Vsetín – Kladno 0:4 (kon.) | Havířov – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | K. Vary – Třinec 2:1 (kon.)
Olomouc – HC Litvínov 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Jihlava 4:1 (kon.) | Chomutov – Zlín 3:2 (kon.)
HC Plzeň – Č. Budějovice 5:3 (kon.) | Písek – Slavia 2:7 (kon.) | Vítkovice – Kolín 5:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Letňany 2:8 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Sparta – Liberec 5:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:2 (1:0, 3:1, 0:1)
HC Litvínov
Pátek 03.02.2017, 13:00 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Extraliga staršího dorostu • 14. kolo
Partner:
     
    51:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují velmi kuriózním způsobem! Galuška totiž ránu JANA MYŠÁKA sice vykryl, ale puk se následně obloučkem stočil za vyjetého brankáře a spadl přímo do sítě. Asistence: Dan Bartoš, David Jindra.
     
    37:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tady další branku! Po dalším přečíslení Hanáků s notnou dávkou štěstí brankově prosazuje MIROSLAV SKOPAL. Pejsarovi totiž puk proskákal mezi betony až za brankovou čáru. Asistence: Jan Janečko.
     
    32:29
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se dnes přece jen prosadí! Na střelu Bárteka ještě Galuška zareagoval, jenomže na následnou dorážku DAVIDA JINDRY už byl krátký. Asistence: Robert Bártek, Josef Myšák.
     
    31:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí vedou už o tři branky! V oslabení se totiž prosazuje po krásné přihrávce za obranu a následné přesné kličce do protipohybu Pejsara DANIEL PAŤAVA. Asistence: Miroslav Skopal.
     
    28:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Po samostatné akci TOMÁŠE DAJČARA, který vystřelil od mantinelu a svou milimetrově přesnou střelou trefil přesně místo mezi Pejsarovou lapačkou a tyčkou. Asistence: Petr Bahounek, Daniel Paťava.
     
    15:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se ale vzchopili a po krátkém náporu se dostávají do vedení! Janečko totiž našel volně stojícího MIROSLAVA SKOPALA, který se milimetrově přesnou střelou z mezikruží nemýlil. Asistence: Jan Janečko, Jan Vašenka.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 16. Skopal (Janečko, Vašenka), 29. Dajčar (Bahounek, Paťava), 32. Paťava (Skopal), 38. Skopal (Janečko) – 33. Jindra (Bártek, Myšák), 52. Myšák (Bartoš, Jindra)


    HC Olomouc: Galuška (Fajgl) – Dajčar, Mader, Bahounek, Kažimír, Klesla, Holiš, Vosátko – Krátký, Vašenka, Spatharis, Aulehla, Paťava, Pěcha, Skopal, Kalač, Janečko, Handl, Štefka
    HC Litvínov: Pejsar (38. Kožnar) – Havlík, Bártek, Liška, Myšák, Černohorský, Hipius – Šarlinger, Ineman, Bartoš, Vopat, Arnold, Dufek, Kordule, Jindra, Svoboda, Pavlíček, Myšák, Pech

    Rozhodčí: Přikryl – Doleček, Novotná

    Diváci: 51
    thejrc.org