Admira – Rheindorf Altach 1:1 (kon.) | Salzburg – St. Pölten 2:0 (kon.) | Wolfsberger – Ried 1:0 (kon.)
Mattersburg – Sturm Graz 1:0 (kon.)
konec
FC Red Bull Salzburg
2:0 (2:0)
SKN St. Pölten
Sobota 11.02.2017, 18:30 • Red Bull Arena, Salzburg • Rakouská Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (20:24:32)
     
    Red Bull bez větších potíží uhájil roli favorita, nicméně nabídl divákům jen dvě branky. Zkrátka po přestávce hodně polevil. A St. Pöltenu, který hrál o záchranu a neměl tu co ztratit, alespoň ve druhém dějství udržel čisté konto. Je to pochopitelně ale jen slabá náplast na tuhle porážku.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90
    Domácí založili protiútok, nicméně Leitgeb bránu netrefil. Předtím ale Riegler musel zasahovat, vyšlapoval si na něj totiž stále aktivní náhradník Minamino. Poradit si ovšem dokázal a vyrazil.
    87. hlavička Hartla
     
    87
    Tak pozor! Ještě mohlo nastat nějaké drama. Jemný oblouček z pravé strany nakonec skončil na hlavičce střídajícího Hartla. Jenže ten svou střelu ze slušné pozice usměrnil pouze do rukavic brankáře Walkeho.
     
    85
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Hee-Chan, přichází Christoph Leitgeb.
     
    82
    Ačkoli do konce utkání nezbývá mnoho, především Hwang s Minaminem chtějí sebe i své fanoušky potěšit nějakou tou vstřelenou brankou. A snaží se stále hrát a hrozit.
     
    80
    Deset minut zbývá do konce. O vítězi je prakticky rozhodnuto. Opravdu jen těžko se St. Pölten asi propracuje ke dvěma brankám tak, aby vyrovnal.
     
    78
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Diadie Samassekou, přichází Josip Radošević.
     
    76
    Střídání v týmu SKN St. Pölten: ze hřiště odchází Kevin Luckassen, přichází Manuel Hartl.
     
    75
    Hosté nejsou jednoduše schopni využít své největší zbraně. Je zkrátka vidět, že Salzburg je prostě zcela nad jejich síly. Nějakých čtrnáct minut dokonce, už se toho opravdu tolik měnit nebude. Ovšem nepředbíhejme.
    71. šance Minamina
     
    71
    Tohle byla docela škoda pro domácí celek. Minamino se snažil dorazit u vzdálenější tyčky dorazit do sítě vyraženou střelu z levé strany, jenže o kousek na balón nedosáhl.
     
    69
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Valentino Lazaro, přichází Takumi Minamino.
     
    67
    Slabá návštěva pěti tisíc diváků pravděpodobně zavítala na salcburský stadion. Tribuny vypadají opravdu hodně prázdně. Což je rozhodně škoda. Red Bull dlouhodobě trpí nevalnou fanouškovskou kulisou.
     
    64
    Hráči z města Amadea Mozarta v pohodě drží dvoubrankový náskok. Zkrátka to nevypadá, že by se St. Pölten měl nadechnout k nějakému senzačnímu obratu.
    62. šance Hwanga

    Patrik Sandev

    Branky: 24. Soriano, 45+1. Laimer


    FC Red Bull Salzburg: Walke – Lainer, Paulo Miranda, Wisdom, Ulmer – Laimer, Samassekou (78. Radošević) – Lazaro (69. Minamino), Valon Berisha – Hwang (85. Leitgeb), Soriano
    Náhradníci: Minamino, Stankovic, Ćaleta-Car, Oberlin, Schwegler, Leitgeb, Radošević

    SKN St. Pölten: Riegler – Martic, Diallo, Mehremić – Stec, Ambichl, Perchtold, Holzmann (46. Pârvulescu) – Schütz, Luckassen (76. Hartl), Korkmaz (40. Dieng)
    Náhradníci: Pârvulescu, Huber, Thürauer, Hartl, Vollnhofer, Dieng, Doumbouya
    bahis siteleri