Slovensko – Švýcarsko 3:4 (kon.)
konec
Slovensko
3:4 (0:2, 2:1, 1:1)
Švýcarsko
sk Sobota 11.02.2017, 18:00 • Nitra Aréna • Slovakia Cup 2016 • Finále
Partner:
    55:08 ČEREŠŇÁK - 3:4
     
    55:08
    Slovensko dalo gól!
    Zaujímavý gól nášho tímu! Záver ešte bude dramatický. Šťastnému sa podarilo vybojovať puk pri mantineli. Od modrej len tak prakticky jemne nahodil na bránku PETER ČEREŠŇÁK a Boltshauser ostal prekvapený, ako mu strela prenikla!
    Asistencie: Andrej Šťastný, Patrik Lušňák.
     
    46:23
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari strieľajú štvrtý gól! Kudrna dával zlú zadovku pred modrou čiarou. Puk zachytil Hofmann, ktorý šiel sám na Janusa, ktorého si položil, no náš brankár skvelo vytiahol betón. Na následnú dorážku od LUCU FAZZINIHO však už nesiahol!
    Asistencia: Gregory Hofmann.
    36:56 BAKOŠ - 2:3
     
    36:56
    Slovensko dalo gól!
    Prehrávame už iba o jeden gól! To je skvelý impulz pre naše mužstvo. Švajčiari úplne zle rozohrali. Puk zachytil Šedivý a posunul ho pred bránku MARTINOVI BAKOŠOVI, ktorý tam bol len sám a s istotou dopravil puk cez Boltshausera!
    Asistencia: Eduard Šedivý.
    35:50 GERNÁT - 1:3
     
    35:50
    Slovensko dalo gól!
    Cígerovcom sa konečne podarilo streliť prvý gól! Veľmi dobrú prácu odviedol Cingel, ktorý vykorčuľoval až za pravý kruh a na opačnej strane našiel voľného MARTINA GERNÁTA, ktorý šikovnou strelou prestrelil Boltshausera!
    Asistencia: Lukáš Cingel.
    28:04 LEONE - 0:3
     
    28:04
    Švajčiarsko dalo gól!
    Po nečakanej akcii nečakaný gól. Prehrávame už 0:3. Herren vypálil z pravého kruhu. Puk smeroval na zadný mantinel a odtiaľ sa odrazil pred bránku. Tu sa najlepšie zorientoval ROBIN LEONE a dorážkou prekonal Janusa!
    Bez asistencie.
    08:49 SUTTER - 0:2
     
    08:49
    Švajčiarsko dalo gól!
    Hostia zvyšujú svoje vedenie dosť nečakane! Senteler vybojoval puk v rohu klziska a našiel na pravom kruhu úplne voľného DAVEA SUTTERA, ktorý šikovnou strelou švihom prekonal Janusa po druhýkrát!
    Asistencie: Sven Senteler, Robin Leone.
    01:27 SUTTER - 0:1
     
    01:27
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari otvárajú skóre stretnutia! Puk sa po Heldnerovej strele odrazil od Janusových betónov k Daveovi Sutterovi, ktorý vypálil spoza ľavého kruhu. Gól je však pripísaný DAMIENOVI RIATOVI, ktorý v čase strely stál pred bránkou.
    Asistencie: Dave Sutter, Sandro Zangger.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 36. Gernát (Cingel), 37. Bakoš (Šedivý), 56. Čerešňák (Šťastný, Lušňák) – 2. Riat (Sutter, Zangger), 9. Sutter (Senteler, Leone), 29. Leone, 47. Fazzini (Hofmann)


    Slovensko: Janus (Konrád) – Jánošík, Čerešňák, Gernát, Čajkovský, Švarný, Šedivý, Valach – Hrnka, Slovák, Macík – L. Hudáček, Cingel, Kudrna – Bakoš, Suja, Skokan – Šťastný, Lušňák, Buc
    Švýcarsko: Boltshauser (Senn) – Marti, Fora, Paschoud, Heldner, Guerra, Sutter, P. Baltisberger – Jörg, Walser, Schmutz – Zangger, Albrecht, Riat – Fazzini, Hofmann, Ch. Baltisberger – Herren, Senteler, Leone

    Rozhodčí: D. Konc, Baluška – Výleta, Tvrdoň

    Diváci: 3 505
    thejrc.org