Norsko – Slovensko OT 2:1 (kon.)
konec
Norsko
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
Slovenský olympijský tým
sk Sobota 11.02.2017, 14:30Euro Ice Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Slovensko v záverečných sekundách vyrovnať nedokázalo Náš tím tak prehral aj vo svojom poslednom zápase na tomto turnaji, počas ktorého si na konto pripísal iba bod. Za najlepšieho slovenského hráča zápasu bol vyhrásený Dávid Gríger. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám príjemný zvyšok dňa. (16:35:29)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Slovenský tréner si vyžiadal oddychový čas. Po ňom sa bude vhadzovať pred nórskou bránkou, kde bude Slovensko v šestici a Nórsko iba vo štvorici.
     
    59:52
    Vylúčenie v tíme Nórsko (Mats Olsen Rosseli – 2 min., podrazenie).
     
    59:23
    Naši chlapci sa natlačili až priamo pred Soberga, ktorý bol dokonca aj na zemi, ale v neprehľadnej situácii si s pukom najlepšie poradila nórska defenzíva.
     
    59:02
    Začína sa posledná minúta tejto tretiny a Slovensko to skúsi v šetsici bez brankára Godlu!
     
    58:47
    Slovensko vyhralo buly, ale do útoku sa chcelo dostať až príliš rýchlo a bolo z toho iba zakázané uvoľnenie.
     
    58:40
    Nórsky tréner si vyžiadal oddychový čas. Vhadzovať sa však po ňom bude pred Godlom, takže náš gólman musí ostať v bránke.
     
    58:26
    Slovensko sa dokázalo ubrániť a od tejto chvíle môže pokračovať v plnom počte. Naši hokejisti strácajú na súpera iba jediný gól.
     
    57:20
    Nórsko sa tešilo z tretieho gólu v Godlovej sieti, ale po dlhej porade rozhodcov napokon vysvitlo, že presný zásah bol dosiahnutý iba vysokou hokejkou!
     
    56:50
    Roest sa natlačil priamo pred Godlu a pokúšal sa mu vyrazil puk po predchádzajúcom nahodení, ale slovenský gólman odolal a hru prerušil.
     
    56:35
    Slovensko ihneď vyhodilo puk von zo svojej obrannej tretiny, ale Nóri si ho prevzali a budú chcieť pokračovať v ofenzíve.
     
    56:26
    Vylúčenie v tíme Slovenský olympijský tím (Patrik Koch – 2 min., krosček).
     
    55:00
    Začína sa poslendá päťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Zverenci trénera Ozimáka bojujú o vyrovnanie.
     
    53:40
    Slovensko dokázalo rýchlo zareagovať na dvojgólové vedenie svojho súpera a náskok znížilo opäť iba na rozdiel jedného presného zásahu.
     
    53:15
    Slovenský olympijský tím dáva gól!
    Je znížené! RADOVAN PULIŠ urobil veľmi dobrú prácu pred bránkou, kde ouk po Bačíkovej delovke nasmeroval za nórskeho gólmana. Asistencie: Patrik Bačík, Peter Hraško.
     
    52:14
    Nórsko dalo gól!
    Nóri využívajú svoju optickú prevahu a zvyšujú svoj náskok na rozdiel dvoch gólov. Postaral sa o to ANDREAS STENE. Asistencia: Sondre Olden.
     
    50:00
    Začína sa posledná desaťminútovka riadnej hracej doby. Slovensko stále prehráva rozdielom jediného presného zásahu.
     
    49:38
    Nórsko má puk za vlastnou bránkou a oba celky odchádzajú striedať.
    Branky a nahrávky: 27. Salsten (Bonsaksen), 53. Stene (Olden) – 54. Puliš (Bačík, Hraško)


    Norsko: Soberg (Haugen) -Bonsaksen, Holos, Strom, Johannesen, Lesund, Espeland – Rosseli, Roest, Haga – Roymark, Trettenes, Heier – Olden, Stene, Valkvae – Salsten, K. Forsberg, Kristiansen
    Slovenský olympijský tým: Godla (Baroš) -Rosandič, Dinda, Rais, Bačík, Hraško, Koch, Holenda, Grman – Hlinka, Boltun, Matoušek – Gríger, Krištof, Štrauch – P. Zuzin, Puliš, M. Sukeľ – Lichanec, Šiška, Skalický

    Rozhodčí: Štefik, Nothegger – Štolc, Seewald
    ocianews.com