Helas Brno – Slavia 5:9 (kon.) | Chrudim – Zruč n/S 3:3 (kon.) | Interobal Plzeň – Litoměřice 3:3 (kon.)
Česká Lípa – Hradec Králové 2:0 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
2:0 (0:0)
MADOS MT Hradec Králové
Pátek 03.02.2017, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou nervózní a napínavý zápas dvou týmů bojujících o záchranu. Lepší výchozí pozici pro zbytek sezony si zajistili českolipští Démoni, kteří po dvou brankách Ondřeje Havrdy zvítězili 2:0 a připisují si do tabulky cenné tři body. Ve 30. minutě neudržel nervy hradecký Jelínek a za protesty dostal červenou kartu. To je ode mě pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a jeden speciální pozdrav posílám do švýcarského St. Gallenu. Mějte se fajn a hezký víkend. (22:04:20)
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Démoni právě vstřelili branku!
    S největší pravděpodobností je vymalováno! Míče se totiž ujal ONDŘEJ HAVRDA, který jej bez skrupulí poslal do zcela prázdné svatyně! Bez asistence.
     
    39
    Bejda zakombinoval na útočné polovině se Švecem. Z jejich akce sice žádná střela nevzešla, ale pro domácí tým nastřádali drahocenné vteřinky.
     
    38
    Tým FC Démoni Česká Lípa si vyžádal oddechový čas.
     
    38
    Hradecká branka je opět prázdná. Přes celé hřiště tentokrát vypálil Fichtner, jenže ani on dvoubrankový náskok České Lípě nezajistil.
     
    37
    Hosté si nerozuměli při rozehrávce, ale Tošovský se vrátil do branky včas a Šafářovu tečovanou střelu zneškodnil. Závěr tohoto zápasu rozhodně nebude vhodný pro kardiaky!
     
    36
    K míči se dostal u pomezní čáry Havrda, ale v časové tísni nedokázal přesně zamířit a opuštěnou branku přes celé hřiště netrefil.
     
    35
    Hradec zkusí své štěstí při hře bez brankáře, rozlišovací dres na sebe oblékl Beran.
     
    35
    Tým MADOS MT Hradec Králové si vyžádal oddechový čas.
     
    34
    Do zakončení se dravě dral Beran, který sice dostál svému jménu, ovšem po souboji s domácím hráčem skončil na zemi. U sudích sice reklamoval pokutový kop, ovšem arbitři mu vstříc nevyšli.
     
    33
    Napomenutí v podobě žluté karty postihlo i hradeckého brankáře Tošovského, který si neodpustil nějaká slova vůči rozhodčím.
     
    31
    Na hřišti se začalo přiostřovat a rozhodčí měli celkem dost práce, aby rozvášněné hráče a členy realizačního týmu uklidnili.
     
    30
    Hostující kapitán Roman Jelínek neudržel nervy na uzdě a za poznámky na adresu rozhodčího, jehož možná poslal dál než za hranice katastrálního území města, dostal kartu červenou.
     
    30
    Nejlepší střelec a nejproduktivnější hráč Hradce Roman Jelínek dostal za faul na Havrdu žlutou kartu. Kartu žluté barvy uviděl i Havrda. Kartu stejné barvy obdržel vzápětí i Švec.
     
    29
    Démoni právě vstřelili branku!
    Hradecký brankář Tošovský podle názoru rozhodčího fauloval ve vápně Kostice a rozhodčí Dragoun nařídil penaltu. K ní se postavil nejlepší střelec České Lípy ONDŘEJ HAVRDA, jenž přesnou střelou otevřel skóre a rozšířil své bodované konto o další čárku.
     
    28
    Havlásek porušil všechny futsalové regule, za což rozhodčí nařídil volný přímý kop. Jeho exekuce se zhostil Chvála, ale spoluhráči ani trenér ho za nepřesnou střelu asi zrovna nepochválí.
     
    27
    Švec přihrával přes celé hřiště na Bejdu, jenž stál před brankou Hradce. Českolipský kapitán si ale musel mičudu složitě zpracovávat, a tak nakonec Tošovského ani pořádně neprověřil.
     
    26
    Míč do své správy vzal Havrda, který po samostatné akci, kterou vedl po levém křídle, vystřelil, Tošovský se ale zaskočit nenechal a pokus českolipského plejera zneškodnil.

    Michal Šandor

    Branky: 29. Havrda (pen.), 40. Havrda

    Karty:   15. Havlásek (CLI), 30. Havrda (CLI), 30. Švec (CLI) – 30. Jelínek (SLM), 33. Tošovský (SLM)   30. Jelínek (SLM)


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Kroupa) – Fichtner, Šafář, Havlásek, Bialek, Bažant, Kostic, Bejda, Tvrzník, Švec, Havrda, Žampa
    MADOS MT Hradec Králové: Tošovský (Ondráček) – Beran, Friedl, Chromek, Chvála, Jelínek, Semerád, Strasser, Šejvl, Zdržálek, Novotný, Fenz

    Rozhodčí: Novotný, Dragoun
    bahis siteleri