Rusko – USA 3:4 (kon.) | Česko – Švédsko 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Rusko
3:4 (0:0, 0:1, 3:3)
USA
Čtvrtek 09.02.2017, 15:00 • DRFG Arena, Brno • Turnaj pěti (U17)
Partner:
    59:40 DENISENKO - 3:4
     
    59:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové sice zaznamenávají kontaktní branku, ale už je zřejmě pozdě. Chovanov našel v mezikruží GRIGORIJE DENISENKA, který z dobré pozice prostřelil Ullana. Asistence: Aleksandr Chovanov.
    55:15 GILES - 2:4
     
    55:15
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané pravděpodobně rozhodují o své výhře. Obrana sborné zapomněla na PATRICKA GILESE, jenž svůj samostatný únik ze strany přetavil v branku, když poslal puk nad lapačku Miftachova. Asistence: Joel Farabee, Jack Wise.
    46:18 ŽURAVLJOV - 2:3
     
    46:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    No vida, další pohledná branka a duel je zničehonic naprosto otevřený. DANILA ŽURAVLJOV vypálil od modré čáry a na jeho tvrdý projektil míříc do pravého horního růžku se Ullan mohl jen dívat. Asistence:Roman Kaliničenko, Grigorij Denisenko.
    45:08 KOTKOV - 1:3
     
    45:08
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná se vrátila do hry přenádherným gólem. Na modré čáře upadl MacKinnon, čehož dokonale využil VLADISLAV KOTKOV, který se po elegantní prohazovačce prosmýkl přes posledního bránícího hráče USA, a tváří v tvář Ullana se nemýlil. Americký brankář individuální akci ruského forvarda sportovně zatleskal. Asistence: Danila Žuravljov.
    42:29 GRUDEN - 0:3
     
    42:29
    USA právě vstřelilo branku!
    Otřesení Rusové inkasují další branku a zdá se, že Američané si už tento duel pohlídají. Autor druhé branky Wahlstrom se prosmýkl za ruskou obranu a předložil luxusní puk před bránu najíždějícímu JONATHANU GRUDENOVI, který se zblízka nemýlil. Asistence: Oliver Wahlstrom.
    41:13 WALHSTROM - 0:2
     
    41:13
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané početní převahu využili a dostávají se do trháku. Po Samuelssonově dělovce se odrazil puk od zadního mantinelu do mezikruží na číhajícího OLIVERA WALHSTROMA, jenž prostřelil Miftachova. Asistence: Mattias Samuelsson.
    32:59 DEBOER - 0:1
     
    32:59
    USA právě vstřelilo branku!
    Dlouhé čekání na gól je u konce. Američané otevírají skóre utkání. BLADE JENKINS si najel do pravého kruhu a jeho střela přes obránce propadla Milftachovovi mezi vyrážečkou a tělem.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 46. Kotkov (Žuravljov), 47. Žuravljov (Kaliničenko, Denisenko), 60. Denisenko (Chovanov) – 33. Jenkins (DeBoer), 42. Walhstrom (Samuelsson), 43. Gruden (Wahlstrom), 56. Giles (Farabee, Wise)


    Rusko: Miftachov (Isajev) – Žiljakov, Žuravljov, Malyšev, Kaliničenko, Sinicyn – Koreškov, Žabrejev, Drobin, Chovanov (C), Denisenko, Platonov, Solopanov, Rtišev, Starikov, Kotkov, Sokolov, Šafejev.
    USA: Ullan (Karki) – King, Stastney, Samuelsson, Emberson, Miller, Mackinnon, Wilde, Krygier – Deboer, Goldowski, Jenkins, Giles, Wise, Gruden, Wahlstrom, Janicke, Pivonka (C), Middendorf, Weiss, Farabee.

    Rozhodčí: Hejduk – Polák, Rampír
    thejrc.org