Slovensko – Ruský olympijský tím 1:3 (kon.)
konec
Slovensko
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
Ruský olympijský tím
sk Čtvrtek 09.02.2017, 17:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    Slovenskej hokejovej reprezentácii nevyšiel úvodný zápas v kalendárnom roku 2017, keď Olympijskému výberu Ruska podľahla 1:3. V tretej tretine sa Slováci dlho nevedeli dostať do tlaku, ktorý by im priniesol možnosť vyrovnať a definitívny úder im gólom do prázdnej brány zasadil dve minúty pred koncom Pavel Kraskovskij. Zverenci Zdena Cígera predviedli sympatický výkon, svojho súpera prestrieľali, no budú musieť zapracovať na premieňaní streleckých príležitostí. Už zajtra sa s rovnakým súperom Slováci stretnú v Nitre v rámci úvodného zápasu Slovakia cupu 2017. Aj z tohto duelu vám, samozrejme, prinesieme online prenos. K jeho sledovaniu vás už teraz pozývam. Pre dnešok sa však s vami lúčim a prajem pekný zvyšok večera! (19:30:12)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:58
    Napokon sme sa predsa len ešte dostali k príležitosti na zmiernenie nepriaznivého stavu. Po strele Švárneho však Lušňákovi puk preskočil hokejku.
     
    59:30
    Radoslav Macík by si za dnešný výkon gól zaslúžil. Tentokrát však z ľavého kruhu trafil len pred sebou stojaceho súpera.
     
    59:14
    Andrej Šťastný zašiel až do bránkoviska Šaryčenkova, kde sa dostal do konfliktu so strelcom tretieho gólu Rusov Pavlom Kraskovským.
     
    59:00
    Záver stretnutia sa nám tak poriadne kúskuje. Aj tentokrát hostia poslali puk cez všetky čiary.
     
    58:53
    Rusi to teraz pochopiteľne skúšajú vždy, keď sa dostanú k puku, poslať na našu odkytú bránu. Teraz z toho vzniklo ďalšie zakázané uvoľnenie.
     
    58:38
    Tentokrát si berie oddychový čas ruský tréner. Vhadzovať sa bude znova v našom útočnom pásme.
    58:15 KRASKOVSKIJ - 1:3
     
    58:15
    Ruský olympijský tím dal gól!
    Tak toto sa tak často nevidí. Po vhadzovaní v našom útočnom pásme si slovenskí hokejisti mysleli, že sa bude vylučovať po zákroku na Andreja Šťastného, no hralo sa ďalej a PAVEL KRASKOVSKIJ poslal puk do našej odkrytej brány.
     
    58:10
    Je to tak, hráme bez brankára. Dobrú prácu odvádzal Hrnka s Bakošom, no znova pálil Michal Čajkovský. Brankár Šaryčenkov však puk skryl vo svojej lapačke.
     
    57:33
    Michal Čajkovský ďalším propagačným pokusom získal pre náš tím útočné pásmo. Zdeno Cíger si berie oddychový čas. Uvidíme, či sa už v tejto chvíli odhodlá odvolať Branislava Konráda na hráčsku lavicu.
     
    57:02
    Jakub Suja nastreľoval puk pred Šaryčenkova od pravého mantinelu, kde sa ho však neúspešne snažil tečovať Martin Bakoš.
     
    56:02
    Ďalšia okulahodiaca kombinácia dvojice Leščenko-Kraskovskij. Druhý menovaný to však v tomto momente až príliš prešpekuloval.
     
    55:49
    Skvelá práca Radoslava Macíka! Ten toľko otravoval rozohrávku Rusov v obrannom pásme, až vybojoval puk pre Libora Hudáčka. Ten však bol z toho taký prekvapený, že neodkázal včas zakončiť tak, aby prekonal Alexandra Šaryčenkova.
     
    54:57
    Tomáš Hrnka oplýva inými prednosťami ako je rýchlosť, a tak tento puk z nášho obranného pásma nemal šancu zachytiť. Hra sa vracia pred Branislava Konráda.
     
    54:33
    Ivan Švarný nemal komu prihrať, a tak to skúsil individuálnou akciou. Pri pokuse obkrúžiť Šaryčenkovovu bránu mu však skočil na zadnú sieť ruskej svätyne a rozhodcovia hru prerušujú.
     
    53:55
    Andrej Šťastný dostal puk až do bezprostrednej blízkosti Šaryčenkova, kde už ale poriadky spravila defenzíva Rusov. Vhadzuje sa po pravici Alexandra Šaryčenkova.
    Prinášame vám súťaž o tričko Onlajny.eu!

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 15. Lušňák (Čajkovský) – 7. Leščenko (Kraskovskij, Kadejkin), 16. Kraskovskij (Leščenko), 59. Kraskovskij


    Slovensko: Konrád (J.Hudáček) – Šedivý, Čajkovský (A), Švarný (A), Graňák, Jánošík, Čerešňák, Valach – Lušňák, L. Hudáček, Buc – Bakoš, Marcinko (A), Skokan, Hrnka, M. Slovák – Tvrdoň, Šťastný, Suja – Macík
    Ruský olympijský tím: Demčenko (Šaryčenkov) – Rafikov (C), Manuchov, Naumenkov, Korjagin, Judin, Beliakov, Provolnev, Vasilevskij – Leščenko, Kraskovskij (A), Kadejkin – Shenfeld, Kaletnik (A), Kosov – Kazakov, Rasskazov, Michejev – Varfolomejev – Osnovin – Garejev

    Rozhodčí: Vladimír Baluška, Daniel Konc – Roman Výleta, Jozef Tvrdoň
    ocianews.com