Vítkovice – Kometa Brno 3:2 (po pr.) | Plzeň – Zlín 7:1 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.)
Liberec – Chomutov 4:5 (kon.) | K. Vary – Třinec 1:2 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 1:4 (kon.)
Sparta – Olomouc 2:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:5 (1:1, 1:2, 2:2)
Piráti Chomutov
Pátek 03.02.2017, 18:00Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Jakub VALSKÝ - 4:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Bulířovi se podařilo dostat kotouč před bránu, kde si ho našel JAKUB VALSKÝ, který ho bekhendem poslal pod horní tyč Lacovy brány. Není už ale přece jen příliš pozdě? Asistence: Michal Bulíř, Petr Jelínek.
    53:43 Ivan HUML - 3:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další hrubka v liberecké rozehrávce poslala do samostatného nájezdu IVANA HUMLA. Ten toho moc nevymýšlel a prudkou střelou zápěstím trefil přesně. Bez asistence.
    51:22 Branko RADIVOJEVIČ - 3:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    51:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zápletka je na světě! BRANKO RADIVOJEVIČ dlouze obkroužil bránu a zápěstím vypálil exkluzivně nad Lacovo pravé rameno. Těžko něco slovenskému brankáři vytknout, nejspíše vůbec nic neviděl. Asistence: Jakub Valský.
    46:13 Marek RAČUK - 2:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    46:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tygři se tlačili za vyrovnáním, ale inkasují! MAREK RAČUK nikým neatakovaný vjel do útočného pásma nekompromisním zakončením mimo Willův dosah zvýšil na 4:2. Bez asistence.
    34:26 Petr JELÍNEK - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    34:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zatímco Will po dalším kontaktu s chomutovským hráčem opět padl na led, Filip Pyrochta si to na opačném konci hřiště namířil za bránu Pirátu, odkud neomylně našel PETRA JELÍNKA. Ten z první poslal kotouč za Lacova záda. Asistence: Filip Pyrochta.
     
    27:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov jde do vedení o tři branky! VLADIMÍR RŮŽIČKA využil zaváhání Radivojeviče na modré čáře, vyrazil do rychlého kontru, který také chladnokrevně zakončil. Z pravé strany si najel mezi kruhy a prostřelil Willa. Bez asistence.
    27:14 Vladimír RŮŽIČKA - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
    24:18 Jaroslav MRÁZEK - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté opět odskakují! Huml z vrcholu pravého kruhu vyslal nepříjemnou jedovku po ledě, kterou Will vyrazil jen na hůl JAROSLAVA MRÁZKA, který pohotovou dorážkou upravil na 2:1. Asistence: Ivan Huml, Jan Rutta.
    15:16 Lukáš DERNER - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    15:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Bartovič naslepo posunul kotouč na modrou čáru LUKÁŠI DERNEROVI, jehož rána doplachtila nad betonem Jána Laca k levé tyči chomutovské brány. Asistence: Milan Bartovič, Jan Stránský.
    09:17 Michal VONDRKA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    09:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení! Tygři v závěru početní nevýhody tahali nohy a Piráti je dobře sevřeli. Ruttova bomba od modré si sice ještě cestu za Willa nenašla, dorážka MICHALA VONDRKY do odkryté klece už ano. Asistence: Jan Rutta.
    Marken.cz

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 16. Derner (Bartovič, J. Stránský), 35. P. Jelínek (Pyrochta), 52. Radivojevič (Valský), 60. Valský (Bulíř, P. Jelínek) – 10. Vondrka (Rutta), 25. Mrázek (Huml, Rutta), 28. V. Růžička, 47. Račuk, 54. Huml


    Bílí Tygři Liberec: Will (Lašák) – Ševc (A), R. Šimek, Vitásek, Jánošík, Derner, Pyrochta, Jan Bednář – L. Krenželok, P. Jelínek, Svačina – Radivojevič (C), Bulíř, Valský – Bartovič, Bližňák, J. Stránský – J. Vlach, Vantuch, Ordoš – J. Mikyska.
    Piráti Chomutov: J. Laco (Král) – Dlapa, Flemming, Kudělka, Rutta, Mrázek, Valach, Skinner – Tomica (A), Huml (A), Vondrka (C) – Sklenář, V. Růžička, Skokan – Poletín, Kämpf, Koblasa – Hlava, Kaše, Račuk.

    Rozhodčí: Polák, Pavlovič – Frodl, Zavřel

    Diváci: 5 892
    thejrc.org