Újpest FC – Teplice 1:0 (kon.) | Trenčín – Tromsø 1:4 (kon.) | Vardar – Dukla Praha 2:3 (kon.)
Jenisej – Zlín 1:2 (kon.) | Plzeň – CSKA Moskva 0:0 (kon.) | Liberec – Chorzów 1:0 (kon.)
Domažlice – Sokolov 1:1 (kon.)
konec
AS Trenčín
1:4 (0:2)
Tromsø IL
sk Čtvrtek 02.02.2017, 14:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    86
    Po Lawrencovej ruke, ktorá zastavila protiútok prišiel nákop zo stredu poľa do šestnástky, kde defenzíva zabudla na Olsena. Ten spred Vozára prestrelil aj preto, že bol evidentne postrčený. Druhá penalta to však už nebude.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Lawrence (AS Trenčín).
     
    77
    Tromso dalo gól!
    ARON SIGURDARSON nemal problém premeniť napriek tomu, že Vozár išiel do rovnakej strany.
     
    76
    Kiks v trenčianskej defenzíve po nákope zo stredu poľa sa snažil vyriešiť Vozár, lenže ten svojim pádom pod útočníkove nohy zavinil penaltu. Všetkému ale predchádzala zlá prihrávka Udeha.
     
    56
    Tromso dalo gól!
    Napriek tomu, že Trenčín prebral iniciatívu a svoj výkon zlepšil o niekoľko levelom, prichádza tretí presný zásah súpera. Opäť ide na vrub defenzívy, pretože nepokrytý LEHNE OLSEN sa dostal k dvom strelám. Najskôr trafil obrancu, ale potom už priestor brány.
     
    54
    Trenčín dal gól!

    Presný center na hranicu malého vápna našiel hlavu kapitána a PETER KLEŠČÍK zamieril presne do rohu brány, kde Lončarič nedočiahol.
     
    45
    Tromso dalo gól!
    Trenčín si niekoľko až desiatok sekúnd prihrával v strede poľa. Hneď, ako o loptu následne prišiel nórsky tím ukázal, ako sa má hrať, pretože za pár sekundičiek bol z vlastnej polovice až pred Vozárom. Toho krížnym pokusom prepálil LEHNE OLSEN.
     
    35
    Nwofor s Jangom sú absolútne vypojení z hry a tak sa nedostali k odrazenej lopte. Center zľava následne cez obrancov Trenčína prepadol až na roh malého vápna k voľnému Olsenovi, ten z voleja prestrelil.
     
    32
    Obrovské problémy Trenčína v rozohrávke. Vozár našiel z päťky len spoluhráča na hranci šestnástky a ten prihral priamo na nohu Espejorda. Pred týmto útočníkom zívala prázdna brána, no Vozár sa znova zaskvel.
     
    26
    Ďalšia obrovská šanca Tromsa. Po centri sprava prišla nebezpečné zakončenie z hranice šestnástky, ktoré Vozár len vyrazil pred seba, lenže Maduka Udeh odkopol k Pedersenovi. Jeho prudká rana do rohu sa znova stala korisťou slovenského brankára.
     
    25
    Tromso dalo gól!
    Pas zo stredu poľa na krídlo nebol síce úplne presný, no Andersen ho dobehol a centrom na hranicu malého vápna našiel hlavu RUNAR ESPEJORD, ktorý rybičkou zakončil do protipohybu Vozára.
     
    19
    Pedersen si veľmi dobre nabehol do otvoreného priestoru pred šestnástkou, kde dostal prihrávku a zakončením z prvej mieril do rohu brány. Vozár opäť podržal svoj tím.
     
    5
    Obrovská šanca hostí. Center zľava prepadol k úplne voľnému útočníkovi, lenže jeho krížnu strelu z veľmi dobrej pozície zastavil nohou Vozára.

    Matej Kubove

    Branky: 54. Kleščík – 25. Espejord, 45. Olsen, 56. Olsen, 77. Sigurdarson (pen.)

    Karty:   86. Lawrence (TRE)


    AS Trenčín: Vozár – Udeh, Kleščík, Skovajsa – Zubairu – Šulek, Ubbink (61. Pedro Colina), Beridze, Lawrence – Janga (73. Prekop), Uche (46. Klooster)
    Tromsø IL: Lončarič – Landu, Ødegaard, Wangberg, Antonsen – Andersen, Johansen, Pedersen, Sigurdarson – Olsen – Espejord
    bahis siteleri