Slovensko – Německo 2:1 (kon.)
konec
Slovensko
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
Německo
sk Sobota 11.02.2017, 14:00 • Easton Aréna • Turnaj Vladimíra Dzurilly
Partner:
     
    58:09
    Miloš Fafrák mohol rozhodnúť tento zápas. Pekne si zakryl puk a dostal sa pred brankára, ktorý dobre stál a strelu chytil.
     
    53:15
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Pavol Regenda – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    49:33
    Slovensko sa na dlhšiu dobu dostalo do útočného pásma. Následne však prišiel rýchly brejk, ktorý hasil v hodine dvanástej Ovečka so svojim ľavým betónom.
     
    46:39
    Gól po konzultácií s videorozhodcom nebol uznaný!
     
    44:46
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Fehérváry – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    44:14
    Fafrák mohol pred bránou poistiť naše vedenie, avšak aj on nechal vyniknúť brankára. Arnsperger nevedel, kde má puk, ale napokon ho našiel a posunul za bránu.
     
    43:15
    Wohlgemuth sa po individuálnej akcií dostal až k našej bráne a na druhej strane našiel úplne voľného Tosta, ktorý nechal vyniknúť nášho brankára.
     
    41:06
    Nemecko dalo gól! Hostia začali aktívne v druhej tretine, čo sa odzrkadlilo gólom. DOMINIK BOKK v páde strieľal a mieril presne. Bez asistencie.
     
    35:12
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Miloš Fafrák – 2 min., podrazenie).
     
    35:03
    Vylúčenie v tíme Nemecko (Mieszkowski – 2 min., hákovanie).
     
    32:37
    Slovensko dalo gól! Naši hokejisti veľmi rýchlo využili presilovú hru. K puku sa dostal ADAM LIŠKA, ktorý umiestnenou strelou zvyšuje náskok. Asistencie: Martin Kupec, Miloš Fafrák.
     
    32:22
    Vylúčenie v tíme Nemecko (Palka – 2 min., sekanie).
     
    28:10
    Videli sme podobnú akciu ako pri otváracom góle zápasu. Liška sa pekne individuálne dostal až pred brankára a puk posunul spoluhráčovi pred odkrytú bránu, ale Arnsperger sa blysol famóznym zákrokom v páde.
     
    20:36
    Slovensko dalo gól! Slovensko sa prezentovalo výbornou akciou, keď puk po pravej strane potiahol Hrehorčák, ktorý naservíroval prihrávku pred prázdnu bránu pre FILIPA KRIVOŠÍKA, a ten si vedel rady. Asistencie: Patrik Hrehorčák, Martin Fehérváry.
     
    15:21
    Hosťujúci Palka sa dostal do vyloženej príležitosti, keď stál pred našou bránou, ale skvele ho s betónom vychytal Ovečka.
     
    08:21
    Vylúčenie v tíme Nemecko (Fichtl – 2 min., držanie).
     
    08:12
    Jeden z našich hráčov nahodil puk pred bránu, kde prišlo k teču a opäť sa triasla tyč.
     
    07:00
    Následne sme mali ďalšie dve veľké príležitosti. Najskôr dobre zakročil Arnsperger a neskôr trafil tyč Hrehorčák.
     
    05:50
    Ďalšiu veľkú príležitosť mal na hokejke Havrila, ktorý sa dostal sám pred brankára, ale riešil to silou, čo nebola najlepšia voľba. Brankár Nemecka strelu vyrazil.
     
    05:19
    Brankár Nemecka mal teraz veľké šťastie, pretože nevedel, kde sa nachádza puk. Naši hráči sa snažili vsietiť gól, ale strela mierila mimo.

    Patrik Žažo

    Branky a nahrávky: 21. Krivošík (Hrehorčák, Fehérváry), 33. Liška (Kupec, Fafrák) – 42. Bokk


    Slovensko: Ovečka (Pavličko) – Ivan, Fehérváry (C), Dúžek, Kupec, Korenčík, Pupák, Demo – Krivošík, Roman, Hrehorčák – Jakubec, Baláž, Liška – Fafrák, Urbánek, Pospíšil – Regenda, Havrila, Stacho
    Německo: Arnsperger (Beck) – Seider, Appendino, Fichtl, Böck, Stauffert, Bölke, Günther, Behrens – Bokk, Brunnhuber (C), Streu – Fisher, Knobloch, Ehl – Palka, Wohlgemuth, Pietschmann – Tosto, Mieszkowski, Gams

    Rozhodčí: J. Konc, Goga – Vyšný, Synek
    thejrc.org