Poruba 2011 – Vsetín 2:3 (po pr.) | SHK Hodonín – Šumperk 1:5 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 2:3 (kon.)
Kopřivnice – Opava 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 2:4 (kon.) | Kolín – Písek 7:0 (kon.)
Bílina – Jablonec n/N 3:4 (po pr.) | Klatovy – Řisuty 3:5 (kon.) | Kobra – Trutnov 6:2 (kon.)
Vrchlabí – Klášterec nO 3:2 (kon.) | Děčín – Sokolov 6:0 (kon.) | David Servis – Nymburk 2:10 (kon.)
Tábor – Mor. Budějovice 1:2 (kon.) | Jindř. Hradec – Pelhřimov 6:5 (kon.)
konec
HC David Servis Č. Budějovice
2:10 (0:2, 1:5, 1:3)
NED Hockey Nymburk
Sobota 11.02.2017, 18:002. liga skupina Střed (ČR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Nymburk právě vstřelil branku!
    S posledními vteřinami tohoto klání se ještě stihl prosadit JAN STEHLÍK, který tak přidává desátou branku svého týmu. Asistence: Filip Ječný, Martin Šimek.
     
    51:33
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Nymburk navyšuje své skóre a na svém kontě má již devět přesných zásahů! Devátý gól přidává JAN SMEJKAL, který propálil zblízka domácího Spáčila. Asistence: Martin Ježek.
     
    46:59
    David Servis právě vstřelil branku!
    Servismané snižují na rozdíl šesti branek. Zasloužil se o to JIŘÍ BÁRTA, ke kterému se dostal kotouč přímo do prostředku mezi kruhy a střelou ze zápěstí prostřelil Brázdila. Asistence: Lukáš Sumerauer.
     
    42:31
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají další přesný zásah a ve vzduchu tak visí "desítka". Martin Svoboda poslal přihrávku na JANA SMEJKALA, který přidává další přesný zásah. Asistence: Martin Svoboda, Jaroslav Rittig.
     
    37:20
    Nymburk právě vstřelil branku!
    A další gól v rychlém sledu! Nymburk přidává další přesný zásah v brance domácích. Šimek poslal přihrávku za branku, kde byl Filip Ječný, který poslal přesnou přihrávku na JANA STEHLÍKA, kterému nedělalo zakončení problém, Asistence: Filip Ječný, Martin Šimek.
     
    36:34
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Nymburští hokejisté se dostávají do pětibrankového vedení! Ondřej Kříž poslal pas na Stanislava Eise, který překonává Spáčila již po šesté! Asistence: Ondřej Kříž.
     
    32:37
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Nymburk se dnes prosazuje již po páté! Střelecký pokus Karla Bičiště se odrazil od domácí obrany přímo k JANU SMEJKALOVI, jenž přidává další přesný zásah na konto hostů Asistence: Karel Bičiště.
     
    30:54
    David Servis právě vstřelil branku!
    Tak i domácí se dnes dočkají gólové trefy. Po rychlém útočném výpadu na Brázdila se ke střele dostal DAVID BÍLEK, který dnes poprvé překonává hostujícího brankáře. Asistence: Milan Šesták, Jiří Hanzal.
     
    27:19
    Nymburk právě vstřelil branku!
    A je tu další gól na straně Nymburka! Do střelecké pozice si sjel ALEŠ KNESL, který přidává další gól svého týmu. Bez asistence.
     
    22:42
    Nymburk právě vstřelil branku!
    A ten také využívá. Po rychlé kombinaci se prosadil JAROSLAV RITTIG. Asistence: Martin Svoboda, Jan Smejkal.
     
    12:01
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Autorem branky je Filip Ječný. Asistence: Ondřej Kříž, Martin Šimek.
     
    02:41
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Nymburk kombinoval v útočném pásmu, což vyústilo v střelu KARLA BIČIŠTĚ, který se dnes prosazuje jako první. Asistence: Dominik Barbora, Josef Saňa.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 31. Bílek (Šesták, Hanzal), 47. Bárta (Sumerauer) – 3. Bičiště (Barbora, Saňa), 13. Ječný (Kříž, Šimek), 23. Rittig (Svoboda, Smejkal), 28. Knesl, 33. Smejkal (Bičiště), 37. Eis (Kříž), 38. Stehlík (Ječný, Šimek), 43. Smejkal (Svoboda, Rittig), 52. Smejkal (Ježek), 60. Stehlík (Ječný, Šimek)


    HC David Servis Č. Budějovice: Spáčil (Bubeníček) – Škopek, Cikán – Zich, Pessr – Chaloupka, Žáček – Ferebauer, Suchánek, Sumerauer – Šesták, Marek, Bílek – Zayml, Bárta, Marek
    NED Hockey Nymburk: Brázdil (Matoušek) – Kříž, Knesl, Hes, Loučka, Rittig – Saňa, Dyrynk, Bičiště, Ježek, Šimek, Eis, Kuzďas, Stehlík, Barbora, Ječný, Smejkal, Svoboda

    Rozhodčí: Vokřál – Svoboda, Štětina
    ocianews.com