Finsko – Česko 1:7 (kon.) | Švédsko – Rusko 2:4 (kon.)
konec
Švédsko
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
Rusko
Sobota 11.02.2017, 15:30 • Göteborg, Švédsko • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:56 Kirill KAPRIZOV - 2:4
     
    47:56
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové dokonale rozebrali švédské trio a KIRILL KAPRIZOV po krásné přihrávce Tkačjova zvyšuje na 4:2! Tkačjov sice následně pomyslně smekl před koncovkou spoluhráče, ale tady měl maximální zásluhu na gólu spíše on a jeho parádní přihrávka! Asistence: Vladimír Tkačjov, Alexej Bereglazov.
    39:38 Kirill KAPRIZOV - 2:3
     
    39:38
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nádherná ruská branka a hosté jdou znovu rychle do vedení! KIRILL KAPRIZOV těžil z výborné práce Golyševa, který projel celým kluzištěm a pak jen servíroval pod sebe do druhé vlny. Kaprizov propálil Lindbäcka a jestliže v prvním případě Rusové odpověděli na švédskou branku za sedm vteřin, tentokrát to bylo za 38 sekund od vyrovnání! Asistence: Anatolij Golyšev.
    39:00 Alexander BERGSTRÖM - 2:2
     
    39:00
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen se dočkali i domácí! ALEXANDER BERGSTÖM trefil tahem přesně a je vyrovnáno! Rusové již strávili v oslabení několik desítek vteřin v nezměné sestavě a na únavu doplatili! Je vyrovnáno! Asistence: Oscar Fantenberg, Carl Klingberg.
    16:27 Maxim KARPOV - 1:2
     
    16:27
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla velmi rychlá odpověď! Po vítězném buly předal Rykov kotouč Musinovi, který nádhernou přihrávkou poslal do gólové akce MAXIMA KARPOVA! Jeho zakončení nemělo chybu a tváří v tvář švihem poslal kotouč Lindbäckovi do sítě. A po sedmi vteřinách hry jsou tedy Rusové zase ve vedení! Asistence: Damir Musin, Jegor Rykov.
    16:20 Oscar FANTENBERG - 1:1
     
    16:20
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! OSCAR FANTENBERG si vyměnil kotouč s Alexanderem Bergströmem a pak tvrdou bombou propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Alexander Bergström, Richard Gynge.
    14:18 Kirill KAPRIZOV - 0:1
     
    14:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko tuto přesilovku již využívá! Před brankovištěm se nejlépe zorientoval KIRILL KAPRIZOV, který převzal přihrávku zpoza branky od Anatolije Golyševa a trefil přesně! Asistence: Anatolij Golyšev.
    Marken.cz

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 17. Fantenberg (Bergström, Gynge), 39. Bergström (Fantenberg, Klingberg) – 15. Kaprizov (Golyšev), 17. Karpov (D. Musin, Rykov), 40. Kaprizov (Golyšev), 48. Kaprizov (Tkačjov, Bereglazov)


    Švédsko: Lindbäck (Fasth) – Tömmernes, Fantenberg, Borgman, Nygren (A), Rosén, Holm, Aho – Eriksson Ek, Ryno, Thuresson – Gynge, Zackrisson (A), Bergström – Klingberg, J. Lundqvist (C), Everberg – Brodin, Händemark, Lundh – A. Johansson.
    Rusko: I. Sorokin (Samsonov) – Bereglazov, Ljubuškin, Okulov, D. Musin, Arzamascev, Jarullin, Rykov, M. Osipov – Golyšev, Tkačjov, Kaprizov – Šumakov, Šalunov, Sannikov – Kručinin, Světlakov, Mamin – Fjodorov, Prochorkin, Karpov.

    Rozhodčí: Salonen, Heikkinen – Persson, Waldejer
    thejrc.org