Arsenal – Hull City 2:0 (kon.) | Manchester Utd. – Watford 2:0 (kon.) | Middlesbrough – Everton 0:0 (kon.)
Stoke – Crystal Palace 1:0 (kon.) | Sunderland – Southampton 0:4 (kon.) | West Ham – West Brom 2:2 (kon.)
Liverpool – Tottenham 2:0 (kon.)
konec
Arsenal FC
2:0 (1:0)
Hull City AFC
Sobota 11.02.2017, 13:30 • Emirates Stadium, London • Anglická Premier League • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Věřím, že se vám náš podrobný přenos líbil a nabídl vám kvalitní počtení. Pro tentokrát je to ode mě opravdu vše a s konstatováním, že zvítězil Arsenal se loučím. (15:34:14)
    Alexis Sánchez dnes přidal dvě branky a celkově jich má na svém kontě už sedmnáct ve pětadvaceti startech

     
    V dnešním utkání vítězí Arsenal, o jehož výhře se bude dlouho diskutovat. Obě branky vsítil Alexis Sánchez, ale první gól byl dosažen rukou. V prvním poločase jsme viděli kvalitní podívanou, ovšem v tom druhém Kanonýři přestali hrát a spíše se soustředili na obranu. Hull může odejít z dnešního duelu s klidným svědomím, jelikož podal dobrý výkon a zasloužil si vyválčit alespoň bod. Hostující celek doplatil na chybu sudích a také na neproměňování vlastních šancí, kterých bylo hned několik.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+3. Alexis Sánchez (ARS) - 2:0
     
    90+3
    Arsenal právě vstřelil branku!
    V nastaveném čase Kanonýři rozhodují o tom, že získají tři body. K pokutovému kopu se postavil ALEXIS SÁNCHEZ, jenž poslal balon doprostřed branky vedle nohy brankáře. Eldin Jakupović měl míč na dosah, ale nestihl zareagovat.
     
    90+1
    Červenou kartu za hru rukou dostává Sam Clucas (Hull City AFC). Hostující obránce zastavil hlavičku Lucase mířící do branky rukou a hlavní sudí jej posílá předčasně do sprch.
    90. Sam Clucas (HLL)
     
    90
    Alexis Sánchez mohl jít sám na brankáře, který proti němu vyrazil. Domácí hráč to udělal skvěle a místo střely odcentroval na spoluhráče. Ten zamířil na branku, ale míč rukou zastavil Sam Clucas, a tak se bude kopat pokutový kop.
     
    90
    Centr hostujícího celku měl výborné pozice, ale ve vzduchu se objevil nejvýše Laurent Koscielny. Arsenal bude moci rozhodnout, protože jde do otevřené obrany.
     
    90
    Hraje se poslední minuta základní hrací doby a hra je opět přerušená. U středového kruhu si faulem pomohl Alexis Sánchez. Hull se dostal po levé straně do útoku a vybojoval další rohový kop.
     
    89
    Obrana hostujícího celku začíná být hodně otevřená. Mohamed Elneny přihrál na levou stranu, odkud se o polostřelu – polocentr pokusil Lucas. Ovšem Eldin Jakupović se nenechal překvapit a míč vyrazil.
     
    88
    Arsenal vybojoval faul na polovině soupeře, ale následný centr zastavila obrana Hullu. Hosté se hnali do rychlého protiútoku, ovšem na levé straně byl zastavený.
     
    86
    The Tigers vybojovalo další rohový kop, který mohl srovnat stav zápasu. Centr od praporku zamířil na zadní tyč, kde si na něj naskočil Adama Diomandé. Hlavička střídajícího hráče byl dost prudká, ale zamířila těsně nad branku Petra Čecha.
     
    85
    A mohlo být rozhodnuto! Mesut Özil si vyměnil míč s Alexisem Sánchezem. Druhý jmenovaný nezvládl přihrávku do vápna, která byla příliš dlouhá, a tak se německý záložník ke střele nedostal.
     
    84
    K volnému kopu se opět postavil Evandro, jehož cent našel spoluhráče. Ovšem slabá hlavička končí v moci českého brankáře, na kterého ještě dorážel Baye Oumar Niasse.
     
    84
    Domácí hráči jsou v deseti lidech před vlastní brankou a brání. Fanoušci Arsenalu pochopili, že jejich hráči potřebují povzbuzení a navíc uvidí další standardní situaci Hullu.
     
    83
    Kieran Gibbs vytáhl další zákrok za hranicí pravidel, a tak se Arsenal bude muset bránit dalšímu centru do pokutového území. K rozehrání volného kopu se postavil Evandro, jehož centr byl odvrácený.

    Michal Luxa

    Branky: 34. Alexis Sánchez, 90+3. Alexis Sánchez (pen.)

    Karty:   54. Walcott (ARS), 55. Gibbs (ARS), 76. Alexis Sánchez (ARS) – 70. Ranocchia (HLL)   90+1. Clucas (HLL)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 8:5. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 12:9.
    Arsenal FC: Čech – Bellerín, Mustafi, Koscielny (C), Gibbs – Oxlade-Chamberlain (82. Lucas), Coquelin – Walcott (69. Elneny), Özil, Iwobi (82. Welbeck) – Alexis Sánchez.
    Náhradníci: Ospina – Monreal, Gabriel, Elneny, Lucas, Welbeck, Giroud.

    Hull City AFC: Jakupović – Elabdellaoui (66. Elmohamady), Ranocchia, Maguire, Robertson – Huddlestone (C) (78. Diomandé), N'Diaye – Marković, Grosicki (61. Goebel Evandro), Clucas – Niasse.
    Náhradníci: Marshall – Meyler, Maloney, Diomandé, Elmohamady, Tymon, Goebel Evandro.

    Rozhodčí: Clattenburg – Collin, Holmes
    bahis siteleri