Česko – Německo 3:0 (kon.)
konec
Česko
3:0 (3:0, 0:0, 0:0)
Německo
Sobota 11.02.2017, 16:00 • Nockhalle Radenthein • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek večera. (18:00:13)
     
    Nejlepší hráčky utkání: Daniela Pejšová (CZE) – Thea – Marleen Bartellová (GER).
     
    Ani třetí třetina branku nepřinesla, a tak zůstává skóre nezměněné. Češky si připisují další cennou tříbodovou výhru, Eva Štumbaurová navíc čisté konto.
     
    Konec zápasu.
     
    52:07
    Němky si zahrají přesilovku. Agáta Sarnovská (CZE) si počínala nedovoleně, a tak je potrestána dvěma minutami za nedovolenou hru tělem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině branka nepadla, a to ani přes nespočet vyloučení. Do třetí dvacetiminutovky tak Češky budou vstupovat s třígólovým náskokem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:47
    Současně vyloučeny Kristýna Kaltounková (CZE) na dvě minuty za vražení na hrazení a Sarah Kubiczeková (GER) na dvě minuty za hákování.
     
    35:27
    Sotva se vrátila z trestné lavice Heinzová, míří na ni Nina Christofová (GER). Německá obránkyně si odpyká menší trest za hákování.
     
    33:21
    Češky si zahrají přesilovku. Lisa Heinzová (GER) si odpyká dvě minuty za nedovolenou hru tělem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Češkám vyšla první třetina skvěle, když se za záda německé brankářky trefily třikrát během sedmi minut. Účet zápasu nejprve otevřela Barbora Machalová, o chvíli později zvyšovala české vedení Klára Seroiszková. Třetí branku přidala těsně před koncem první třetiny Nikola Dýcková.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Seroiszková s Machalovou byly u další branky českého výběru, přesnou mušku tentokrát ale prokázala NIKOLA DÝCKOVÁ. Asistence: Barbora Machalová, Klára Seroiszková.
     
    13:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky uskakují německým vrstevnicím do dvoubrankového náskoku, když přesně za záda Neuertové mířila KLÁRA SEROISZKOVÁ. Asistence: Anna Fabšicová, Barbora Machalová.
     
    11:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky v polovině první třetiny otevírají skóre! Jako první se mezi úspěšné střelkyně zapsala BARBORA MACHALOVÁ. Asistence: Klára Seroiszková.
     
    04:14
    Češky se musí bránit. Sára Čajanová (CZE) je totiž potrestána menším trestem za hákování.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 12. Machalová (Seroiszková), 14. Seroiszková (Fabšicová, Machalová), 19. Dýcková (Machalová, Seroiszková)


    Česko: Štumbaurová (Švejdová) – Jandušíková, Hájková, Pejšová, Šmajdová, Krsová, Kotounová, Chladová, Vlková – Machalová, Dýcková, Seroiszková – Čajanová, Kaltounková, Škorpíková – Fabšicová, Nepokojová, Sarnovská – Sýkorová, Z. Černá. Trenér: Pavel Zuziak.
    Německo: Neuertová (Pfeifferová) – Glossmannová, Königová, Leveringhausová, Nillerová, Idschoková, Christofová, Klinglerová, Gruchotová, Kubiczeková, Heinzová, Cyruliesová, Strompfová, Welckeová Lilli, Welckeová Luisa, Leonhardtová, Fuchsová, Harková, Raschkeová, Bartellová, Sterziková.
    ocianews.com