Minnesota – Tampa 2:1 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Chicago 2:5 (kon.) | Boston – Vancouver 4:3 (kon.)
Ottawa – NY Islanders 3:0 (kon.) | Philadelphia – San Jose 2:1 (po pr.) | Dallas – Carolina 5:2 (kon.)
Nashville – Florida 4:7 (kon.) | Columbus – Detroit 2:1 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:3 (2:1, 0:1, 2:1)
Vancouver Canucks
Sobota 11.02.2017, 19:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:00 David PASTRŇÁK - 4:3
     
    58:00
    Bruins právě vstřelili branku!
    Prodloužení možná opravdu nebude na programu DAVID PASTRŇÁK si šikovně zpracoval dlouhou přihrávku Krejčího z obranného pásma až na útočnou modrou. Poté zasekl kotouč na střed a rychlou střelou překonal Ryana Millera. Asistence: David Krejčí, Adam McQuaid.
    54:23 Markus GRANLUND - 3:3
     
    54:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Edler našel dobrou přihrávkou mezi kruhy volného finského útočníka MARKUSE GRANLUNDA. Ten měl dostatek času na to, aby přesně zamířil a střelou, která se odrazila od tyče srovnal stav na 3:3. Asistence: Alexander Edler, Ben Hutton.
    42:12 Colin MILLER - 3:2
     
    42:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hutton ztratil ve svém obranném pásmu puk, Hayes poté nahrál zadovkou puk na modrou a odtud vrátil COLIN MILLER tvrdou ranou Bostonu vedení. Prosadili se tedy dnes oba Millerové v sestavě Bostonu. Asistence. Jimmy Hayes, Frank Vatrano.
    39:59 Alexandre BURROWS - 2:2
     
    39:59
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Gól platí, do konce druhé třetiny zbývalo ještě 6 desetin. Autorem vyrovnání je ALEXANDRE BURROWS, který v tlačenici před brankou poslal z úhlu kotouč na Chudobina a tomu nějakým způsobem propadl skrz výstroj až do brány. Bez asistence.
    19:22 Frank VATRANO - 2:1
     
    19:22
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston využívá přesilovku a otáčí ještě v první třetině skóre. Krejčí nešel krásnou přihrávkou na pravém kruhu volného FRANKA VATRANA, kterému už jen stačilo trefit odkrytou branku, protože Ryan Miller se nestihl přesunout. Asistence: David Krejčí, Torey Krug
    13:33 Kevan MILLER - 1:1
     
    13:33
    Bruins právě vstřelili branku!
    KEVAN MILLER dostal od Spoonera přihrávku na pravý kruh a odtud vypálil. Puk pronikl pod betonem až do sítě Ryana Milelra a Kevan Miller se tak dočkal svého druhého gólu v sezoně. Asistence: Ryan Spooner, Frank Vatrano.
    04:56 Bo HORVAT - 0:1
     
    04:56
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A hosté se z následného protiútoku prosazují! Kosatky přečíslily domácí obranu. Po přihrávce Burrowse ještě před Chudobinem neuspěl Jannik Hansen, ale vyražený kotouč vrátil do odkryté klece BO HORVAT. Asistence: Jannik Hansen a Alexandre Burrows.

    Martin Augustin

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 14. K. Miller (Spooner, Vatrano), 20. Vatrano (Krejčí, Krug), 43. C. Miller (J. Hayes, Vatrano), 58. Pastrňák (Krejčí, McQuaid) – 5. Horvat (Hansen, Burrows), 40. Burrows, 55. M. Granlund (Edler, B. Hutton)


    Boston Bruins: Chudobin (T. Rask) – Carlo, Chára (C), K. Miller, McQuaid, C. Miller, Krug – Backes (A), Bergeron (A), Marchand – Krejčí, Pastrňák, Cehlárik – Vatrano, Spooner, J. Hayes – Riley Nash, Schaller, D. Moore.
    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Biega, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, B. Hutton, Trjamkin, Edler (C) – H. Sedin, Eriksson (A), D. Sedin – Hansen, B. Sutter, M. Granlund – Horvat, Megna (A), Burrows – Boucher, Chaput, Skille.

    Rozhodčí: O'Rourke, Peel – Brisebois, Mach
    thejrc.org