Zabrze – Opava 3:0 (kon.) | Vasas Budapešť – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Groznyj – Brno 3:1 (kon.)
Sparta – Zenit 2:0 (kon.) | Örebro – Jablonec 0:2 (kon.)
konec
FK Achmat Groznyj
3:1 (1:1)
FC Zbrojovka Brno
Pátek 03.02.2017, 15:30 • Belek, Turecko • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (17:20:45)
     
    První přípravný zápas Brna na tureckém soustředění je u konce. Především v prvním dějství nepůsobila Zbrojovka špatným dojmem, nicméně ve druhém Těrek nasadil jinou sestavu, v níž se objevil v českých krajích známý Belaj, ten si připsal na své konto dva góly (a také červenou kartu v první minutě nastavení), a rozhodl o vítězství ruského celku. Za druhé dějství si vítězství asi zasloužil.
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+1. zbytečná červená karta v závěru utkání za slova nepatřící do slovínku spisovného jazyka, vyslaná směrem k hlavnímu arbitrovi
     
    90+1
    Červenou kartu dostává Bekim Balaj (FK Těrek Groznyj). Marná byla snaha jeho spoluhráčů i trenérů, aby se vlastně tenhle muž utkání přestal vyjadřovat. Po udělení žluté karty mávl směrem k rozhodčímu, ještě ho počastoval některými nevybíravými slovy a odešel předčasně ze hřiště jen pár desítek sekund před koncem.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Bekim Balaj (FK Těrek Groznyj). Autorovi dvou branek se nelíbil možná i otočený výrok hlavního rozhodčího, a tak na něj naběhl se vší parádou a jal se prosadit svůj názor. Osobní trest pro něj je na místě.
     
    90
    Běží poslední minuta tohoto utkání. Uvidíme, jestli rozhodčí něco ke druhému poločasu přidá. První dějství bylo nastaveno o dvě minuty.
     
    88
    Brno mělo k dispozici standardní situace, centr zprava doletěl na zadní tyčku, nicméně tam se nikdo z českého celku neprosadil.
     
    87
    Brno se v posledních dvou minutách usadilo na soupeřově polovině. Jenže žádnou střelu na bránu nevyprodukovalo. Nakonec ani z levé strany neudeřilo.
    85. brněnský brankář zasahovat proti této hlavičce nemusel
     
    85
    Nebezpečná hlavička jednoho z hráčů Těreku! Ocitl se po centru z pravé strany ve slušné možnosti, jenže přestřelil. Melichárek zasahovat nemusel.
     
    83
    Rybička vybojoval standardku na levé straně, možná trošku následky souboje přihrál, ale na to se historie neptá. Nicméně Jablonského centr do šestnáctky se nesetkal s úspěchem.
     
    82
    Rybička se nyní snažil proniknout do šestnáctky a zprvu si vedl úspěšně. Pak ale upadl. Každopádně penaltu si nevymodli, ostatně jako na druhé straně v průběhu druhé půle Odise Roshi, ostatně jak tvrdí oficiální twitterový účet Těreku.
     
    80
    Brno se nyní usadilo na soupeřově polovině. Nic než pár autových vhazování ovšem nevytěžilo. Alespoň prozatím... Hra se jinak v pravidelných intervalech přelévá z jedné strany na druhou.
     
    78
    Akce Těreku teď vyšla vniveč. Odkopávat od branky bude Melichárek.
     
    76
    Málem to nedopadlo dobře pro český celek. Brněnská defenzíva působila nejistě, a tak se balón odrazil od jednoho z hráčů do zámezí. Kažopádně nebylo daleko od vlastence.
     
    75
    Zbývá nám nějaká čtvrthodinka do konce tohoto utkání. Brno přivedlo na hřiště nové tváře, uvidíme, jestli rezultátem budem nějaká kontaktní branka. Zatím má Těrek otěže zápasu pevně pod kontrolou.
     
    74
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Řezníček, přichází Petr Rybička.
     
    71
    Zakličkoval, zasekl míč a poslal jemný oblouček za obranu na svého spoluhráče. Pěkná akce Těreku. Melichárek si však z blízkosti poradit dokázal.

    Patrik Sandev

    Branky: 35. Mbengue, 50. Balaj, 62. Balaj – 26. Řezníček

    Karty:   90+1. Balaj (GRZ)   90+1. Balaj (GRZ)


    FK Achmat Groznyj: Gudijev – Pedro Ken, Libiih, Rodolfo (C), Šachtijev – Ch. Kadyrov, Píriz, Grozav, Mirzov – Mbengue, Lebeděnko
    FC Zbrojovka Brno: Melichárek – Štohanzl, Vraštil, Pavlík, Jablonský – Buchta, Zavadil (C) (65. Sedlák) – Litsingi (46. Přichystal), Škoda, Lutonský – Řezníček (74. Rybička)
    bahis siteleri