajev, Mosaljov – Lugin, Apalkov (A), Kadějkin.

    Rozhodčí: Beljajev, Ovčinnikov – Otmachov, Šeljanin
    thejrc.org