Sparta – Chomutov 3:2 (po pr.) | Třinec – Liberec 3:4 (kon.) | Zlín – Pardubice 5:4 (2:1 po s.n.)
Kometa Brno – K. Vary 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Litvínov 3:1 (kon.) | Olomouc – Plzeň 3:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Vítkovice 3:0 (kon.)
po prodl.
HC Kometa Brno
3:2 (1:0, 1:0, 0:2 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 05.02.2017, 17:00 • DRFG Arena, Brno • Tipsport extraliga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:28 Jan HRUŠKA - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    61:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! A domácí nakonec přeci jen v dnešním duelu vítězí. JAN HRUŠKA využil chyby v rozehrávce Karlových Varů, dostal se do brejku, při němž prostřelil Závorku.
    53:46 Michal VACHOVEC - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ačkoliv si energetici nevytvořili tlak, vyrovnávají! Skuhravý využil chyby obránce Komety za bránou, poslal puk před svatyni Komety na Gorčíka, jenž zblízka Vejmelku nepřekonal, následně se ale k dorážce dostal MICHAL VACHOVEC, který prostřelil brněnského brankáře. Asistence: Sebastián Gorčík, Václav Skuhravý.
    42:09 Petr STLOUKAL - 2:1
     
    42:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak tento duel ještě bude dramatický! Hosté vstřelili na úvod třetí části kontaktní branku. Při přečíslení dva na jednoho PETR STLOUKAL zakončoval, přičemž puk se odrazil od hole Ondřeje Němce, jenž se vrhl na led, obloučkem za záda překvapeného Vejmelky. Kuriózní branka. Asistence: Jakub Flek.
    22:36 Kamil BRABENEC - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    22:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to jsou věci. Domácí se prosazují ve vlastním oslabení a jdou do trháku! Skvělou práci v oslabení odvedl Káňa, který vybojoval za bránou puk, natáhl na sebe zadáky Karlových Varů, kteří úplně pozapomněli na KAMILA BRABENCE, jenž zblízka bekhendem prostřelil Závorku. Čtyřicetiletý forvard, který se po šesti letech vrátil do Brna ze slovenské ligy, tak sklízí zasloužené ovace DRFG Areny. Asistence: Jan Káňa.
    15:23 Jan HRUŠKA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    15:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Modrobílí bleskurychle přesilovou hru využili. Dělovka Štencela od modré čáry Závorkovi vypadla a z následné skrumáže doklepl puk za záda brankáře hostí JAN HRUŠKA. Asistence. Jan Štencel, Peter Trška.
    Marken.cz

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 16. Hruška (Štencel, Trška), 23. Brabenec (J. Káňa), 62. Hruška – 43. Stloukal (Flek), 54. Vachovec (Gorčík, Skuhravý)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (Čiliak) – Štencel, O. Němec (A), Gulaši, Kováčik (A), Malec, Trška, Zábranský – J. Káňa, Čermák (C), Haščák – M. Kvapil, Brabenec, H. Zohorna – Hruška, V. Němec, Mallet – R. Zohorna, Dočekal, Vondráček.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Honzík) – Harant, Dujsík, Sičák (A), M. Rohan, Tomáš Dvořák, Baldajev, Weinhold – T. Rachůnek, Tuominen, Mikulík – Vachovec (A), Skuhravý (C), Gorčík – Mullane, Stloukal, V. Tomeček – O. Beránek, Gríger, Flek.

    Rozhodčí: Pešina, Pražák – Barvíř, Blumel
    thejrc.org