Švýcarsko – Norsko 4:1 (kon.) | Česko – Dánsko 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:3 (1:1, 3:1, 0:1)
Dánsko
Sobota 11.02.2017, 20:00 • Sport- und Kongresszentrum Arosa • Kvalifikace žen na OH
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:35 Amalie ANDERSENOVÁ - 4:3
     
    48:35
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, jestli dobře počítám, viděli jsme už čtvrtý vlastní gól dnešního zápasu! AMALIE ANDERSENOVÁ střílela ze vzdálenosti, z níž by Peslarová zřejmě neměla problémy zasáhnout. Jenže jedna z českých hokejek znovu ztečovala kotouč mezi její betony, a vedeme už jen o gól – 4:3!
    33:59 Vendula PŘIBYLOVÁ - 4:2
     
    33:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    V Arose se nám s góly roztrhnul pytel, české hokejistky znovu odskakují a jsou napřed o dvě trefy! VENDULA PŘIBYLOVÁ se vydala po levé straně, před brankou měla Anetu Tejralovou. Ať už byl její záměr jakýkoli, obránkyně Kuchová kotouč zblokovala na vlastní gólmanku, které propadl kotouč skrz výstroj do brány. Druhý gól Přibylové – 4:2! Asistence: Michaela Pejzlová, Tereza Vanišová.
    32:22 Josefina PERSSONOVÁ - 3:2
     
    32:22
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, Dánsko okamžitě reaguje a znovu stahuje náš náskok na jediný gól. Seveřanky prchly do přečíslení dvou proti jedné, střelu Ernstové ještě Peslarová vyrazila pravým betonem. Dojíždějící JOSEFINE PERSSONOVÁ však bekhendem dorazila puk do odkryté brány – 3:2! Asistence: Line Ernstová.
    31:18 Samantha KOLOWRATOVÁ - 3:1
     
    31:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    A přesilovku využíváme, okamžitě a nádherně! Kotouč se odrazil za všechny zbývající hráčky na hokejku SAMANTHY KOLOWRATOVÉ, která udělala to nejlepší, co mohla. Do černé gumy se opřela z první a krásně rozvlnila síťku za dánskou tyčkou – 3:1! Asistence: Kateřina Mrázová, Denisa Křižová.
    22:36 Lucie MANHARTOVÁ - 2:1
     
    22:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelný pech pro Dánky, které si daly "dokonalý" vlastní gól! Josephine Asperupová posílala puk z rohu nepochopitelně křížem přes své brankoviště a gólmanka Jensenová si ho srazila za čáru. Branka je připsána LUCII POVOVÉ, otáčíme skóre – 2:1! Bez asistence.
    12:53 Vendula PŘIBYLOVÁ - 1:1
     
    12:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to tak, gól platí a české hokejistky po zásluze vyrovnávají skóre! Pavlína Horálková posunula puk od modré čáry na hokejku VENDULY PŘIBYLOVÉ, která udělala ještě pár kroků do mezikruží a pak vystřelila na růžek dánské branky. Do hry se připletl ještě druhý kotouč, který zůstal ve vnitřní konstrukci, každopádně sudí po konzultaci s videem branku potvrdily a je to 1:1! Asistence: Pavlína Horálková, Michaela Pejzlová.
    Josefine JAKOBSENOVÁ - 0:1
     
    07:13
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Český tým není potrestán za hru jako takovou, ale za nedisciplinovanost! Dánky využívají dvojnásobnou přesilovku a ujímají se vedení. JOSEFINE JAKOBSENOVÁ střílela od modré čáry a pravděpodobně hokejka Denisy Křížové těsně před Peslarovou ztečovala puk nechytatelně do růžku – 0:1. Asistence: Nicoline Jensenová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 13. Přibylová (Horálková, Pejzlová), 23. Povová, 32. Kolowratová (Mrázová, Křížová), 34. Přibylová (Pejzlová, Vanišová) – 8. Jakobsenová (N. Jensenová), 33. Perssonová (Ernstová), 49. Andersenová (Ostergaardová, Asperupová)


    Česko: Peslarová (Bláhová) – Tejralová (A), Zíková, Škrdlová, Horálková (A), Kolowratová, Zedníková – Polenská (C), Hymlárová, Křížová – Pejzlová, Přibylová, Vanišová – Lédlová, Mrázová – Studentová, Povová, Manhartová. Trenér: Jiří Vozák.
    Dánsko: L. Jensenová (Repstock-Rommeová) – Frandsenová, Hansenová, Andersenová, Asperupová, Langsagerová, Kuchová, Thomsenová – Jakobsenová, N. Jensenová, Weisová – Gregersenová, Perssonová (A), Ernstová (A) – Gludová, Brixová, Ostergaardová (C) – Friis-Hansenová, Petersová. Trenér: Michael Thomsen.

    Rozhodčí: Hertrichová (GER), Ariano-Lortieová – Toddová (obě CAN), Anexová (SUI).
    thejrc.org